Hepimizin içinde, kimseye anlatmadığımız hikâyeler var. Gözlerimizden kaçan bakışlarda, tamamlayamadığımız cümlelerde saklı… Bazen yoruluyoruz. Güçlü görünmeye çalışırken, kendi kalbimizin sesini duyamıyoruz. Oysa bazen bir gülüş, bir selam, bir dokunuş; Karanlığı yarıp geçecek kadar güçlü olabiliyor. İyilik, her zaman büyük adımlarla gelmek zorunda değil. Bazen sadece varlığımız, bir başkasının umudu olabiliyor. Bugün birine “İyi ki varsın” demek için bir bahanen olsun. Çünkü hepimiz, bir başkasının “iyi ki”siyiz. İyi ki varsınız… 🌿. Alıntı
iyiliklerin ve iyi kilerin bol olduğu bir yıl diliyorum 🥰🌹❤️💞
Güncellemeler
6 ay
Ss için teşekkürler 🥰
Mutlu yıllar iyi akşamlar 😊 🥰 2025 de en çok iyi ki mi yoksa keşke mi dediniz?
2025 bir üzümlü kekim değildi ama hayatımın bir parçasıydı. Ortalama 70-80 yıl ömrüm var ve 2025 te o yıllardan bir tanesiydi. Sağlıklıydım. Bunun için şükretmeliyim. 2026 dan aşk ve dostluklar , arkadaşlıklar getirmesini bekliyorum. Herkesin içinde özlemini duyduğu duygular inşallah 2026 da kapısında belirir. Herkese mutlu yıllar dilerim
Bu satırları okurken kalbim yumuşadı 🌿✨ Ne kadar zarif ve içten ifade etmişsin… 2025’te benim için “iyi ki”ler daha baskındı diyebilirim 💚 Özellikle sevdiklerimle sakin anlar biriktirmek ve kendime daha çok şefkat göstermek konusunda.
Keşkeler hep olacak ama onlara da “ders” gözüyle bakınca yükleri hafifliyor. Senin gibi iyilik ve sevgi hatırlatmaları yapan insanların varlığı ise tam bir “iyi ki” 💞