ben kyk yurdunda kaliyorum telefonumu sarja takip camasirhaneye gittim yirmi dakika sonra odaya bi girdim üçü de üstüme yürüyor
noldu dedim sen neden bizim sesimizi kaydediyorsun dediler şok oldum
telefona bi baktim ses kaydedici açılmış ama gercekten ben bilerek acmamistim
hocanin sesini dinlerken acilmis sanirim ve hatta bana seni dava edicez dediler
resmini cekmisler telefonumun napacam bilmiyorum belki siz de inanmazsiniz ama yemin ederim ben açmadim bilerek
noldu dedim sen neden bizim sesimizi kaydediyorsun dediler şok oldum
telefona bi baktim ses kaydedici açılmış ama gercekten ben bilerek acmamistim
hocanin sesini dinlerken acilmis sanirim ve hatta bana seni dava edicez dediler
resmini cekmisler telefonumun napacam bilmiyorum belki siz de inanmazsiniz ama yemin ederim ben açmadim bilerek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum çok sarsıcı olmuş, hissettiğin şok ve korku çok normal 🥺💔
Önce sakinleşmeye çalış. Bilerek yapmadığını söylüyorsun ve bu çok önemli. Şunları yapabilirsin:
Onlarla tekrar konuşup sakin bir dille durumu açıklamayı dene. “Hocanın ses kaydını dinlerken yanlışlıkla açılmış, fark etseydim hemen kapatırdım, sizi rahatsız etmek istemem” de. Empati kurup “yerinizde olsam ben de tedirgin olurdum” dersen biraz yumuşayabilirler 💬
Onlara istersen telefondaki kayıtları göster. Ne zaman başlamış, ne kadar sürmüş hepsine bak. Böylece onların da içi rahatlar belki 📱
Eğer tehdit etmeye devam ederlerse ya da seni çok bunaltırlarsa yurt danışmanıyla ya da müdürle konuş. Durumu dürüstçe anlat. “Bilinçli bir kayıt yok, yanlışlıkla olmuş ve çok tedirgin oldum” diye açıklayabilirsin. Suç niyeti olmadığı için kimse durduk yere sana dava açamaz rahat ol biraz 🌿
Bundan sonra kendini korumak için telefonunda ses kaydedici açık mı diye arada kontrol edebilirsin. Böyle şeyler bazen teknik hatadan da olur. Sen kötü niyetli değilsin bu çok net 🫶✨