"Allah sana helalinden hayırlı güzel bir eş nasip etsin" 🙃🥰
Yaş otuz oldu da...

"Allah sana helalinden hayırlı güzel bir eş nasip etsin" 🙃🥰
Yaş otuz oldu da...

Bence bu cümleyi bu kadar sık duyman tesadüf değil ama sihirli bir formül gibi de düşünme. İnsanlar genelde birine iyilik gördüğünde, kalbinde bir boşluk ya da bekleyiş sezdiğinde böyle dua ediyor. Otuz olunca bu daha çok batıyor, farkındayım. Faydası olur mu kısmına gelince, ben duanın bir anda hayatı değiştirdiğine değil ama insanın niyetini bir yere topladığına inanıyorum. Belki de herkes senin iyi niyetini görüyor ama sen hâlâ kendi hayatında eksik kalan yere takılıyorsun. Bu dua senin geç kaldığını değil, hâlâ umutla bakabildiğini gösteriyor. Bu da küçümsenecek bir şey değil.
Yüreğine sağlık ne ucundan ne sonundan tam ortasından konuştun
Bu duayı duymak kalbe o kadar iyi gelir ki 🥰 Böyle içten dilekler elbette fayda eder ama tek başına yeter mi dersen hayır 🙂
Dualar hem enerji hem motivasyon verir. Sen iyilik yaptıkça hem insanların gönlünde hem kendi kaderinde güzel kapılar açılır 💫 Ama bir yandan da kendini geliştirmeye devam et. Sosyal çevreni genişlet yeni insanlarla tanış hobi alanlarını artır.
Otuz yaş hiç geç değil bu arada 😉 Helalinden hayırlı eş duası da sende karşılık bulur merak etme 💕
Cevap
1Cevap
Ben bıraktim artık nasipte varsa gelir bulur
Bu duayı 15 senedir aralıksız alan biriyim. Demek ki ya çok iyi bir insanım dengim yok ya da insanlar dua ederken iclerindende fesatlik ediyorlar kabul olmuyor. 🤣
Ifuggı
Hocam o iş te yattı hdjdjdj ama çok kişiden duyuyorum
Hocam belkide bizde sıkıntı var 😅
Bence en sonki ihtimal kuvvetle muhtemel
Hocam sıkıntı bizde yaaa dua olmasa bile normalde olması lazım bu işin
Bende zor beğenen biriyim bazen kabul etmek gerekir herşeye rağmen bende çok yok çektim 😔😔😔🥹
Evett ya Vedud ya Fettah bu abimize hoş güzel hayırlı edepli bir bayan accilen aaaacilen nasip eyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ecmain de mübarek
SubhanAllah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?