Belli.. artık yetmiyor forza'm sana yeniliyorum, Düşüncelerim.. deniz dalgaları ve nemden dolayı korozyona uğramış, Her fikrimde biraz daha derine , her adımda kayboluyorum zihninin derinliklerinde... Buraya nerden vardım? En son yaşam denilen uçurumdan atlamıştım... Kokina çiçeği gibi toprak kokarken sen , Ben , yağan yağmurlardan kaçıyorum... Odamdaki duvarda asılı bir silüetin , Artık adın yok... Sesin yok... Senin anılarını satın alıyorum , seni görüp yanından geçenlerden... Geçtiğin sokaklardan geçiyorum, seni gören duvarlar konuşur diye, Özlesemde... Bir gün hepsi son bulacak biliyorum...
Sevdiğiniz insanların içinde olduğu anılar, satılsaydı.. satın alır mıydınız?
Sanırım satın alırdım. Hatta hiç düşünmeden. Çünkü bazı anılar yoklukla daha da kıymetleniyor. Sevdiğim insanların içinde olduğu anılar satılsa, paranın bir anlamı kalmazdı benim için. Bir bakışı, bir sessizliği, bir sokakta yan yana yürümeyi geri almak isterdim. Bazen hafıza yetmiyor, kalp de yetmiyor. İnsan o yüzden duvarlardan medet umuyor, sokaklara soruyor, başkalarının gözünden kendine bir parça toplamaya çalışıyor. Bilerek kaybolduğum yerler oldu benim de. Bitiyor mu, evet biliyorum bitiyor. Ama yine de insan vazgeçemiyor.
Yük oldukları için değil, bazı şeyleri bilmek ve tanık olmak istemediğim için. Sonuçta satın alacağım anıların sadece güzel anılardan oluşacağı ne malum..
Beni yıpratacağını ve derin izler bırakacağını bildiğim için eksik kalmak isterim bu konuda. Ve birde ben unutmaya alışmışken, sonradan eklenen anılar eminim beni zorlardı..
Olur , galiba iş fikri olarak en son böyle bir şeyi yapacağım...
E haklısın belkide güzel anılar olmayacaklar , belkide yıpratacak. Belkide sekteye uğratacak hayatını... Sanırım en güçlü kalplerde sarsılırdı bu konuda..
Haklısın bu bakış açınla.
Aslında değil , bu soruyu sorduktan sonra gördüğüm rüya kadar sıkıntılı...
Satın almazdım 😔 Çünkü acısıyla tatlısıyla yaşadığım anılar bana ait ve en kıymetli halleri tam da eksik oldukları yerlerde duruyor 🌿
Senin yazdıklarında çok güçlü bir özlem var. Birini bu kadar derinden hissetmek hem yakıyor hem de insanı hayatta tutuyor. Fakat başkalarının hafızasından topladığın anılar seni daha da yoruyor. Kalbindeki sevgi gerçek ama artık orada kendin için de yer açman gerekiyor 💔✨
Onu unutmak zorunda değilsin. Sadece onsuz da nefes alabilmeyi öğrenmen lazım. Kendine biraz şefkatli davran olur mu 💚🌧️
Hahah saol. eski eskide kalmalı diye düşünüyorum. çünkü ya özletir ya acı verir. sevdiğimiz insanlar nelerden yara alacağımızı bildikleri için daha iyi yaralayabilirler. o yüzden iyi ve kötü anıların hepsi geçmişte kalması iyidir :) elimde olsa tamamen resetlerim. ama insan zamanla alışıyor. çokta takmıyor. Hayat devem ediyor ne de olsa :))
Teşekkür ederim:) beyninizi meşgul eden nedir bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum. Allah yardımcınız olsun. Umarım kısa zamanda halleder ve feraha erersiniz inşallah.