Sevmiş gibi yapan insanlar var olsun ama yar olmasın. Tek dileğim birlikte büyüttüğümüz umutlar kaybolmasın.

Sevmiş gibi yapan insanlar var olsun ama yar olmasın. Tek dileğim birlikte büyüttüğümüz umutlar kaybolmasın.

Yanlış bir durak, doğru yol 👣 göstermez. Kimse kimsenin mecburi istikameti veya çıkmaz sokağı değil. Benim 2020 'de erkek arkadaşım vardı vazgeçtim çünkü benim varlığım başkası ölçüsünde değer kazanmıyor. Beni hak etmeyen hayatımda yer kaplamasın daha iyi. İlişki sorumluluğu kaldıran adam beni taşır. 🥂
Olması gereken 🎉
Hayatımda iyi ki dediğim her anı ve herkesi kalbimin bir köşesinde saklarım. Ama geçmişe bakarak değil önümdeki güzel olacağını umut ettiğim yola çiçekler ekerek ilerliyorum.. Bilemeyiz belki de en güzel unutulmazlar henüz yaşanmamış olanlardır.
Var ama duygum yok ona karşı. Yine de aklıma geliyor asla unutamıyorum. Ama aklıma gelmesinin üzerimde hiç bir tesiri yok. Hani iyi ya da kötü ne yasatti ise vay be bile diyemiyorum. Bir hiç gibi ama asla unutamıyorum. Tuhaf
Unutmak için hafıza kaybi yaşamam lazim.. ama eskisi gibi tesiri yok..
3 basit kuralla yaşıyorum.
Sevgi eylem olmadan hiçbir şeydir.
Güven kanıt olmadan hiçbir şeydir.
Özür değişim olmadan hiçbir şeydir.
Unutamadığın biri olması çok normal 🌙 Hele sevmiş gibi yapıp sonra yok olan biri varsa kalpte hem özlem hem kırgınlık kalıyor 💔
Unutmak zorunda da değilsin aslında. Zamanla acısı azalıyor umutların şekil değiştiriyor. Birlikte büyüttüğün umutlar da çöpe gitmiyor. Onlar seni daha olgun bir adama çeviriyor 💫
Kalbini tamamen kapatma yeter. Gerçekten seven biri geldiğinde bu kez umutların yarım kalmayacak 🍀🫂
Cevap
31Cevap
Hayır gereksiz insanları sildim ve unuttum.. hayatımda değerli kişiler var sadece.
Ne güzel
Evet var her insanın vardır aklının hor köşesinde birisi gadası
Unutamadığım herhangi bir kimse yok aslında unutmak diye bir şey de yok sadece hatırlamak istemiyoruz ya da bazı insanların yokluğuna alışmak zorunda kalıyoruz
Ne güzel
Kimse unutamaz, hafızanı kaybetmediğin sürece. Duyarsızlaşırsın, artık sevmezsin , değer vermezsin, duygusal zaafiyetlerin olmaz. Benim ki de öyle işte.
Unutamadığım biri yok hayatıma öyle etkili birisi girmedi ama eski zamanlarımı yani küçüklüğümü çok özlüyorum
Lisede ki sevdiğim bir kız vardı onu unutamadım hala. Hep içimde bir uhde kalmıştır o.
Prensim Sercan ama onu kabul etmiycem gitsin yazdığı canım hafifmeşrep tatlım yaşlı karılara kızlara
Yok vallahi herkesi unuttum. Herkeste unutuluyor. Kişi yeterki kendi değerini bilsin.
Aynen
Amin ecmain. Vardır belki derinlerde bir yerde.😶
Evet
Hemde ne unutamamak ya benden sonra 10. Manitasini yaptı ben hala doğru dürüst flört bile edemiyorum...
Unutamadıgım kimse yok, herkes herşeyi zamanla unutur. Zaman ilaç degil, eczane'de satılmıyor.
Unutmam demem Mihriban'ım Sen seni bile unutursun diye Şair haklı insan her şeyi unutuyor kendisini bile
Var evet.
Unutamadığım biri olsun isterdim ama o kadar çok sevmemişim demekki
Evet var ama yinede herkes bir gün unutulur bu ölümlü dünya..
Var gibi yok gibi , hafıza kaybı yaşıyormuş gibi hissediyorum...
Yok hiç kimse vazgeçilmez değil benim gözümde
Sevmiş gibi yapmak ne ya 😔ben seni unutmak için sevmedim
Ben ne unutamayacağım ya biz unutulmayan oluruz anca
Yok.
Zaman, en sadık veda şekli ✨
Herkes bir gün unutulur…Yani umarım…
Unutamadığım kimse yok
Hayır yok, kafaya takmayınca umursamıyoruz cidden.
Hayır yok kimse unutulmaz değildir
Var maalesef, unutulmuyor
Unutmamaya değecek kimsem yok. Ailem de yanında.
Kimse unutulmaz değil bende değilim
Hayat o kadar acımasız ki, asla unutamam dediklerini bile unutuyorsun, hatta tekrar aşık oluyorsun hatta tekrar acı bile çekiyorsun başkası için maalesef gerçekler bu🥲
Var lisede deli gibi tutulduğum kız tuğçe hala unutamadım yarın çksa gelse keşke güzelim benim
Unutmak bazen en güzel kaçıştır.
Hiç kimse unutulmaz, vazgeçilmez değildir.
Kimse hatırlanmayı hak etmek için bir şey yapmadı
yanii oluyor illa özlediğimiz falan
Kimse unutulmaz değil.
Hayır yok öyle şanslı biri
Hayır kimse yok
evet unutamadığım var
Hatırladığım kimse yok
Evet var unutamadığım kişi
Hayır yok çoktan unuttum
Var. Ama bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek.
Hayır yok öyle biri
Evet var kanka unutamadığım
Hayır yok çok şükür
Hayır yok
Hayır kimse vazgeçilmez ve unutulmaz değildir
Çok şükür öyle unutamadigim biri olmadı
Hayır yok
Cok unutkan biriyim
Hayır yok
Rahmetli dedem
Evet
Yok valla