Arkadaşlar sizce bu boşanma sebebi mi eşimin bize sıfırdan bir hayat kurup sonra da sana kurduğum hayat boşuna masraf demesi?

Eşim çok fakir bir ailede gecekondu gibi bir evde büyüdü anca kendi çabasıyla çalıştı para kazandı beni de küçüklüğümden beri seviyordu akrabaydı zaten ya da ne bileyim işte yanıldım galiba hiç sevmiyormus bilemiyorum ki neyse çalıştı çabaladı bize bir ev inşa etti sonra düzenimizi kurduk dugununu bile kendi yaptı yani babasının 0,01 TL’yi yok babası alkolik Küçüklüğünden beri çocuklardan hiç çalışmamış çocuklarını çalıştırmış parasını yemiş biri neyse evliliğimi şu an 11. senesindeyim adam bu yıllar boyunca tek bir gece olsun vaktinde eve gelmedi hep gece geç saatlerde ikide üçte eve gelir o zaman da çok öfkeli çok sinirli sürekli Küfürler ediyor aşağılıyor ne bileyim işte çok berbat bir insanmış meğer bir de çocuğumuz oldu o da otizmli olduğu için bunun yanında dilim kısa sen bana iyi bir hayat sunmadın sen bana normal bir çocuk bile doğramadın falan diyor ne bileyim işte aşağılıyor boşayacağım seni diyor babamlara düzen kursaydım sana kuracağımı falan diyor yani kursaydın ben engel mi oldum babana düzen kurmana falan dedim ne bileyim arkadaşlar ben de yetim büyüdüm benim de çocuğum hasta bir de çalışmama da hiçbir zaman izin vermediği için bir gelir yerim de yok ne yapmalıyım bir de son bir sene boyunca birkaç tane ülke gezdik öncesinde sürekli evraklar sorun olduğu için ülke dışına çıkamıyorduk bir senede Gezdiğimiz ülkelere de sürekli sana boşuna masraf yaptım ne gerek vardı falan diye sürekli başıma kakıyor ne yapmam gerek bu durumda boşanmalı mıyım yoksa geçer deyip
Arkadaşlar sizce bu boşanma sebebi mi eşimin bize sıfırdan bir hayat kurup sonra da sana kurduğum hayat boşuna masraf demesi?