Türk bir kadınla evlenecek olan yabancı erkeğin paylaşımı: "Bana Türklerin evleneceği kadına 5-10 tane bilezik verdiğini söyledi. Bunu ederi 10 ila 25 bin Euro arası. Gelenek olmasını anlıyorum ana neden bu kadar çok? Bu nasıl insanca olur? Kendimi ATM gibi hissediyorum."
Yeni Nesil Türk kadınları bencil, acımasız ve paragöz değil mi?
Fake bunlar yahu. Avrupada türk kızı çok kolay hastagi açan da Türk erkegiydi bizim asıl dusmanimiz sizsiniz. Millete türk kızı diyorsun sadece egzotik diyor başka kelime bilmiyor çunku karşılaşmamış hiç nasıl olurlar bilmiyor. Bizim en büyük düşmanımız sizsiniz başka düşmana gerek yok. Yabanci ülkenin erkeklerinin kendi kadinlarini bir kere olsun kotulediklerini görmedim. Bu kadınlar puru pak mi kotulemiyorlar tek para seven kadın bizim ülkede mi ya da tek fesat kadın. Bir sürü yabancı ünlü kadın takip ediyorum hayatları bizimkinden farksız gönderilerin altına gelen yorumları da okuyorum. Bizim ülkedeki erkeklerin ve kadinlarin dedikleriyle benzer şeyler söylüyorlar. Daha kötü şeyler diyenlerde gördüm kimse farklı değil, Para tabi ki isteyecekler her kadın için para öncelik birine kültürden dolayı evlenirken yatırım yaparsın. Evlendikten sonra ömrün boyunca çicek böceğe iki güzel söze hasret kalır ev, çocuk, iş üçgeninde rezil kepaze olur.3+1 evde asgari ücretle geçim derdine düşersin. Digeri evlenirken mütevazı olur ömrün boyunca lüks yaşatmak, iyi güzel davranmak zorunda kalırsın. Biri daha zavallı ama başta isteyen kıymetsiz açgözlü ve paragöz oluyor. Ustelik küçüklükten itibaren bu ülkenin kültüründe büyümüş biri olarak evlilikte erkeğe düşen sorumluluğu biliyorsunuz buna rağmen evlilik için param yok kadınlar çok şey istiyor demek sinsiliktir. En az maliyetle alayım ömrü boyunca hizmetçi gibi bana aileme eve çocuğa tek başına baksın kafasidir. Kadinlar bilmiyor mu isteklerini düşük tuttugunda evlenebilceklerini o kadar istemiyorlar ki daha da artırdılar beklentilerini ulaşılmaz bir yere koydular. Iki arkadaşım evlendi iki ayda boşandı nafaka bişey olmadan yeter ki bunlarla alakamız kalmasın düşüncesindeler. Çocuk bile yapmadan bir an önce bosanayim derdinde hepsi.
@duyulduatma ağlama Allah'ın varoşlari iki üç ülkenin insanı tercih etti diye bu ülkenin yıllarca ezilen öldürülen kadınlarına b. k atıyorsunuz.😂 Allah'ın belalari anca alttan alarak rol yaparak kabul görürsünüz. burada yaptığınız atari gideri başka kadinlara yapamazsınız. Rol yapmaya devam edin. Biz yemiyoruz yiyenler yemeye devam etsin. Anca dilini orfunu adetini bilmeyen baskı yapamadigin ve yapıldığını anlamayan kadınla anlaşabilirsiniz. Çok şükür gen Z kadınları da artık eski nesil kadınlar gibi değil onlarda yurtdışına gidiyor evleniyor. Pasaport evliliği olsun aşk evliliği olsun ortadoğu'daki s. k beyinli yobaz kadın katillerinden kurtulsunlar. Turk kadını çok geç davrandı kabuğunu kiramadi cesaret edemedi sindirilerek buyutulduk cinsellikle dayakla korkutulduk. Yabanci biriyle evlenmek bizim için ekstra zor kabuğu kırmak için çok yolumuz var. Ama eminim özellikle gen Z sonrası kadınlar eski ve şimdiki erkekler gibi yabancı ülkelerin erkekleriyle evlenme konusunda büyük bir açılma yaşayacaklar. Kafalarimiz ezber baskıcı zihniyetten çıkıyor. Umarim mutlu olurlar sizin gibi ezik erkek topluluğuna mecbur kalmazlar. Ellerinde bu ülkeden kaçis biletleri olsun.
Bir rus arkadaş böyle bir şey olduğundan bahsetti ben Türküm ve bizde bu kadar yok alma gücün varsa alırsın yoksa zorlamazlar zaten dedim ve üstüne ekleyerek bu kadar çok altın genellikle Kürtlerde olur ve Hiç Türkiye de Arnavut kıza denk geldiniz mi bilmiyorum ama Arnavut kızları da bence parayı ve gösterişi seviyor. Hatta Bir Kürt arkadaş dedi ki sizin düğünlere gittimde ne kadar cimrisiniz demişti 😅😂ederinden fazla bir şeye para harcayacak biri değiliz yapacak bir şey yok. Gösteriş için kollarına takmaları çok itici ve farkında değiller. Türk kızları deyip genellemeyin lütfen.
Hak verdim. Hediye ise neden o çirkin burmalari isteyelim ki kibar bi takı da yeterli. Bu resmen soygun... Bizde adet ben alırım diyen erkeğe de hayır denmez orası da ayrı konu 😂 olay mehirle başlayıp tamamen ticarete dönmüş durumda
Değil ula değil evleniyorlar sonra adam dediğin sünepe orası burası oynuyor gidiyor onu aldatıyor sonra kadının hayatını zindan ediyor başta olması en güzeli istiyorsan böyle mantıklı kadınlar kendini güvence altına alıyor bu şekilde
Başlıktaki genelleme baya sert olmuş 😅 Her nesilde bencil de var fedakâr da var. Bugünün kadınları daha bilinçli, haklarını biliyor, para konusuna da eskisi gibi körü körüne güvenmiyor 💸
Bilezik olayı da tamamen kültürel bir gelenek. Ailenin kızlarına “güvence” verme isteği aslında. Kötüye giden evlilikler arttıkça altına verilen önem de arttı.
Burada sorun kadınlar değil. Şeffaf konuşulmayan para beklentileri ve abartılan düğün kültürü. Sağlıklı olan açıkça konuşup iki tarafın da kendini ATM gibi hissetmediği bir denge kurmak 🧠💬💍
Bu bir akım haline geldi artık fazla altın isteyen takan parasını yiyen her zaman daha değerlidir kafasındalar birbirlerine özeniyorlar olan erkeklere oluyor