Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşıyorum bilirsiniz işte yok hiçbir b*k da yok.
3 aydır iş arıyorum. Her yere giriyorum Bakıyorum , arayacağız diyorlar aramıyorlar. tekrar arıyorum, eleman aldık diyorlar. Herkes kendi torpillisini alıyor. Herkes kendi tanıdığına işe alıyor. marketlere soruyorum eleman almıyoruz diyorlar bakıyorum torpilli kim varsa ertesi gün o kişileri alıyorlar. üannem işte çalışıyordu 3 sene onun da işine son verdiler. babam desen zaten belinde fıtık var, Ona rağmen tesisatçılık yapıyor yazın bile tek tük işi oluyor kışın adamakıllı hiçbir işi olmuyor. abimi zaten Alanya'da çalışıyor onun borcu Bizden çok.
23 yaşına geldim diyorum ki Abimin yanına gideyim çalışayım Burada iş yok çünkü. dediği tek laf, ben seni hiçbir yere göndermem. Üniversitede Bartın Üniversitesine kazanmıştım. Eğer beni gönderselerdi şu an 3 sınıf olacaktım. göndermediler yine o da annemin yüzünden abimle babamı doldurdu gönderttirmedi beni. kız başıma beni bir yere göndermezlermiş. Her şeyi geçtim , şehir merkezine gideyim diyorum çok uzak bir yer değil orada Anneannem var anneannemle kalırım çalışırım işte buldum hatta zamanında ona da göndermedi. babam ısrar ediyor Gel taşınalım gidelim buradan diyo, ama annem ben gürün'den başka hiçbir yere gitmem diye inat ediyor. zamanında babam Alanya'ya gitti çok güzel kazandı annem gelmezsen boşarım diye tehdit etti babamı.
Ya bu kadın benim hayatımı söndürdü artık daha bir de seneye nişanlanacağım ne bir birikim var ne elde avuçta bir şey var. Ne de iş var Hiçbir şey yok. Üstüne 50 bine yakın ailemin borcu var 10.000 civarı da benim var
tıkandım kaldım. Ne yapabilirim ne yapacağımı bilmiyorum artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer