AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tanımaya çalışıyorlar sizi. İlk intiba çok önemlidir , çok dikkat etmelisin.. 👍
Daha önce tanıştık
Konuşacaklar işte , karakterini , yapını inceliyorlardır. Nelere değer verip , vermediğini. İnceleyecekler biraz seni , oturup kalkmanı, konuşmanı.. 👍😅
Ablasıyla çıksam annesi gücenir mi yanıma gelmedi diye
Bilemem ki. Annesi de olsun ama , artı puan olur hem senin için bu. Politik düşün yani. 👍
Daha önce tanıştım annesi ve ablasıyla. Geçen sene bayramda gitmiştim oturmuştuk. Annem erkek arkadaşım olduğunu biliyor ama gidersem gittim diye söylemem bu durum nasıl bir şey sence bencilce mi annemin bilmeyecek olması? Bir de söyledim 2 ay önce erkek arkadaşım olduğunu ama hayırlısı olsun dedi hiçbir şey sormadı erkek arkadaşımla ilgiliSen ne düşünüyorsun annemden habersiz gitmem kötü bir durum mu olumsuz bişey olacağını sanmıyorum. İşe başlayacağım başlamadan önce kahvelerini içsem dedim ablası gel dedi. Arada erkek arkadaşıma da diyorlarmış gelsin oturalım çekinmesin ne zaman gelir vs. Sen ne düşünüyorsun objektif olarak görüşünü belirtir misin
Annene söylemek zorunda değilsin ki. O senin erkek arkadaşın. Ama şayet evlerine gidiyorsan yarım elma gönül alma bişey götür mutlaka. Bu çok hoş olur hem. Burada önemli olan tek şey hem senin onları , hem de onların seni tanıması, karşılıklı fikir sahibi olmanız için. Nasıl bir ailesi var , sana davranışları nasıl? Asıl en önemli konu bu 👍 ilerisi için önemli kararlar bunlar..
Teşekkür ederim görüşünüz için gittiğim takdirde elim boş gitmem tatlı kurabiye gibi bir şey alırım
Rica ederim, ne demek.. 👍⚘
Annesini öyle hal hatır sormaya arasam mı
Ara tabii ki. Hoşuna gider onun..
Dışarıya git. Evine gitme. Erkek arkadaşının haberi var mı meseleden?
Evet var
Bazen diyor erkek arkadaşım Eylül gelsin oturalım ne zaman gelecek diyolar diyor
Annesi ve ablası
Sonuçta sadece kız arkadaşısın evlerine çok girip çıkma. Nişanlı sözlü değilsin. Dışarıda görüş sadece.
Geçen sene bayramda gitmiştim annesi ve ablasınin yanına
Aşırı samimiyet tez ayrılık getirir derler. O kadar samimi olmanıza gerek yok ileride en ufak bir sorun çıkınca bizi kandırdı eskiden gelir giderdi diyecekler. Evlenince gekmeseniz daha az gelseniz başka anlamlar çıkaracaklar. Türk tiplumunda olgun insanlar yok
Çok gidip görüşmüyorum aslında bilmiyorum
Dışarıda içelim teklifini sen erkek arkadaşınla ilet
Annesi ve ablası olacak evde
Daha önce görüştüyseniz, ilişkinin ciddiye dönmesine okeysen, annen izin verirse, evlerine git
Geçen sene bayramda gitmiştim annesi ve ablasınin yanına
O zaman niye soruyorsun ya of bizene ahah
Tekrar gitmem doğru mu yani ne of
Gitme dışarı çık hesabıda o ödesin
Daha önce tanıştık
Evde daha rahat olur bence.
Daha önce tanıştım annesi ve ablasıyla. Geçen sene bayramda gitmiştim oturmuştuk. Annem erkek arkadaşım olduğunu biliyor ama gidersem gittim diye söylemem bu durum nasıl bir şey sence bencilce mi annemin bilmeyecek olması? Bir de söyledim 2 ay önce erkek arkadaşım olduğunu ama hayırlısı olsun dedi hiçbir şey sormadı erkek arkadaşımla ilgiliSen ne düşünüyorsun annemden habersiz gitmem kötü bir durum mu olumsuz bişey olacağını sanmıyorum. İşe başlayacağım başlamadan önce kahvelerini içsem dedim ablası gel dedi. Arada erkek arkadaşıma da diyorlarmış gelsin oturalım çekinmesin ne zaman gelir vs. Sen ne düşünüyorsun objektif olarak görüşünü belirtir misin
Her şeyi annenizin bilmesi şart mı?
Değil bence bilirse anlaşmazlık olacak mutlaka
O zaman her şeyi bilmesin
Gitme bence
Daha önce tanıştık
Dışarıda de
Kaç kere bulustunuz sevgilinle ya da olay süreç ne ona göre gidilir
Uzun senedir beraberiz
Geçen sene bayramda görüşmüştüm annesi ve ablasıyla
Dışarda önce bence
Daha önce tanıştım
Daha önce tanıştım annesi ve ablasıyla. Geçen sene bayramda gitmiştim oturmuştuk. Annem erkek arkadaşım olduğunu biliyor ama gidersem gittim diye söylemem bu durum nasıl bir şey sence bencilce mi annemin bilmeyecek olması? Bir de söyledim 2 ay önce erkek arkadaşım olduğunu ama hayırlısı olsun dedi hiçbir şey sormadı erkek arkadaşımla ilgiliSen ne düşünüyorsun annemden habersiz gitmem kötü bir durum mu olumsuz bişey olacağını sanmıyorum. İşe başlayacağım başlamadan önce kahvelerini içsem dedim ablası gel dedi. Arada erkek arkadaşıma da diyorlarmış gelsin oturalım çekinmesin ne zaman gelir vs. Sen ne düşünüyorsun objektif olarak görüşünü belirtir misin 🌸
İçin nasıl rahat edecekse onu yapmanı öneririm açıkçası madem annen o kadar detay sormadı erkek arkadaşın hakkında sorun yok bence
Kafe tarzı yerde oturalım desem ablasına pek sevmiyorum o tarz yerlerde oturmayı samimiyetim de yok kafe ortamı samimiyet ister gibi. Konuşmayı çok seven bir insan da dedim
Değilim*
Kız kafayı mi yedin ev daha çok samimiyet
Kalabalık ortamlarda geriliyorum öyle söyleyeyim kasıyorum kendini ondan kaynaklı daha çok
E git tabi evlerine
sen bilirsin
Annesi ve ablası olacak
ayıp degişlya tanısmıs olucaksınız önden
Daha önce tanıştık geçen sene bayramda gitmiştim
Daha önce tanıştım annesi ve ablasıyla. Geçen sene bayramda gitmiştim oturmuştuk. Annem erkek arkadaşım olduğunu biliyor ama gidersem gittim diye söylemem bu durum nasıl bir şey sence bencilce mi annemin bilmeyecek olması? Bir de söyledim 2 ay önce erkek arkadaşım olduğunu ama hayırlısı olsun dedi hiçbir şey sormadı erkek arkadaşımla ilgiliSen ne düşünüyorsun annemden habersiz gitmem kötü bir durum mu olumsuz bişey olacağını sanmıyorum. İşe başlayacağım başlamadan önce kahvelerini içsem dedim ablası gel dedi. Arada erkek arkadaşıma da diyorlarmış gelsin oturalım çekinmesin ne zaman gelir vs. Sen ne düşünüyorsun objektif olarak görüşünü belirtir misin 🌸
Evdede olabilir bu sana kalmış.
Yani erkek ailesiyle tanıştırıyorsa ciddidir, büyük ihtimalle ailesi seni daha çok tanımak isteyecek, çekinme bence bunları düşünüyorsan ince ruhlusundur. O yüzden rahat ol
Kafe tarzı yerde oturalım desem ablasına pek sevmiyorum o tarz yerlerde oturmayı samimiyetim de yok kafe ortamı samimiyet ister gibi. Konuşmayı çok seven bir insan da değilim
Hayır
Fazla içli dişli olmamak gerektiğini söylüyor tecrubelerim
Annesini arasim mı öyle hal hatır sormaya
Bence onlar seni arasin
Dışarda iç eve gitme
Peki neden
Ciddi bir işki değilse gidilmemesi gerekir iş ciddi olduktan sonra evlerine gidilmeli seçen taraf sensin bunu unutma
İlişkimiz ciddi
Olsun sen sürekli gitme
Sürekli gitmiyorum en son geçen sene bayramda gitmiştim annesi ve ablası çağırmıştı
Olsun sen yine dışarda buluş
Git ayol (!)
Gidebilirsin
Net söylüyorum gitme
Neden gitmesin
Bi kadın sevgilisinin ailesiyle tanışmamalı istiyorsa kadının ve erkeğin ailesi tanışır
Tanisirsa ne olur
Küçük düşer sen şöyle bak olaya kızın gibi düşün sevgilim gibi düşünürsen senin için olay kayar gibi
Kendini yamamaya cLiyor gibi bir sey olur sanirim
Daha önce tanıştık
Kimle
Annesi ablası
Anladim
Sen bilirsin
Dışarda iç bence
Ev neden değil
Gerek var mı sence?