Damadım kızımın adına borc yapıp duruyor. Bir anne olaraktan cok huzursuzum. Aranızda avukat felan varsa yardım edebilirni?

Kızımın adına damadım surekli borç yapıyor. 2 senedir ödemediği iki borcu var. Kızımın adına kendisi Turkcell'den hatlı telefon alıp kendisi kullandı ve faturayı odemediginden 1000 tl lik fatura 3 bin tl ye kadar ulaştı. Aynı şekil bir de kredi kartı borcu kızımın adına onu da aynı şekil ödemiyor ve katlanıyor surekli. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de Digiturk faturasını kızımın adına yapmıs. Arayan alacaklılar hep bizi arıyor. Kızımın adına hapis cezası isteniyor 2 senedir. Biz bunlara damadıma , kızıma soyledigimiz zaman kızım hep susuyor yuvam bozulmasın diye damadım surekli telefon numralarını değişltiriyor ve adres olarak bizim evi soyluyor. Arayan icra avukatları bizi arıyor. Bıktık artık cok caresiziz. Lütfen bize yardım edin ne yapmamız lazım. Bu durum da kızıma zarar gelir mi? Ve sucu var mı? Bir de 1 yaşında cocığı var. Kızım calısmıyor cocuga bakıyor damat calısıyor. Damadımın tc kimlğinden sigorta giriş ve çalıştıgı yer bulunaraktan maaşından kesilemez mi? Simdiden tesekkurler yanıtlarınızı bekliyorum
Damadım kızımın adına borc yapıp duruyor. Bir anne olaraktan cok huzursuzum. Aranızda avukat felan varsa yardım edebilirni?