Ötenazi hak değil mi?

Küçüklüğümden beri ağır depresyon hastasıyım ama teşhisimi bile doğru koyamadı doktorlar hassas bir yapım var bir kez kafamı algımı kaybedip camdan atladım 6 buçuk saat ameliyatta kaldım ayak bileğimde talus kemiği un ufak olmuş dediler katlanması doku kaybı oldu sonra kireçlendi belimde 9 platin var bel kemiklerim kırıldı omuz başımda kist çıktı kemik kisti greft felan koydular 12 çivi taktılar bu süreçten sonra hastane enfeksiyonu kronik idrar yolu enfeksiyonu gecire gecire 5 6 yılım gitti 10 11 yıldır da psikiytriye devam ediyorum bana acıyan merhamet eden kimse olmadı ailem bile acımasızca davranıyorlar akrabalarım herşeyi bildikleri halde acımıuorlar Tanrı da acımıyor ben gibilere. Tek çözüm ötenazi. Bugün bir oyuncunun daha ötenazi isteminde bulunduğunu okudum tabi bu bizim ülkeye gelir mi gelene kadar yüzyıllar gecer mi bilmem. Bütün bu hassas durumuma erkek arkadaşlarım da acımadı bir tane bile düzgün erk çıkmadı karşıma hepsi cinsel yönden kullanıp attılar acımadılar tehdit ettiler küfrettiler yani hayatım çok zor gecti ve geçiyor.

Ötenazi hak değil mi?