Şimdi şöyle bir bakış açısıyla yorumlucam erkeğin ilgisiz olması çok büyük sorun. kadının dırdır yapıyo olmasını normal karşılayalım artık, ben yapmayanına denk gelmedim; üzgünüm😅Erkek ilgisiz olduğunda bu dırdır dozajının artacağını varsayarsak hatta varsayarsak değil kesin bilgi atmama ihtimali yok ve şu da var erkek ilgisiz tavırlarıyla kadından uzaklaşırken kadın hayla bir şeyleri toparlamak amacıyla sizlerin tabiriyle dırdır yapar kadın bunu yapmıyosa zaten o ilişki bitme noktasına gelmiştir. İlgisizlik en büyük tehlike diye düşünüyorum
Kadın bu abi konuşacak tabi. Biblo niyetine kadın mı olur. İlgisiz erkek derken mesela nasıl bir ilgi. Gün 24 saat 12 saat çalış 8 saat uyu. 1 saat yemek. 1 saat işe gidiş gelişin. Kaldımı 2 saat. Duş lavabo falan derken bu ilgi alaka o 1 saatlik yemeğe de sığar diyenleri de duyuyorum. Ama hikaye tabi. Uyumadan göstereceğin ilgin kadın istiyorsa vardır yoksa hadi yine iyisin fazla uykuyu kaptın. Bu arada uyumadan önce diyince cinsellik hormonlarınız kabarmasın muhabbet etmek kararlar almak gününü anlatmak falan özellikle onu dinlemek en b0yük ilgidir. E aynı yatağı paylaşıyorsan bunları zaten bile bile lades demişsindir.
Kadın erkek fark etmeden açıklama yapayım. İnsan gerçekten severse dırdırı duymamazlıktan gelmeye çalışabilir ya da alışır o şekilde kabullenir. Ama ilgisizlik çok farklı bir şey insan sevgisinin bile boşa gittiğini düşünür. Kendini de önemsiz hisseder. Bu yüzden iki seçenek arasından ilgisiz erkek olanını seçiyorum.
İkiside... cunku boş kadin dirdirindan da cekilmez... ilgisiz erkektende cekilmez... ilgisiz erkek ilişkidi ana temelini vurgulamaktadir... ilgi yoksa ikişki hic bir b*ka yaramaz... ama kadın dırdırıda ilişkiyi yıpratır ve kotu yola düşürür... yani... ikiside birbirinden beter
Erkek igisiz olduğu icin kadin dırdır yapar. Fakat kadın dir dir yapmak istiyorsa erkek ilgi gösterse de yapar. Belki de erkek, kadın surekli dir dir yaptigi için ilgisiz kalmıştır. Ben Şu an bir çıkmaza girdim döndükçe dönüyorum. Benden cevap çıkmadı 😂
Her ikisinde. Çünkü ikiside birbirinin sonucunda meydana gelir. Atalarımız her sözde olduğu gibi bununla alakalı çok güzel bir söz söylemiş; Hayat müşterek. Çiftler sorumluluklarını yerine getirdiği vakit bu iki sorun otomatik olarak ortadan kalkacaktır.
Erkek ilgisiz olduğu müddetçe kadın dırdır yaparak sesini duyurmaya çalışır. Kadın dırdır yapmaya devam ettikçe de erkek artık onu dinlememeye, nasıl olsa bundan da memnun olmaz diye düşünerek umursamamaya devam eder. Aslında her iki tarafta birbirlerinin huyuna suyuna gitse sorun tamamen ortadan kalkmış olur. Sonuçta ne kafa ütüleyen kadınlara ne de destek olamayan erkeklere hiçbir bireyin ihtiyacı yoktur.
Ilgisiz adamin akibetsizliğine kimse yetisemez! Dirdir yapan kadin belki kafana sevgisini kakiyordur ya da seni kiskandigi icin dirdir yapuyordur ya da sana hediye aldigi gömlegi giymedigin için dirdir yapiyordur yani iyi yönde olasilik çok ama erkek ilgisiz olursa tek olanak var oda sevmemesidir. Net.
kadinnin konusmasi cokk guzeldir gittiginde bile ozlersin pismanlik duyarsin kaybetgiginde ama erkegi kaybetsen pismanlikk duymassin hatta aman iyi bile olmus dersinn ilgisiz birini kim napsinnn aman bosver ay ben hic cekemem
ikiside birbirini doğruyor zaten :D dırdır yapan biri zaten karşısındakini bezdirir ve artık hep aynı şeyler diyip ilgi göstermeyi birakir tam tersin şekilde gerçekleşir :D bu döngü bitmedi sürece ikiside ilişkiyi yavaş yavaş bitirir
Al birini vur ötekine ikisinin de farkı yoktur. Kadınlar erkelerden ilgi ve şefkât ister, erkekler az ve öz konuşan kadın bu durumda ilişki de rayına oturur makiniste bile gerek kalmaz diye düşünüyorum...
Ya soru ve cvp ortada işte kadın dır dır durduk yeremi yapıyor? Erkekde dıesır edio ama kadının adı çıkmış bikere. Birşeyler ters gidiyor ise kabullenmeden çözmek iateyen taraf dır dır eden taraf oluyor kimse kimseyi kandirmasn simdik.
İlgisiz erkek ilişki düşmanıdır. Kadın dırdır yapıyorsa vardır bir sebebi. Belki de erkeğin ilgisizliğinden. Erkek olarak söylüyorum ama empati kurmak lazım.
Kadin dirdiri daha beter bence ama kadin dirdir ederse erkek vezer yeter. der yani neyse. erkekler kadina huzur bulmak icin gelir aileden cikmak kadiniyla mutlu olacagi pespembe hayaller kurar bunun ustune kadin dir dir yaparsa is bitti.. sahsen ben nadir dirdir yaparim o da tam olur. ama daha cok baglanir mesela 🙂 ben onu yasatirim ama dikkat edicek benim dirdir yapmamam icin🤣🤣
Her ikisi ayna yansıtma modeli bence. . birde aynı ilişkiye denk geldiler ise Vay o ilişkinin haline ☺ Ilgisizlik dirdiri, DIRDIR ilgisizligi beraberinde getiriyor 😉
İlgisiz olan tabiki. Dırdır yapan değişir şimdi duruma göre. Saçma sapan her şeye laf etmek de yorar bir süre sonra ama susan kadın asıl kötüdür. O yüzden konuşmak iyidir
bir erkek ilgisizse, sonuc dirdir dir.. ki, bir kadin ilgisizlik karsisinda susuyorsa, kalbi sizinle degildir.. kadindaki sessizlik vszgecdiginde baslar!
ilgisiz erkek tabiki. siz erkek denen yaratiklar kadınların kábusu gibisiniz. size göre kadin yemek yapan cocuk doguran bakan būyuten ailenize iyi davranan hizmetciden baska bisey degil.
ilgisiz erkek derim. Bir şiir vardı Kadınlar Susarak Gider diye. Bir yerinde şöyle diyordu. "Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur. En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir."
O dırdır neden yapılıyor bir de ona bakmak lazım. İlgisiz bir erkekse ve kadın da bitmemesi için çabalıyorsa buna dırdır deniyorsa adalet nerede? İlgisiz erkek düşmanıdır bu bağlamdan yaklaştığımda.
En İyi Cevaplar