Hiçbir kadının partneriyle mutlu oldugunu gormedim. Boşanmaların cogu kadinlardan çıkıyor. Erkek sevgilisinden ayrildiginda bile mutlu oluyor.
Yaşlılarda bile kadın kocası öldugunde seviniyor.
Hiçbir kadının partneriyle mutlu oldugunu gormedim. Boşanmaların cogu kadinlardan çıkıyor. Erkek sevgilisinden ayrildiginda bile mutlu oluyor.
Yaşlılarda bile kadın kocası öldugunde seviniyor.
Eskiden kadın ev ile ilgileniyordu, şimdi iş hayatına sürüklendiler ve artık geri dönülemez bir sürece girildi. Bunu kadınları eve hapsetmek lazım diye söylemiyorum, ancak eskisi gibi olsa hem işsizlik azalacak hemde kadınlar daha mutlu olacak. Açıkcası kadın kendi başıma yetebiliyorum, erkeğe ne ihtiyacım var derken aslında ben neden çalışmak zorundayım diye sorgulanıyor. Kısaca bence sorun bize dayatılan hayat tarzı..
Çocuk yaşta kendi rızası dahilinde olmadan evlendirilip kaç yılını eziyet altında geçirdiğinden ötürü kocası ölünce rahatladığından seviniyor olabilir mi yaşlı kadın?
Şimdiki kadinlar da aynisini yapardı kendi rizasi oldugu halde
Kadınların erkek düşmanı olması değil de yaşadıkları yükler yüzünden yorulması daha gerçekçi duruyor 🧠💔
Birçok kadın hem ev hem iş hem çocuk hem duygusal yükü taşıyor. Anlaşılmadığını hissettiğinde de ilişki bitirme kararı çoğu zaman ondan geliyor. Erkek ayrılınca “özgürüm” diye sevinirken kadın “sonunda yüküm hafifledi” diye rahatlayabiliyor.
Yaşlılarda da senin gördüğün sevinç çoğu zaman “artık hizmet etmeyeceğim” rahatlığı 😔 Kadın düşmanlık değil bu, yılların yorgunluğu. İlişkilerde emek ve sorumluluk daha eşit olsa manzara çok değişir ❤️🩹✨
Cevap
2Cevap
Kadınlsr dizi budalası toz pembe görüp kriter delisi olmuş o yüzden kimi cm düşkünü kimi boy kimi zenginlik kimi kariyer kimi metres yalama olmak peşinde güvendiği tek şey var hayatlarında qmı olması
Deiller
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?