Çok günahım var, kaza yapıp ölümden döndüm şimdi tövbe etmek istiyorum ama kendimden tiksiniyorum?

18 yaşındayım, bu zamana kadar yemediğim halt kalmadı. Alkol kullandım, bir sürü erkekle konuştum, aynı anda bir sürü erkeği oynattım, zina işledim, adım çıktı, aileme yalan söyledim, insanların arkasından konuştum, kendimi mutlu sandım, özgür sandım, gençliğimi yaşıyorum sandım. Ama şimdi anlıyorum ne kadar yanıldığımı… Bunları ağlayarak yazıyorum şu an, o kadar pişmanım ki… İki hafta önce trafik kazası geçirdim, o kazada şöför olan arkadaşım vefat etti, ben de ağır yaralı çıktım, ameliyata alındım, kan kaybından gidiyordum, az daha geç gelseydi ambulans, şu an hayatta olamazdım. Ölümün eşiğinden geçtim, kaza anı, sonrası, çok kötüydü. Bunları düşünüp düşünüp diyorum ki ben ne boş yaşamışım bunca zaman. O kadar pişmanım ki bu fani dünya uğruna gençliğimi oyuncak ettim, tövbe etmek istiyorum, dine yönelmek istiyorum ama kendimden de tiksiniyorum çok iğrenç bir insanım Allah belamı versin

Çok günahım var, kaza yapıp ölümden döndüm şimdi tövbe etmek istiyorum ama kendimden tiksiniyorum?