Kızlarına cehennem hayatı yaşatan anneler?

Çok derin bir konu ama içimdekileri dökmek istiyorum. Küçüklüğümden beri beni kendine rakip görür babamı doldurur. Babam annemi asla haksız bulmaz. Üstelik annem tarafından 6 sene aldatıldı. Babam ben küçüğüm annesiz kalmayayım diye boşanmadığını söylüyor ve küçüklüğümden beri senin yüzünden bu evlilik devam ediyor diye beni suçluyor hatta 23 yaşındayken ben senin yüzünden p*zevenk oldum diye beni boğmaya çalıştı. Şu an 25 yaşındayım. Annem rahat nefes aldırtmıyor. Para hassas noktası sürekli bana borç verir. Ve artık beni bakmak istemediklerinden artık görevlerinin bittiğindne bahseder. Bir sırrımı anlatsam ilk kavgada o sırrımla dalga geçer. Ettiği küfürleri söylemiyorum bile. Bir keresinde hala aile evinde olduğum için sen bizim evcil köpeğimizsin demişti. Kısacası çok zor şeyler Allah düşmanıma vermesin. Elimde bir sürü ses kaydı var bu tarz anlarında artık kayıt almaya başladım. Evden ayrılmak istediğimde bana vasilik davası açacağını söylüyor korkumdan gidemiyorum. Aslında ilaç kullanan falan kendisi benim hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama devletede güvenemiyorum adalet kalmadı biliyorsunuz. Durum bundan ibaret. Son demlerimdeyim çok şükür sağlıklıyız diyip idare ediyoruz işte. Ama ben merak ediyorum benim gibi yaşayan var mı?
Kızlarına cehennem hayatı yaşatan anneler?