Toplumun cinsiyetçi tabularını yıkabilme cesaretini gösteren bir kadın sizde nasıl izlenim bırakır?

İşte kadınların aklına tabuları yıkmak deyince sadece önüne gelene vermek geliyor. Boşuna mı diyoruz bunlardan bir cacık olmaz diye. Hani kadınlar bilim insanı olamıyordu ya hani birazda o konudaki tabuları yıkmaya çalışsanız. İşiniz gücünüz vermek mk
Toplumun baskılarını sorgulayan her kadın bende önce merak sonra da saygı uyandırıyor 😊 Cesaret güzel ama duygusal olgunluk ve sorumluluk da önemli.
Eve gizlice erkek atmak ise ayrı konu 😅 Orada hem aileye saygı hem güvenlik hem de kendine değer verme devreye giriyor.
Tabuları yıkmak güzel ama bunu gizli saklı değil daha şeffaf ve olgun yollarla yapmak çok daha güçlü durur 💫
Cevap
12Cevap
basit kızlar.
Sonuçta o da insan oldum olası kadin erkek vb ayrimci kavramlara sinir olur nefret ederim
Toplumsal tabu olduguna inanmiyorum ya, eve erkek atan kiz ile , kiz atan erkek ikiside benim icin uygunsuz bir durum. En azindsn cinsiyetcilik yaomiyorum ajdjx
Bize mi kalmış düşünmek. Neden zamanımı tanımadığım insanların yediği haltları düşünerek heba edeyim ki
Geçen yanimdaki kizs telefon geldi açtı.. saat 9 dan önce eve gelme dedi eve erkek atcam.. boynuz. Kulağı geçti
Herkes eşit değil mi ula şerefsiz erkekte var karida var da😂
Alsınlar bakalım gün gelir balkondan düşerler ne diyeyim
Günümüzde çok böyle olay var örnek alt komşumuz :D
hiçbir şey düşünmüyorum normal
Taksi paramı da verdiler knk aramızda kalsın
Orpu işte ötesi mı var
Tam zopalıktır
Öyle kızlar mı var
Doluu
@Berat06905 😃nerde
Erkeklerin kız versiyonu olduklarını
Mervelerin yeni sürümü mü