Ben 17 yaşımda evlendim eşimde 18 yaşındaydı şu an 1 çocuğumuz var ve mutluyuz sizce mantıklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayKişiye ve beklentilere göre değişir; ancak bu durum benim mantığıma pek uymuyor. Ben, en az bir mülk sahibi olmadan evlenmenin ve çocuk yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer babadan bir miras yoksa, kariyerde yükselmeye odaklanmak bana daha mantıklı geliyor. Eğer eşime ve çocuklarıma rahat bir yaşam sunamayacaksam, hazır değilim demektir.
21 Yorumla
Soran5 ayBizde mal varlığı var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır mantıklı degil kardeşim. Siz mutlu olabilirsiniz ama her insan aynı degil. Her insanın psikolojisi aynı degil, düşünce yapısı, yaşam tarzı farklı. Sen mutlu oldugunu düşünüyor olabilirsin şimdilik ama eşin öyle düşündügğnü sanmıyorum bu yaşta sorumluluk alabilincek bir yaş degil. her şey zamanında güzel. Bir insana bu küçük yaşta bu kadar sorumluluk yüklenmez yüklenmemeli.
04 Yorumla
Soran5 ayZaten olmamalıydı ama daha bitti 25 26 yaşındayız
Cevap sahibi5 ayBitti diye bir şey diyemezsin. Onun adına konuşamazsın. 25 yaş olman bir şey fark etmiyor. Şöyle düşün o zamanlar 18 yaşındaydı ve direk sorumluluk aldı. Yani insanların hayalleri olur , yapmak istedikleri şeyler olur. Eminim oda içinden keşke dedigi şeyler olmuştur. 26 yaşındayım bazen ben bile bazı hayallerimi yapmadıgım için üzüldügüm oluyor. Keşke önceden yapsaydım dedigim şeyler var. Ki ben bile 26 yaşında bunu düşünüyorsan en basitini o 18 yaşında hiçbir şey yaşamadan direk sorumluluk altına girdiyse neler düşünüp üzülüyordur.
Cevap sahibi5 ayBak mesela bir önceki yorum okudum cahilin bir tanesi demiş ki zina yapmaktan en dogrusu evlenmek felan yazmış. O kadar cahil ve yobazca bir düşünce ki bilemezsin. Bugerçekten yobazca bir düşünce. Zina yapmak istemiyorsan karşında ki çocuga dersin ki ya ben zinadan uzak yaşamak istiyorum. hayatta yapmak istediklerim var belirli bir yaşa kadar görüşmeyelim. Aklımız mantıgımız bir olursa sevgimiz ozmana kadar sürerse belirli bir yaşta evleniriz sen beni beklersin bende seni beklerim dersin. Zinan yapmazsın. Zamanı gelince evlenirsin. O çocuk seni sevseydi sana deger verseydi zaten öncelik seni düşünürdü. Derdi ki ya Elif ben sana deger veriyorum incinmeni istemem , bana kırılmanı istemem, ama önce okulunu bitir , kendi hayatını kurmayan gayret et, ben seni desteklerim yanında olurum ama yaşımız şimdi çok küçük hem benim için hem senin için dogru olan bu. Acelemiz yok. Yaşımız genç derdi konuyu kapatırdı. Sanan hayatın için bir şans verirdi. Düzgün bir şekilde anlatırdı knka geç bunları sana dönüp bunu dememişse ya hemen evlenelim 17 yaşında boş ver felan dediyse açıkcası ben hiç onaylamazdım. Baban olsam , annen olsam onaylamam. 24, yaştan önce evlenmek ne? Sen hayatta ne gördünde ne evlencen
Cevap sahibi5 aySana göre sen mutlusun ama ona göre? Onun kalbini hissini bilemezsin.
Yapay Zeka Cevapladı
Mutlu olmanıza içten içe sevindim ama çocuk yaşta evlilik hiçbir koşulda mantıklı değil canım 💔
Şu an iyi gidiyor olman güzel 💕 ama erken evlilik çoğu kişide eğitim eksikliği, ekonomik bağımlılık, psikolojik baskı ve ileride “kaçırılmış gençlik” hissine yol açabiliyor.
Sen artık bu noktadasın ve önemli olan bundan sonrası 🫶 Kendini geliştirmeye, eğitimine ve psikolojik olarak güçlenmeye odaklan. Eşinle de sürekli konuşarak ilişkiyi yetişkinliğe birlikte uyarlamaya çalış 🌱✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı.
5 aymantıklı değil her kızın üniversite mezunu olması gerekir
345 Yorumla
Soran5 ayÜniversite boş bir şey
- 5 ay
evlenmekte boş en kötüsünü düşün bir kadın geliyor seni kocan boşuyor nafakasız ne yiyip ne iceceksin adam tapunuz değildir
- 5 ay
okuyup kendi ayakların üstünde durmuyorsan adamın parasına muhtaçsın
- 5 ay
kölelik yapmak zorundasın
Soran5 ayAilerimiz dost ve oturduğumuz evin tapusu benim üzerime
- 5 ay
yoksa hemen başka kadın bulur
- 5 ay
ev karın doğurmuyor okumak her kapıyı açıyor
Soran5 ayAdamı parası nasıl oluyor babası babam ile ortak o ne dir kimdir
Soran5 ayKölelik hangi çağda yaşıyoruz
- 5 ay
babanla ortak iş yapanla mı evlendin
- 5 ay
çağyı sen mi söylüyorsun çağ atlamak için eğitimli olmak gerek
Soran5 ayZaten onlar ayarladı eşimde çalışmıyor birbirlerine fazla güvenmiyorlardı bizi evlendirdiler
- 5 ay
2025 yılında okumamış insan mı kaldı çağdan bahsediyorsun bide yazık
Soran5 ayAbla üniversite okuyanlar ilkokul mezunlarının yanında çalışıyor Fransa Bordeaux vey Lyon yasasan sana katılırım ama burası Türkiye
- 5 ay
yurtdışına gidiyor akıllı olanlar yurt dışı ilokul mezununu almıyor ülkesine
- 5 ay
parası dahi olsa
Soran5 ayAbla parası olan insan için türkiyede Fransa'da aynı hatta Fransa kötü daha bundan 3 4 gün önce eşim faiz getirisi gösteriyordu 2 milyon Türk lirası 60 bin mi ne veriyornuş Ben ondan sonra ne yapayım fransayı giderim tatilini yaparım gelirim
- 5 ay
fransada tatil yaparsın ama git vatandaşlığına başvur nasıl red alırsın
Soran5 ayBunu açıklayın
Soran5 ayNeden Fransa'da kalayım
Soran5 ayBirçok ülke vatandaşlık satıyorda Makedonya Üsküp mesela
Soran5 ayGüzel yerler
- 5 ay
parası olan biri sürekli param var demez
- 5 ay
sürekli maddiyat konusu etmez
Soran5 ayAbla sonuç bakalım mantıksız mı
Soran5 ayKatılıyorum
- 5 ay
makedonya vadandaşlık veriyor ama sadece has makedonlar avrupaya vizesiz uçabiliyor
- 5 ay
makedonyadan vadandaşlık almış ama avrupa üyesi olmayan bir ülkeden gelen biri vizesiz gidemiyor
- 5 ay
şu an çalışan sadece baban mı evde
- 5 ay
@Elena3435 aynen ya boşverdim gitti
- 5 ay
@irrigate1993 doğrusu parmaklarına yazık arkadaşım, tencere kapak seti:)
- 5 ay
@Elena3435 aynen
- 5 ay
Sen hayal dünyasında yaşıyorsun, okumak her kapıyı açıyormuş muş 🤣🤣🤣 kasiyerlerin neredeyse hepsi öğretmen, garsonlar, temizlikçiler üniversite mezunu. Bunu herkes söylüyor, istatistikler de söylüyor. Ev bal gibi de karın doyurur; adam kadını bırakıp gitse kadın mağdur olmaz çünkü başını sokacak bir evi var. Ülkedeki işsizlik oranından haberin yok, hem çalışmak için okumaya gerek yok. Okumadan yapılan sayısız iş var. Hiç düşünemiyorsun; kadının evi varsa o güvencededir, kira derdi olmaz. Boşansa bir iş bulup geçimini sağlar. Okumak her kapıyı açıyorsa neden herkes işsizlikten dert yakınıyor? Üniversite mezunu olmanın hiçbir konuda hiçbir faydası yok.
Soran5 aySen kimsen Allah razı olsun
- 5 ay
Amin senden de Allah razı olsun
Soran5 ayİlk defa burada biri anladı Allah da sana yakışan birini çıkarsın
- 5 ay
Amin teşekkür ederim 🤲🏻 Bu devirde bu konularda insanlardan anlayış bekleme. Herkes erken evliliğe karşı ve okumayı çok önemli sanıyorlar. Bozuk plak gibi hepsi aynı ezberlenmiş şeyleri söylüyorlar, hayal dünyasında yaşıyorlar, doğru düşünemiyorlar. Hiçbir şeyin farkında değiller.
Soran5 ayAma bu konular artık aşırı düşündürüyor moralimi bozuyor
- 5 ay
Kimsenin dediklerine kulak asmazsan moralin bozulmaz boş ver
Soran5 ayTeşekkürler Allah tekrardan razı olsun
- 5 ay
Amin cümlemizden
- 5 ay
Burası Türkiye diyen kişi ilköğretim mezunu asgarî alır üniversite mezunu kurumsalda çalışan yüksek alır
- 5 ay
Sen öyle san😂 herkes aldığı maaştan ve iş bulamamaktan şikayetçi birsürü temizlikçi, kasiyer, garson ve seyyarın asıl mesleği öğretmenlik gibi meslekler. Kurumsalda çalışmak için iş bulabiliyorlar mı sanıyorsun? Sen hayal dünyasında yaşıyorsun! O yüzden bu kadar gerçek dışı konuşuyorsun. Herkes işsizlikten ve aldığı düşük maaştan şikayetçi dünyadan haberin yok. Hem para kazanmak için okumaya gerek yok.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 aymutluysan memnunsan bu sizin birbirinize anlayışınız saygınız sevginiz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayMantıklı yapmisin sevdiğine erkenden kavusmusun işte ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayEskiden çocuk yaşta evlenilirmiş ve gayet de mutlu olmuşlar 17-18 yaş dsöye göre çocuk değil genç sayılıyor
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayCennette de kadınlar 17 yaşındayken 33 yaşındaki erkekle evli olacak Mahmut efendi hazretleri öyle derdi aradan bin yıl da geçse kadınların yaşı 18 erkeklerin 34 olmayacak derdi erken evlilik çok yanlış bulunduğu için cennetle ilgili bu gerçek bilinmez
Cevap sahibi5 ayHerkes yetişkinken evleniyor ama boşanmalar çok yüksek
Gizli Üye(30-35)5 ayAllah mutluluğunuzu daim etsin. Mantıklı tabiki zina yapılcağına erken yaş evlilik iyidir
01 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler Allah razı olsun b
Gizli Üye(25-29)5 ayŞu an bile daha çocuksun maalesef. Şu zamanlarda ne desek de boş umarım pişman olmazsın
058 Yorumla
Soran5 ayşu an 25 yaşındayım valla babamın yaptığına hiç pişman değilim
Cevap sahibi5 ayHa pardon ben direkt çocuk yaptınız sandım ve 19 falan diye düşündüm yaşını. Yine de ani bir karar işte bir kadın kendine bunu yapmamalı
Soran5 ayBen seviyorum ya eşimi ve doğru buluyorum
Cevap sahibi5 aySevebilirsin eyvallah okey ama yarın bir şey olsa anlaşamasan ortada kalırsın. Ki görücü usulü evlilikse dünyanın en saçma şeyi
Soran5 ayBiz ondan öncede konuşuyorduk ve evin tapusu benim üzerime yapmış bir eşe sahibim
Cevap sahibi5 ayTapuyu senin üzerine yapsa bile boşansan yarısı onun oluyor kısacası geç bunu. Belki üniversite okuyacaktın ne bileyim çok şey yapabilirdin de o yaşta evlilik tuhaf
Soran5 ayÜniversite boş ya hazır para verken neden kafamı agritayim
Cevap sahibi5 ayHa zengin ve kesin senden bayağı da büyük yaşı dimi
Soran5 ay1 yaş küçüğüm o benden
Soran5 ayAramızda 1 yıl var
Cevap sahibi5 ayNasıl ya neyyy? O da mı çocuktu bu nasıl aileler off komedi gibi. Aileniz eğitimsiz maalesef iki tane çocuğun evlenmesine göz yummuş
Soran5 ayOnlar zaten istedi neresi tuhaf
Cevap sahibi5 ayUrfada falan yaşıyorsunuz dimi kesin?
Soran5 ayİstanbul yaşıyoruz memleketler Erzincan Giresun
Cevap sahibi5 ayBir taraf doğulu bir taraf karadenizli he ne diyeyim. Yapmışsınız yani de cahilce bir şey bana göre ama hayat sizin. Ha ama sen maddi olarak iyi bir şeyde değilsen işte bu dediğimi umarım bir gün anlamazsın
Soran5 ayBen senin neden kötü baktığı anlamadım doğru ilkokul mezunu alielerimiz ama bizim kimlerde akraba olmak istiyorlardı bunun neresi tuhaf
Cevap sahibi5 ayAkraba olmak isteyebilirsin ama sen çocuk yaşında bir kumar oynamışsın. İşin kötü yanı da aileleriniz bunun zerre farkında değil ve üzerine desteklemiş
Soran5 ayKumar derken? Ailelerimiz ortaktı birbirlerine güveniyorlardı oldu bizede her türlü yardımı yapıyorlar tek soru bunun neresi kötü
Cevap sahibi5 ayYav gurban olduğum okey buna bir şey demedim ama şu hayatta babana bile güvenme diye söz var. Sen ise o yaşta tanıdığın bir adama güvenmişsin. Adam her halt çıkabilirdi
Soran5 ayBak doğru bu kötü biri uyus kullanan biri çıksaydı baya kötü olurdu
Cevap sahibi5 ayAynen öyle işte ne yapacaktın o saatten sonra işte ortada kalacaktın. O yüzden kumarın tutmuş sadece denebilir
Soran5 ayValla bu konuda katılıyorum aileme büyük ihtimalle geride dönemedim ailem pek öyle biri değil
Soran5 ayEve geri almazlardı garanti eminim
Cevap sahibi5 ayİşte bir de mesela düşün üzerine ilk yılda çocuk yaptığını. Çocukla ortada kaldın desek heh napacaksın? Dediğin gibiyse ailen almaz seni eve ve işin paran hiçbir şeyin yok. Kısacası o saatten sonra hayatın neye dönerdi tahmin et.
Soran5 ayDüşününce mantıklı geldi şu an ki eşime kurban olurum Allah başımdan eksik etmesin biraz haklısın perişan olurdum
Soran5 ayya da baskıcı kısıtlamaci olsaydı
Cevap sahibi5 ayİşte dediğim gibi sadece kumarın tutmuş. Ayrıca kurban olma toplarına girme. Demek istediğim kendine bir şeyler kat bari. Yarın mesela eğer dediğin gibiyse bir sorun yaşarsan ailen sana destek çıkacak mı ortada mı bırakırlar?
Cevap sahibi5 ayİşte olabilirdi hatta öyle olan ve bundan dolayı bile boşanan çok var
Soran5 ayOrtada bırakırlar hatta beni kötülerler
Soran5 ayya da bana şiddet uygulayabilirdi
Cevap sahibi5 ayİşte tahmin edebiliyorum o zihniyeti. Bir de adın dula çıkacak. Ki bu küfür değil ama toplum küfür gibi görüyor
Cevap sahibi5 ayİşte bu yaşta onları sen düşünemezdin. Ailen düşünmeliydi sonuçta
Soran5 ayBen eşim iyi diye öyle düşündümde sanırım sen haklısın
Soran5 ayKötü biride çıkabilirdi
Cevap sahibi5 ayBak ben sana asla kızmıyorum gerçekten. Suç ailende ama onlar da farkında değil
Soran5 ayİkimizinde ailesi öyle sahib çıkan bir aile değil
Cevap sahibi5 ayAynen öyle işte bak şu ülkeye her türlü tipte insan var.
Soran5 ayAma en azından sevdiğim biri ile oldu
Cevap sahibi5 ayBir şey diyeceğim kızma veya şey düşünme ama başımızdan gitsinler de kurtulalım diye sizi evermiş olabilirler mi?
Soran5 ayAma zaten biz kafamızda kurmusuz asla kendi çocuklarımıza bunu yasatmayacgiz
Cevap sahibi5 ayE yani asla yapmayın çocuklarınıza. Hayatı kararabilir maalesef işte
Soran5 ayOda olabilir ama daha çok bunlar ortak nalbur ile börekçi isletiyorlardı birbirlerine güvenmediklerinden dolayı düşünüyorum
Soran5 ayAma ailemden ayrıldığıma mutluyum sanki cennete düştüğümü sanıyordum ilk yıllarımda
Soran5 ayAilem bana şiddet uygulayan hayvan bir aileydi onunda ailesi hemen hemen aynıydı
Cevap sahibi5 ayİşte bak bunu her genç yaşıyor. 16-20 yaş arasında özellikle ailemden ayrılsam rahat ederim diye bilmem ne. Ha ben de bir dönem öyleydim yalan yok. İşte heh özellikle kızlar koca bulup evleneyim diyor bu yaşlarda en azından kafam rahat eder diye. İşte hele bir de var ya bir zihniyet var öyle olunca kadını obje gibi görüyor çünkü para getiren erkek işte. Benim sözümü dinleyeceksin ne dersem yapacaksın diyor erkek ve kadın da yapıyor çünkü başka çaresi yok. Ya ayrılacak ve ayrılsa ortada kalacak o yüzden böyle adamlara boyun eğen çok kadın var
Cevap sahibi5 aySizin aileler gerçekten bilmiyorum zihniyet olarak bana çok uzak 😅ama en azından siz kendinizi yetiştirmişsiniz
Soran5 ayBenim eşimde aynı benim gibi onunda ailesi baya şey şerefsiz
Soran5 ayHayvan direk uzak değil
Cevap sahibi5 ayHahahahah o kadar he😂. Vallahi uzak durun o zaman işte zaten hiç gerek yok aileye bile sonuçta o artık senin ailen
Soran5 ayZaten öyle bir aile kurmak istiyoruz bizim ailerlerde genellikle bizi Mal varlığı olarak görüyor
Soran5 ayGülme başına gelir
Cevap sahibi5 ayVallahi şöyle diyeyim sana bak benim annem ve babam üniversitede tanışmış. Aynı bölüm hemde yani sen düşün ve evlilik de hemen olmuyor ama annem şu an pişman mı dersen evet. O kadar zamana rağmen pişman hemde. Kısacası o yüzden böyle şeyler aceleye gelmiyor ve o yaşta hele
Cevap sahibi5 ayHa mal varlığı olarak resmen ohoo sizin aileler cidden sıkıntı
Soran5 ayİşte sana onu diyorum ikimizde aynı ortamda büyüdük resmen bu yüzden şiddet sonuna kadar karşı ve bana herşeyi vermek istiyor onunda annesi çok vurmuş babası bu yüzden bana herşeyi vermek istiyor
Cevap sahibi5 ayVallahi bilemeyeceğim ama öyleyse ne mutlu sana. Umarım hep böyle devam eder
Soran5 ayİnşallah
Soran5 aySenden Allah razı olsun biraz anladım demek istediğini kötü biri çıksaydı belki çocuğumu yetimhaneye bile vermek zorunda kalırdım
Cevap sahibi5 ayYok be yani sana zaten kötü niyetle demedim. Senden de Allah razı olsun. Sadece dediğim gibi aslında evlilik her yaşta bir kumar ama o yaştaki bir insan daha bunu kavrayabilecek şeyde değil maalesef demek istedim
Gizli Üye(18-24)5 ayAnnemde senin gibi erken evlilik sekiz senedir ayrilar
015 Yorumla
Soran5 ayBizim sekiz doldu
Cevap sahibi5 ayGüzel bir şey benim acimdan genç arkadaş kanka gini annemm var
Soran5 ayBen çocuğum daha bir yaşında ben 25 yaşındayım aramızda baya var
Cevap sahibi5 ayEvet sizde baya var bizde 18 var
Soran5 ayGüzel ya erken evlilik pişman değilim
Cevap sahibi5 ayO daha güzel pisman değilsen bende diyorum iyi ki kazara dogurdun beni diye gerçi benden sonra olmamış da
Soran5 ayİnşallah geri barışırlar
Cevap sahibi5 ayİmkansız bişey başkası ile evli babam sende gençsin daha iki üç drvsm edersin çocuğa
Soran5 aybir şey olmaz kafanı bozma
Cevap sahibi5 ayYok böyle daha mutluyum aşkım benim o zaten iyi ki var annemm
Cevap sahibi5 ayYanlış anlama merak ettim eşin nerde
Soran5 ayNasıl yani
Cevap sahibi5 ayEşin varken burada nasıl giriyon diye merak ettim de
Soran5 ayCan sıkkıntısı eşime o konuda kurban olurum bana güveniyor
Cevap sahibi5 ayAnladimm iyiymiş
5 ayMantıklı sen söyle erken evlenilir mi sekstenn zevk alıyormusunuz
00 Yorumla
5 ayBence değil size mutluluklar
01 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Hiç mantıklı değil05 Yorumla
Soran5 ayNeden
- 5 ay
hayatında bir şeyleri tatmak yaşamak zamanını geçirmek özel hayatına uzun bir süre yaşaman gerekiyorduken kendini belirli bir noktaya belirleyip sadece o doğrultuda yaşamak mantıklı değil gençliğini yaşaman gerekirdi en azından rahatça kesin dolaşıp ailenle daha çok vakit geçirebilirdin
Soran5 ayValla ikimizin de aileleri baskıcı ydı evlendik herşeyi beraber yaptık gezdik dolaştık 6 7 sene sonra da çocuk sahibi olduj
- 5 ay
Evliliği hayatın bitmesi sanıyorsun evlenince neden gençlik yaşanmasın neden hayatın tadı çıkarılmasın ki tam tersine asıl kadınlar evlenince hayatı yaşar çünkü evlenince aileleri özgür bırakıyor evlilik esaret ve hapishane değildir gençlik evlenmeden yaşanmaz gençlik eşle vakit geçirerek en güzel şekilde yaşanır
5 ayMutlu isen mantıklı senin için
01 Yorumla
Soran5 ayElhamdülillah mutluyum şükür
Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. Mutlu olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaMutluluğunuz daim olsun inşaallah
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Neyin mantığını soruyorsun şimdi
00 YorumlaMutluysan mantıklıdır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayavantajları var ama bence mantıksız günümüzde
01 Yorumla
Soran5 ayBen erken sorumluluk iyi
Gizli Üye(25-29)5 ayMutluysan s q
01 Yorumla
Soran5 ayMutluyum
Gizli Üye(30-35)5 ayTencere kapak seti:)
09 Yorumla
Soran5 ayBen mutluyum
Cevap sahibi5 aySen öyle san canım biraz büyüde anlarsın:) yaşın 25 olsun bak nasıl kafanı duvarlara vuracan, senin gibi örnekleri hergün hastanemizde görüyorum:) geçmiş şimdiden...
Soran5 ayNerden bildin 25 yaşındayım
Soran5 ayAbla valla komşum baya eleştirdi bir sorayım dedim kusurabakma
Soran5 ayValla akşam akşam hiç çekemem hiç üniversite okuyup başkasının kahrını çekemem kendi arabam var hayatım var ancak keyfime bakarım
Soran5 ayKuru naaşı ile geçinen insanlarla niye muhattab oluyorum
Cevap sahibi5 ay:)) aman olma canım bizimle muhatap biz alt tabakayiz:)
Soran5 ayDoğru bir bakıma siz ancak hizmet ediyorsunuz ben istediğim saatte kalkabiliyorum istediğim yere gidebiliyorum
Cevap sahibi5 ayİlk 6 ay anne sütü şart diye boşa dememişler:)
5 ayMutlusun ya niye mantığın peşindesin
04 Yorumla
Soran5 ayGenellikle komşum ve insanlar baya eleştiriyor
- 5 ay
ya insanlar zaten hep öyle değil mi 🙂 konuşacak başka bişi bulmuyorlar mileti eleştiriyorlar takma
Soran5 ayAllah razı olsun gerçekten aklı olan birisinin
- 5 ay
ne demek 🌼
- Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı.
5 ayDeğill
05 Yorumla
Soran5 ayNeden
- 5 ay
Yani tam yaşam olarak hissettiğini gezip görülecek yerler olduğunu fark ediyorsun evlenip birde çocuk yapıyorsunuz kendinizi özgür bırakmıyorsunuz
Soran5 ayBiz evlendikten 1 2 yıl sonra çocuk yapmadık hayvan değiliz 5 6 yıl geçti sonra bir kızın oldu
- 5 ay
O zaman olur bak
- 5 ay
Evliliği hayatın bitmesi sanıyorsun evlenince neden gençlik yaşanmasın neden hayatın tadı çıkarılmasın ki tam tersine asıl kadınlar evlenince hayatı yaşar çünkü evlenince aileleri özgür bırakıyor evlilik esaret ve hapishane değildir gençlik evlenmeden yaşanmaz gençlik eşle vakit geçirerek en güzel şekilde yaşanır
- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
5 ayAsla önermem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 aySen mutluysan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayMantıklı
00 Yorumla Ysni değil bence
05 Yorumla
Soran5 ayNeden
Soran5 ayİyi ya bence şu an 25 yaşındayım 1 yaşında çocuğum var ehliyetim var mutlu bir ailem var
- 5 ay
Evliliği hayatın bitmesi sanıyorsun evlenince neden gençlik yaşanmasın neden hayatın tadı çıkarılmasın ki tam tersine asıl kadınlar evlenince hayatı yaşar çünkü evlenince aileleri özgür bırakıyor evlilik esaret ve hapishane değildir gençlik evlenmeden yaşanmaz gençlik eşle vakit geçirerek en güzel şekilde yaşanır Neden erken evlenen hayatın tadına varamasın ki
Mantıksız
04 Yorumla
Soran5 ayNeden
Soran5 ay25 yaşındayım
5 ayhayatınızı *
00 Yorumla
5 ayDeğil
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı