29 yaşındayım, yok abi yoook
Nerde o 2012-2013 aşkları..
Ya insanlar karaktersizlesti ya bu yaş grubunda hep böyle.
29 yaşındayım, yok abi yoook
Nerde o 2012-2013 aşkları..
Ya insanlar karaktersizlesti ya bu yaş grubunda hep böyle.
Allah sabır versin. İlişkileri etkileyen çok fazla dış etken var ve bu etkenler affedilebilir şeylerde değil. Özellikle yeni nesiller bunları görmezden geliyor. Açıkçası ben bu konuda pes ettim ve sevdiğim 3-5 dostum ile kamp gibi etkinlikler yapıyorum. Eskiden beri hiç bırakmadığım sporuma devam ediyorum. Yoksa insan kaldıramıyor bahsettiğiniz şeyleri, Allah karşınıza iyi insanlar çıkartsın.
Zaman öyle bir zaman ki güvenilir, sadâkâtli, merhametli ve güzel ahlâklı insanı bulmak, samanlıkta iğne bulmaya benziyor.
Maalesef bulanlar da para ve pulun tapılacak bir nesne olduğunu zannedip onlara gidiyorlar.
Şu hayatta İyi Kadınlar, iyi erkeklerle evlenmezler. İyi Kadınlar, güzel kadınlar kötü erkeklerle evlenip, İYİ ERKEKLERLE DERTLEŞİRLER.
Yaşadığımız zaman bu maalesef.
Sen bide daha öncesini görecektin, insanlar duygularını ve ruhlarını kaybettikleri için duygusuz ve ruhsuz zombi gibi geziyorlar, bu yüzden fazlasını bekleme güzelim.
Cevap
15Cevap
Zor çok zor insanlık öldü sadakat duygusu insanlarda öldü
O dediğin den var , var da, %2 oranında , bulursun umarım
.. değerli kişiyi sen bulamıyorsun bu yüzden kalmadı değil sadece ortada ben burdayım demez
Peki bu durumu halk ağzından mı yoksa bilimsel acıdan mı ele alalım
Ortam değiştir yanlış yerde doğru insanı bulamazsın
Hep eskiler güzeldi diyeceğiz. Beğenmeğimiz bu nesil de bu zamanları konuşacak eskiden her şey güzeldi diyecekler
Sen dua et yine birileriyle tanışıp sadık olmadıklarını görme şansın olmuş Dd
O Dönemdekilerin hepsi evlendi çoluk çocuğa zaten çoktan karıştı
Ulkenin durumu yuzunden
2012 aşkları ne lan 80’lerden bahseder gibi
İnsan kendini yoklamalı önce
Doğru insanı bulamamakla alakalı bence bu konu aynı durumdayım
Nerede arıyorsunuz tam olarak
İmkansız gibi artık
Tükettiler reyonları
Sende az değilsindir emin ol
Yeni nesil daha kötü
Tipin iyi ama yasin küçük ya tüh afsgshs