34 yaşındaki hiç evlenmemiş, çok güzel, evi olan, babadan maaşı parası olan kadın 43 yaşındaki bekar bir adamı neden istemedi?
Adam memur, kadın kendisi çalışmıyor ama maddi gücü yerinde.
34 yaşındaki hiç evlenmemiş, çok güzel, evi olan, babadan maaşı parası olan kadın 43 yaşındaki bekar bir adamı neden istemedi?
Adam memur, kadın kendisi çalışmıyor ama maddi gücü yerinde.
Bence burada “çok seçici” demekten önce “ne aradığını biliyor” demek daha doğru. Yaş, para ya da ev tek başına ilişki sebebi olmuyor. Kadın maddi olarak bağımsızsa bir erkeği hayatına almak için ekstra dikkatli davranabiliyor, çünkü hayatına giren kişinin ona ne katacağını düşünüyor. Memur olması kötü bir şey değil ama belki duygusal olarak, hayat tarzı olarak, enerjisiyle ya da vizyonuyla uyuşmadı. Birini istememek bazen eksiklikten değil, uyumsuzluk hissinden geliyor. Dışarıdan bakınca mantıksız gibi durabilir ama insan kalbi CV okumuyor. İçine sinmediyse istememesi çok normal.
Seçicilik değil o dediğin akıllılık.
Güzel, evi var, parası var. Neden evlensin ki? Ya da neden evlenmek zorunda? Evliliği neden bir zorunluluk olarak görüyorsunuz.
Kadının keyfi yerindedir hayatında mutludur neden konfor alanını bozsun
Yaşı var ama
Bazı kadınlar için yaş ya da maddi durumdan çok enerji, karakter ve yaşam tarzı daha önemli olabiliyor 😊
Bu kadın kendi ayakları üzerinde duruyor. Güzel, evi var, geliri var. Yani “mecburiyetten” evlenmek zorunda değil. Bu özgürlük de seçiciliğini artırıyor 💫
Adamın kötü olması gerekmiyor. Kadın duygusal çekim hissetmemiş olabilir, karakter olarak uyuşmaz görmüştür, hayat hedefleri farklıdır ya da evliliğe hazır değildir.
Seçici olması onun hakkı. Aynı durumda olsan sen de daha titiz davranırdın büyük ihtimalle 💕
Cevap
20Cevap
Sevmemiş olabilir, begenmemiş olabilir , düşünce yapıları farklı olabilir , yaşam tarzı farklı olabilir , beklentileri farklı olabilir. Belki bir başkasını bekliyor olabilir. Daha dogrusu bekledigi birisi vardır ve söylemek istemiyordur.
Kendinden iyi durumda görmediği içindir ayrıca tipi falan önemli burada parası ya da mal varlığı değil memur olması para kazandığı anlamına gelmez ki
Millet memur arıyor lütuf etmiste talip olmuş ona yaşı var kizin
beğenmedi ya da özgürlüğe alıştı evlilik kolay değil bizde 43 yaşındayız red ediliyoruz alıştık artık :D
Çok seciciymis
haspam :D kedi annesi adayı :D
Hayvan sevmez pek 😁
hanımefendi ne seviyor acaba? arkadaşın mı.
Evet zor biri
alacak arkadaşa peygamber sabrı versin diyelim. ama onunda sesini kesecek erkek çıkacaktır :)
Nasıl biri sence
arkadasın taleplerini bilemezsin bir şeyine takılır elbet her kadın beklentisi farklıdır onu sen bilirsin benden cook :)
Atesli bir hatun çoğu erkeğe bakmıyor yetmiyor bana diyor 😁
yatakta performans istiyorsa beni önerebilirsin yataktan kaçırtırım ;) severim libidosu yuksek kadını öyleyim cünkü.
😁
:D istediğini verebilirim öner öner pişman olmazsın sadettin saran gibiyim hepsi gelsin...
Aynı soruyu kaç defa sordun, ne oldu ki adamı istemediğine pişman mı oldun, ? Sebep yokken geçerli bi sebebim mi olsun diyosun ☹️
Belki de tipini karakterini bakışını gülüşünü bu bilinmez
Onu yaşı 34
Yasa takilma bi iş karşılıklı bir etkilesim ile olur
Adam 43 une kadar evlenmemiş sence parası için mi evlenecek
Neden reddeti onu?
Yani sevmemistir çok konuşmuştur yaşından büyük gosteriyordur huyunu sevmemistir vs vs
Demek ki adamı kendisine denk görmemiş, olabilir böyle şeyler.
Kızlar 30 yaşını geçince evlilik istemiyor evliliğe hizmetçi olacak gözüyle bakıyor
Adamın yaşı büyük ve kadınw katacak olduğu bir şey yok
Isıtıp ısıtıp aynı soruyu sorman ne peki mal mısın?34 yaşındaki kadın 43 yaşındaki adamı ne yapsın
Sürekli aynı soruyu soruyorsun 43 yaşında adam arada yaş farkı çok anla bunu artık.
Neden istemesi lazimdi peki :)
Memur adam talip olmuş ona yaşı var reddetti
Ne oluyor memur olunca eve 2 ekmek mi alıyor kadin mi ac
Kadını görmek lazım belki adamı yaşlı gormustur
Aracıya kızmış bana bunu mu layık gördün diye
O kadın sen misin
Yaşıyor farkından dolayı
Onun yaşı da 34
Olsun belki de kendine daha genç birini istiyordur
Zor artik
Neden ki
Kendi yasitindakiler istemez
Diyorum ki daha genç istiyor olabilir
adam kaybetmiş kadını beenmiedmi acaaba
Kendini bir şey sandığı için
O elektrigi almamis. Zorla mi
Kız 34 yaşında
Eee 34 oldum kim isterse he deyip evleneyim mi desin.
Sanane...
habire aynı şeyi yazıp duruyorsun
Bazıları ap@tal
Kız mi
43 ü napsın
Kendinde 34 yasinda
34 yaşında güzel ve maddi durumu iyi kadın zaten memura bakmaz. 43 yaşındaysa aşırı zengin ve dinç olması lazım
Ateşli bir hatunmus öyle diyorlar 😁
Çok iyilerini bulur
Tokmakcisi vardır
cevap basit. o rahatlığı neden bıraksın?
Ben 31 yaşındayım derdim olmaz
Yaş farkı var
34 yaşında ama
34 yaş günümüzde genç bir yaş, üstelik kadının maddi durumuda yerinde, adamın tipini de begenmemiş olabilir. Gidip 34-35-36-37 yaşında bir erkek bulabilir. Hatta 30 yaşındaki bir erkekle bile evlenebilir.
Hatta aracı olana kızmış bana bunu mu denk gördünüz diye
Gayet normal. Kadın adamı beğenmemiş işte.
Sen kac yaşındasın
Sevmemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?