Yani benim hiç arkadaşım olmadı olduğunu zanetiklerim de bir anda yok oluyorlar ne arıyorlar ne de soruyorlar
Sizlerde de öyle mi yoksa bir tek bende mi öyle
Sizlerde de öyle mi yoksa bir tek bende mi öyle
Gerçek arkadaşlık var ama kader kısmet mı diyeyim orasını bilemiyorum benim de arkadaşım yok oldu sandıklarım da ilgisiz alakasız hal hatır dahi sormayan insanlar hani acaba beklentiye çok mu giriyoruz bilmiyorum
Ben ve arkadaşım 7 senedir arkadaşız kardeş olarak görüyoruz birbirimizi
Gerçek arkadaşlık var ama maalesef çok nadir 💔
Senin yaşadığın durum da çok tanıdık. Bazı insanlar yalnızca eğlenmek istediğinde yanında oluyor, zor zamanda ya da sebepsiz ortadan kayboluyor. Bu da insana “bende mi sorun var” duygusunu yaşatıyor 😔
Burada sorun sadece sende değil. Günümüzde insanlar çok yüzeysel ilişkiler kuruyor. Sen daha derin bağ arıyorsun muhtemelen 💭
Küçük adımlarla başla. Ortak hobi alanlarında, oyunlarda, kurslarda, spor salonunda tanıştığın bir iki kişiyle yavaş yavaş samimiyeti artır. Her tanıştığınla “kanka” olmak zorunda değilsin. Az ama gerçek arkadaş her zaman daha kıymetli 🤝✨
Cevap
2Cevap
bu zamanda zor
Ne yazık ki öyle
Ben senin arkadaşın olurum istersen 🐥🤓🎂doğum gününü söyle çabuk kutluycam o gün
Olsun kutlamak istiyorum söyle çabuk
Çok mu var bir tane olur doğum günü 😂🤓
Aaaaaaa ciğer almış annem ciğer yiycem bu gün yuppi 😍 en sevdiğim en sevdiğim şey ciğer bu gün daha mutlu olamazdım hem bir arkadaşım oldu hemde en sevdiğim yemeği yiycem 😍😇yuppi
Kaç Ağustos
Evet tavuk ciğeri şu an öyle yapılıyor yağda kızıyor 🤓gel beraber olsun
Var evt
adamina göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?