şimdiye kadar harama bulaşmaktan kaçmaya çalıştım inşallah sürekli buna gayret edeceğim...mücadele hayatımın önemli bir parçası, ancak bunu yaparken genelde kırıcı, bozucu değil yapıcı olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar...ve ahlakımı güzel tutmaya çalıştım, yüzüme temizliği yansısın diye...biraz yoruldum ve insan helalinin elinden tutup başını omzuna yaslamak istiyor...Zor beğenen biriyim. Bu özelliklerde birini bulabilir miyim? Yaş otuz oldu yirmi beş yaşında evliliğe niyet ettim görüşmeler oldu ama nasip olmadı... Siz ne düşünüyorsunuz kıymetli insanlar?
Hem güzel hem mücadeleci hem de iffetli birini bulmak neden bu kadar zor?
Gerçekten kalbini saf tutmaya ozen gösteren pek kimse kalmadı. En basitinden farkında varmadan veya ufak bir merak ugruna insanlar en değerli olanı kirletiyor..
Bilemiyorum bu dönemde zor biraz fakat asla imkansız değildir..
Yorulman çok normal, kalbini korumaya çalışmak en çok yoran şeylerden biri 💔 Ama bu yorgunluk senin değersizliğin değil tam tersi kıymetinin göstergesi 🌿
Hem mücadeleci hem iffetli hem de içi dışı bir insan bulmak zor çünkü herkes hızlı tüketilen ilişkilere alıştı. Senin aradığın şey derinlik ve emek istiyor. Bu da zaman alıyor ⏳
Zor beğenmen problem değil, yeter ki imkânsız bir listeye dönmesin. Temel değerlerinde net olman çok güzel ama ufak tefek kusurlara da alan aç. 30 yaş da hiç geç değil, inançla söyledim bak, çok kişi 35’ten sonra bile gerçek eşini buluyor 💫
Kendini geliştirmeye, insanlarla temas etmeye, sosyal çevreni artırmaya devam et. Sadece “biri gelsin” değil “yan yana yürüyebileceğim biriyle karşılaşayım” diye niyet et. Sen böyle emek veren bir kalbe sahipsen, benzer bir kalp mutlaka bir yerlerde senin de yoluna bakıyordur 🕊️✨
En İyi Cevaplar