Nasip bu işler bence çevrenden baksan daha iyi olur, bu konuda bazen kafamızdaki mükemmel insanı aramak yerine büyüklerin sözünü dinlemek lazım mesala görücü usulü bu ne kadar gerici bir adet olarak görünsede aslında güzel bir adet hemen gördün evlenceksin diye bir şey yok tanışma kaynaşma hoşlanırsam devam nişan vs dısarda da medeni dedikleri şey de böyle görüyorsun tanışıyorsun ciddiysen nişan vs..
Aslında ailemle kötü olduğum için gitmek istedim biran önce. O kadar çok dua ediyorum ki ama daha kabul zamanı gelmemiş. İnsanlık hali ama ümidi kırılıyor işte
Erkekler Ne Diyor
Var olmaz mı lakin gerçek hayatta bulamıyorken böyle ne olduğu belli olmayan sosyal platform da bulmak mucize olmalı gerçekçi olalım biraz..
Gerçek hayatta bulmak daha zor gelmeye başladı
Nasip bu işler bence çevrenden baksan daha iyi olur, bu konuda bazen kafamızdaki mükemmel insanı aramak yerine büyüklerin sözünü dinlemek lazım mesala görücü usulü bu ne kadar gerici bir adet olarak görünsede aslında güzel bir adet hemen gördün evlenceksin diye bir şey yok tanışma kaynaşma hoşlanırsam devam nişan vs dısarda da medeni dedikleri şey de böyle görüyorsun tanışıyorsun ciddiysen nişan vs..
Çevrendeki insana diyemiyorsun ki
Abdestli namazsız olur mu?
Artık onu bile kabul edecek dereceye gelmeye başlıyorum kdmdmdm
O zaman tanışırız 😅😅 uygun bana
Var hanımefendi
Neden kaybettin...
Konuştuklarım ümidimi kırdı
Zamanın değilmiş yoksa ümidin kırılmazdı
Belkide kader...
Ben İstanbul'dayım...
Ne konuda ümidini kırdılar ne yaptılar
Doğru kişiyi bulacağıma dair ümidim kırıldı. Sanırım 30 larıma doğru anca bulurum belki de yine bulamam
Ümitsizlik kimin silahıdır
Ve kim ümit etmemizi ister, bilir misin can
Bilmiyorum ama ne biliyim işte bunaldım
Şeytan ümitsizlik verir. Kendine gel Allah'a sığın
Aslında ailemle kötü olduğum için gitmek istedim biran önce. O kadar çok dua ediyorum ki ama daha kabul zamanı gelmemiş. İnsanlık hali ama ümidi kırılıyor işte
İmtihan dünyası cano
Senin şu an rahatın yerinde anlaşılan
Hahaha gece olmuş ek iş yapıyorum daha eve gitcem yarın iş yoğun çalışanım bekarım yaş 30 olmuş.
Tek yaşıyorsan paranı kazanıyorsan o bile çok büyük Bi nimet ve şu an benim en büyük Arzum
Ailevi'nde yaşıyorum tek değil ve rahat değilim
Umarım rahata kavuşursun o zmn ne deyim
Sende umarım. Evliliğin yükünü kaldırabilecek olgunluğa ulaşmaya çalış
Değilsin diyosun yani
Sen de sağol
Yani belki yaparsın ama bilmiyorum öyle değilsen öyle olmaya çalış zaman kaybetmeden cannn
Evlenecek birisini mi arıyorsun.
Görücü mü gelecek
Biraz aradığın yer yanlış sanki hahdhahd
burada da iyi insanlar var bende sonuçta burada takılmış biriyim evime çok masum biri gelip de benimle evlenmez herhalde diye düşünmeye başladım
Burada çok masum insanlar var ama burada senin gibi arayana yok
Haklısın burdan anca fb çıkar
Bak anlamışsın sen de
Kaç yaşındasın ki
Az kaldı 24 e
Eeeee sen de yani evde kalmış gibi sormuşsun soruyu. Daha dur bakalım
Evde kalmadım ama bu eve sığdırmıyor artık babam
Aaaaa. Bir sorun mu var bişey mi diyor
En son ki azarlamasında artık kızım değilsin dedi evlen git dedi
Yok ya o öyle sinirle söyler ama kızım değilsin olur mu babalar kıyamaz kızlarına
Bişeye canı falan sıkılmıştır.
Yok yok aşırı ciddiydi bu ilk değildi zaten bitti bizim ilişkimiz.
Yani.. Bitmez de.. Tabi bşraz yıpranmışsın. Kırılmışsın..
Geçer zamanla
Sen okumuyorsun sanırım evde misk
Misin
Evdeyim ama okumak istiyorum. Ona da izin vermiyor biliyo musun bu zamanda... Ama ondan habersiz okucam
Açıktan oku en azından?
Zaten açıktana izin vermedi açıktan okucam
Neden izin vermiyor saçma ne okumak istiyorsun
Tıbbi sekreterlik
Neden istemiyor okumanı
Elimizde kalmadı
İkincisi lazım bana kabül mü
Yok.
Ben varım
Daha ne olsun
Varr
Sen kapalimisin peki