İlk günlerin etkisi mi bilmiyorum ama 2026 bana hala ilerideki bir tarih gibi geliyor. Halbuki yılın 6. gününe girdik. Siz alışabildiniz mi? Yarın ağaçları toplamaya geliyorlar kaldırmam lazım herseyi by by🎄

İlk günlerin etkisi mi bilmiyorum ama 2026 bana hala ilerideki bir tarih gibi geliyor. Halbuki yılın 6. gününe girdik. Siz alışabildiniz mi? Yarın ağaçları toplamaya geliyorlar kaldırmam lazım herseyi by by🎄
2026 yılı bana hâlâ çok uzak ya da ileride bir tarih gibi gelmiyor. Benim için çok büyük bir farkı olmadı; zaman zaten hızlı akıyor ve yıllar arasındaki sınırlar eskisi kadar belirgin değil. Takvim değişse de günlük hayat, duygular ve yaşananlar aynı akışında devam ediyor. Bu yüzden 2026, özel bir eşik ya da farklı bir dönem hissi yaratmıyor; sadece zamanın doğal ilerleyişinin bir parçası gibi duruyor.
Pandemi de yaşamadığımiz günlerin yerine sayiyoruz gibi 😅
Fotoğrafa bakınca içim ısındı resmen 🎄✨ Ne kadar güzel süslemişsin, emek her detaydan belli 😍
2026 bana da hâlâ biraz “gelecekten gelmiş” gibi geliyor 😊 Hele tarihe her baktığımda bir tuhaf oluyorum. Genelde ocak ayı böyle geçer zaten. Yeni yılın gerçekliği ancak ayın ortasına doğru oturuyor.
Ağaç toplanınca insanın içi hafif boşalıyor ama yerini de yeni başlangıçların hissi alıyor 💫 Umarım 2026 senin için sakin, huzurlu ve bol kahkahalı geçer ☕💚
Cevap
28Cevap
Ben her yıla alıştım zaten.. bu arada yeni yılın kutlu olsun denk gelemedik şimdi kutlayım kusura bakma 🙏🌺
Ricalar barışcim senin de yeni yılın mutlu huzurlu bereketli bol aşk dolu geçsin 🥰
Teşekkür ederim ne demek 🥰🥳
Açıkçası henüz alışamadım bazen evrak doldururken 2025 diye yazabiliyorum alışmam için birkaç ay geçecek galiba
Alıştık yılbaşı ağacı kaçtı bir tarafımıza Ocak ayı hızlı gidiyor demeye bile başladık (hayat çok hızlı gidiyor aslına)
Aman bana daha da uzak olsun... yılbaşı gecesi doğmuşum
Ben daha 2025 te kaldım bi kaç haftaya gireceğim inşallah
Nedense bende alışamadım
Televizyonun taksitleri bitmedi
Herhalde ondan olsa gerek🤣🤣
İyi bir yıl diliyorum Sana ve sevdiklerine🎄🎅🏻💫
Evrak imzalarken hala 2025 yazıyorum alışamadım
Bunu okuyana kadar unutmuştum 2026’da olduğumuzu😅
Yani ben kendimi hiç bir yılda hissetmiyorum açıkcası
Alıştım ben hemen
2026 çok ileride benim için. Belki Mayıs belki Haziran belki de Temmuz
Pek bir anlam yüklemediğim için şu an 2027 de olsa fark etmez benim için..
tarih atmam gerektiğinde ilk defa tek seferde doğru yazıyorum, nazarım değmesin
Hala fişlere 2025 tarihini yazıyorum :D
Parnak aliskanligi 😆
Bir bakmışsın 2026 bitmiş
Amaaan ne hayırnı göreceğiz bak dakka bir gol bir savaşlarla başladık.
Tarihlere hala 2025 yazıyorum. Ben geçemedim 🤣🤣
Yeni girdik ya ondandır
Sıradan bir sayı gibi Anlamsız
Alıştım öyle umursamıyorum ki
Farketmedim bile
Yani şimdiden alıştım tabii
Yani ne çabuk 2026 geldi hayret gerçekten
Nelere alışmadık ki buna da alıştık...
Zam yağmuruyla çabuk ayılıyoruz biz.
Mutlu yıllar
Normal başladı normal işte 😬
Her gün aynı değişen bir şey yok