Karı koca aynı şartlarda çalışıyoruz. Aynı parayı kazanıyoruz. Kazandığım parayı Ay başında kredi kartlarını ve bakıcı parasını ödeyip gerisini eşime atıyorum. O da boşa harcamıyor yatırım birikim vs yapıyor. Bazen kaybettiği bazen kazandığı oluyor ama iyi gidiyor.
Çocuğumuz da oldu. Evdeki is ve sorumluluk yükü arttı. Eşimden ağlaya zırlaya yardım almaya başladım. Ortak olmaya hiç gönlü yok. Her ay yok benle rekabet ediyorsun, yok mutsuzum yok şöyle böyle diye diye sürekli ettiği yardımdan çok sıkıldığını söyleyip duruyor. Zaten içten içe kendisinden soğudum. O verdiği yardımı alana kadar bile çok çektim. Ben onun her derdine koştum.
Şimdi de ev işi yaptığında kadın gibi hissediyormuş. Artık öyle olmaktan korkuyormus. zben onu kontrol ediyormuşum. Bunalmış.
Ya bakın bana yaptığı işleri sayıyorum.
1 yaşından sonra sırayla gece bebeğe bakıyoruz. Bebek çoğunlukla gece hiç kalkmıyor. 1 yaşından önce benim anamı ağlattı. Bazende çok kalkıyor. Akşam gece ben bakacağım diyip 2,3 saat ek Uyku yapıyor. Baktıktan sonraki akşam da dün baktım yoruldum diyip uyku yapıyor.
Yemekleri ben yapıyorum. 7 günde max 2 hadi 3 kere bulaşıkları topluyor.
Sabah kahvaltı için tost hazırlıyor. Ben bebekle ilgileniyorum. İşe gidiyoruz.
Bu kadar. Ara sıra belki ayda bir iki süpürme yapıyor.
Geri kalan işleri bakıcı kadin Ile biz bölüşüyoruz. Kadın 12ye kadar durduğu icin cokta bır sey yapamıyor. Cocukla ilgileniyor.
Tüm ayrıntı isler bende.
Şimdi size soruyorum. Bu adam normal mi?
Zaten önceki sorularımda söylemiştim. Ask sevgi minimum seviye de. Ve yılda bir çiçek alsa 3 gün yardımı keser.
Hasta olsa gece ben bakarım, yorgun olsa ben bakarım.
Ki hep yorgun. Uykudan uyanınca bile.
Ya ben çok sıkıldım akıl verin. Ben artık nasıl davranayım? Normal mi bu adam? Ben mi beceriksizim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer