Arkadaşlar benim eniştem 55-60 yaşları arasında bende onun oğullarından bile küçük bir kızım.
Bir olay yaşadım ve gerçekten kafam çok karışık. Dışarıdan bakan biri için çok “olmaz” denecek bir durum ama ben uzun süre kendimi bile suçladım.
Eniştemle aramız yıllarca çok iyiydi. Kendimi ona çok yakın hissederdim, 2. Babam gibi hissettirirdi her zaman, asla rahatsız edici bir davranışı olmamıştı. Bu yüzden ona hep güvendim.
Bu yıl ağır bir hastalık sürecine girdiği için genelde odasında yatıyor. Aile ziyaretlerinde yanına girip hâl hatır soruyorduk. Bir süre sonra herkes odadan çıkınca beni yatağa çağırıyor sarılma, şakalaşma adı altında elleri bir yerlerime çarpıyordu. Ben bunları “eniştem sonuçta öyle bir amacı yoktur ” diye hiç sorgulamadım.
Ama zamanla bazı temaslar beni rahatsız etmeye başladı. En sonunda ellerini g@gsüme ç₺plak şekilde içine s@ktu ve g@g&slerimin çok büyük olduğunu bir erkeğin çok hoşuna gidebileceğini ve erkek arkadaşımın olup olmadığını sordu ve bu sefer elini v@jinamq götürüp burada ne varmış kız dedi. O an şok oldum, donup kaldım. hiçbir şey yapamadım. Kuzen abimin düğününe çok az kalmıştı. Benim yüzümden ayaküstü mağdur olmasını istemedim Eğer bunu anneme söyleseydim büyük bir kavga çıkacaktı Belkide teyzem inkar edecekti benim kocam öyle bişey yapmaz gibisinden. Ve en çok da korktuğum için anlatamadım
Anneme sadece “eniştemle odada yalnız kalmak istemiyorum rahatsız oluyorum” diyebildim annem zaten en yakın arkadaşım gibidir anlatsam bile sorgulamadan gidip kim bilir neler yapar
Şu an kendimi çok suçladığım bir noktadayım. “Acaba yanlış mı anladım?”, “Bir şey yapmalı mıydım?” gibi düşünceler kafamdan çıkmıyor. Çünkü o olaydan sonra bir kaç defa daha teyzemlere gittik ve 1 kere daha çağırdı ama gitmedim yanına anneme kaç göz yaptım beni gönderme gibisinden
Ondan sonra bana hep kızım falan diye seslenmeye başladı sanki öz kızıymışım gibi hatta bi an ben kendimi suçlu hissettim
bu olayı sadece yakın 2,3 arkadaşıma anlatabildim. Sizin bir abla ve abi olarak bana fikir vermenize ihtiyacım var bu olayın üstünden 2-3 ay civarı geçti ama benim hala aklım karışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer