Ev arkadasım alt kiracı olarak beni evden polisle çıkarabilir mi, hukuki olarak haklarım ne?

2024 eylül ayında üniversite öğrencisi olarak eşyalı bir eve, ev arkadaşı olarak gittim 2025 ayında yaz tatilindeyken burada yoktum başka bir şehirde çalışıyordum. sonrasında eylül ayı geldiğinde ev arkadaşımla hâli hazırda olan ev arkadaşlığımıza devam etme kararı aldık. Belirteyim ben bu eve sonradan geldim yaşayan diğer kişi adına sözleşme ve faturalar. Yani ben araştırdığım kadarıyla alt kiracı konumundayım. Son 1 aydır aramızda olan bazı durumlardan dolayı konuşmuyoruz ve şu an beni evden göndermek istiyor. Bende evden çıkmak istemediğimi çıkmayacağımı hâli hazırda bir hafta sonra finallerim yani sınavlarım geldiğini sonrasında 1 aylık memlekete ara tatile gidip geleceğimi, sonrasında da 5 aylık süreçten sonra mezun olup zaten evden çıkacağımı düzenimi bozup tekrardan bu stresle uğraşmak istemediğimi evden çıkmayacağımı belirttim. Yardımınıza ihtiyacım var iş hukuki sürece girerse benim ne gibi haklarım var. Beni gerçekten polis zoruyla evden attırabilir mi?

Ev arkadasım alt kiracı olarak beni evden polisle çıkarabilir mi, hukuki olarak haklarım ne?