ՏҽӀɑʍՏ
Hapşşii 😒 bence iltifat değil ha bu. Sana ne şanslıysa şanslı ha.

ՏҽӀɑʍՏ
Hapşşii 😒 bence iltifat değil ha bu. Sana ne şanslıysa şanslı ha.

Merhaba
Bence bu bir iltifattır.. sevgilin çok şanslı birisi demek değerli birisine sahipmiş demektir bence..
Ama yinede kimin ve ne şekilde ya da hangi anlamda söylediği önemli dır maalesef.. çünkü kimisi yanlış anlar bunu kimisi mutlu olur.. çünkü her insanın bakış açısı, nasıl karşı cinsle konuşacağını pek bilmez maalesef.. çünkü her insan bir değil. Herkesin zevkleri ya da fikirleri ayni olmayabilir ama bazende kimisi karşı cinsle nasıl konuşacağını pek bilmez ona iltifat edeyim derken onu rahatsız etmiş olurlar..
Umarım yardımcı olmuşumdur sorunuza.
Hoş değil tabi ki ama bu cümlenin anlamı nerede ve ne için kullanıldığına göre de değişir. Mesela iyi huylu, anlayışlı birisi olduğunu ifade etmek için kullanılırsa sevgilin bu devirde böyle olgun düşünen birisine denk geldiği için çok şanslı birisi anlamı taşıyabilirken kastedilen şey fiziksel beğeniyse bu kez yapılan hareket alttan alta yürümek olduğundan ve yürünen kişinin de sevgilisinin olmasından ötürü karaktersizliktir diyebiliriz.
Aslında bana göre bu biraz duruma ve niyete bağlı. Ama şu an özelimde konuşursam, böyle bir şey zaten yaşanmıyor çünkü sevgilim yok. O yüzden sınır aşımı mı değil mi diye düşünmem gereken bir durum da olmadı. Genel olarak da ben niyetin önemli olduğunu düşünüyorum; bazen insanlar sadece iltifat etmek için söylüyor ama karşı tarafı rahatsız ediyorsa orada durmak gerekir.
Bence aşıyor. Ben bunu masum bir iltifat gibi algılamıyorum çünkü odağı sevgiliden bana kaydırıyor. Şanslı kelimesi orada gereksiz bir sahiplenme ve kıyas hissi yaratıyor. İyi niyetle söylense bile sınırı belirsiz. Ben olsam rahatsız olduğumu belli ederim; iltifat etmek istiyorsa bunu daha net ve mesafeli yapabilir.
Bence direkt sınır ihlali değil ama söyleyenin tavrına ve bakışına göre baya değişiyor 😅 Ton samimi ama flörtözse rahatsız edici, mesafe koruyarak söylüyorsa “güzel iltifat” kategorisine giriyor gibi.
Sen bunu duyunca içinde huzursuzluk mu oluyor, yoksa sadece lafın şekline mi sinir oluyorsun? Birinin sana böyle demesi hangi durumda seni en çok tetikler? 💬💥
Hiç allayıp pullama sen de be
Ahahah tamam karışık kasmadım 🥲 Sınır ihlali bu cümle direkt net kapat gitsin 😏🚪
😂😂😂
Yapay zekayıda bozan tek milletsiniz galiba
Cevap
73Cevap
Aslında bunun türkçe meali şu şekilde.
Sevgilin çok şanslı senin gibi biriyle bende olmak isterdim o yüzden senin değerini bilsin bak tam aradığım gibi birisi demektir.
Helalsss
✌🍀
Ne konuda dediğine bakarım art niyet varsa haddini bildiririm gadası
Yani ne anlamda dediği önemli kadın. Niyet önemli her zamanki gibi. Özel anlarda birebir konuşurken ses tonunu, mimikleri değişerek rahatsız edici bir şekilde bunu dillendiriyor ve 'keşke ben onun yerinde olsam' izlenimi vererek dillendiriyorsa sınırı aşar.
Bence aşar ama ben o yüzü vermem sevgilim varken karşı cinse.
Yani bunun direkt olarak yüz vermekle alakası yok aslında bazıları hadsiz
Hunter mı hsjd sırtlan diyelim herkes anlasın :D
Bunu söyleyen kişiye bağlı olarak düşünüyorum şimdi çakal sansar tipte karakterde birisi dese boğarım ama ikimize karşı samimiyeti olan biriyse sinirlenmem diye düşünüyorum
+1
❤
Benim kocama bunu deseler sana ne lan önüne baksana diye ağzını kırar bence. Herkes durması gereken yeri bilmeli. Yoksa ağzının yeri değişebilir bazılarının şiddet yanlısı değilim ama bazıları ihtiyaç duyuyor
Evet.
Hayır her zaman senden hoşlanıyorum anlamına gelmez kimin söylediğine niyetine bağlı bende sevgilisi olan bir karşı cins arkadaşıma sevgilin senin gibi bir eşe sahip olduğu için çok şanslı demiştim bunu demem arkadaşımdan hoşlandığım anlamına gelmiyor yani ileride bende kişiliği onun gibi bir eş istiyorum demiş oluyorum
Laubali yaşlı zenginler deyince özellikle mutlu oluyorum evet bu adamı ben seçtim ve ben kaptım 😎
🙄
Biz işimizi şansa bırakmıyoruz kardeş sevgilim şanslıysa sanane bundan deyip terslerim tabi yakın biriyse bana ha değilse cevap vermeye bile gerek yok
😅
İlk defa ciddi bişey yazdım onada sen güldün 😃
Allah beni bildiği gibi etsin ksfj
Allah seni senin gibi iyi insanlarla tanıştırsın 😃
Amin cümleten djdj
Cümleten paragrafan amiiin 😃
😅 gülmemem mi gerek yine
Gülmek bu yüze yakışır bence sürekli gül 😃
Hayırsız hergele sjdj
♥️😉
Yem atıyor sanane yani aynen.
Kıskanç adamım , onu diyenin hayatını siii öhm
Medeni insanlarız ya , hoş karşılamak lazım 😁
Evet lütfen ksfj
Yol yapiyor ayrilirsaniz burdayim demekle ayni sey
Bence de
Vardır böyle hadsizler heryere olduğu gibi olacaklar da ama hadsize haddini bildirmezsen daha ileri bir adıma taşıylara dikkat etmek lazım :Dacaktır eminim. Bu arada çok yaşa hapşırmşsın havalara dikkat etmek lazım :D
Bildiğin markaj bu, orta sahada prens, kanatlardan kontratak denemesi
😅😅
😄😄
Kırmızı kartı göster 😀
Güzeldi iyiydi jdfj
Evliyken evli bir kadın arkadaşımız bize gelip benim yanımda beni eşime övüp durmuştu. Eşimin aklına kötü bir şey gelmedi ama benim aldığım enerji farklıydı. Bazen oluyor öyle şeyler. Sınırlar aşılmazsa çok sorun etmemek lazım.
sosyetic in şanslı olabileceği tek kişi şuanda ona bu cevabı yazıyor
😅
Çok şanslısın güzel sevgilin var derlerdi 😬
Sana mı
Dedemeeee
İyi djfj
Hayırdır sanane yani seni ilgilendiren ne şansıda bana sanane yani hayırdır🙂
Dimi 😏
Kesinlikle 🙂
Yüksek tempo yürüyüş biçimidir, burnuyla ağzı yer değiştirmeli.
😂😂
Dedi güya bişe. Sikindirik laflar bunlar sevgilisi olan da muhatap olmasın
Bunu sokaktan geçen herhangi biri bile söyleyebilir 🤦🏼♀️
Sokaktan geçen herhangi biri senin sevgilinin olduğunu ne bileymuş
Ağzımızı arayii daa kdfj
O zaman mikroskop gerekir sjdjd
Pahalı diyorlar jdd
Hele hele nereden öğreniyorlar böyle hadsizlikleri jdhdhdjd
Senden 😒
Djdjs :D
Evet yani türkçeye türkçe alt yazı geçersek resmen keşke benim sevgilim olsan demektir bu bana göre
Katılıyorum 😒
Bu cümleyi her okuduğumda yavaş yürü diyesim geliyor nedense..
Bi kere fesatlık akıyor dimi
Sitede duyduğum laf bunlar dışarıda böyle söylem hiç duymadım
Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi ahaha
Yani sevgilisi olan adama da 'site' bile olsa bu söylenemez 🙄 sen neler diyorsun acaba yürümek adına
Niye yürümüyorsun sen hayret. Doğru buradaki insanların, erkeklerin özellikle, karşı cinse söyledikleri, taktikleri ve yaptıkları hep aynı :D cümlesi cümlesine..
Evet evet var/lar. Hayır yahu 'ben yürümem ki' çok iddialı geldi hatta şakaya vuracaktım da neyse dedim :D
Site için söylüyorsun sen onu
Yabani misin sen novel dmfk
Kendini övme :D şu emoji çok gıcık ya
Hayır ya buu 😊 çok samimiyetsiz ksfjks
Beleş diye anladım adjdj
Hayır ya :D novel git bir kahve iç caney benden olsun sjfjs iban at virgülsüz yazdım diye mi bütün bunlar, seni azad ediyorum
Tamam 😅
☺️
Ay ay sen ciddisin dur djdj
Herkesin düşüncesi anladığım kadarıyla farklı yönde. Örneğin, bunu geçmişte sevgilim olmayan bir kız arkadaşıma söylediğimde kendim bekâr ve yalnız, ancak onun hayatında birisinin olması üzerine söylemiştim.
Ee yani art niyet yokmuydu?
@PembikGelin Hayır, yoktu. Kendime şöyle bir baktığımda hâlâ sap olarak görünce zamanla garipsiyorum.
Bu sitede art niyetim yoktu dediginde inanacagim tek insan sensin ☺️ o da tanima firsatim oldugu icin
Bence biraz kırıcı davranış gibi daha yumuşak daha hoş sözler söylenebilir ya da ben fazla duygusal olabilirim bilmiyorum
Başka sebebi de olabilir bilmiyorum
karsi cins sevgilin sansli olsa diyorsa bence senden hoslaniyordur ah keske benim olsa diyordur
Aşıyor bence düşüncelerini kendine saklasın bunu düşünen kişi yoksa onun gözüne limon sıkarım
O yüzden güzel şeylerinizi anlatmayın. Nazar değer vs. İdare ediyoruz şeklinde konuşun kdjd
Mottom bu ama dayanamıyorum djfj
iradeni geliştir o zaman sis 2026 yılında :D
Böyle gelmiş böyle gider
o zaman sızlanma hghg
Sızlanmadım ki sen aklıma getirdin şimdi sjdj
Kötü niyetli olmayabilir. İltifat gibi duruyor ve kullanılıyor daha çok.
Asıl hadsizlik tavırlarda ortaya çıkar.
Aşar, çünkü niyetin nereden döndüğü belli olmaz. İlgi göstermenin dolaylı yolu gibi duruyor ve bu da rahatsız edici olabilir.
Kesinlikle aşıyor, sevgilin olmasına rağmen sana yürümek isteyecek kadar haysiyetsizim demenin farklı bir yolu gibi
ses tonu ve mimik çok önemli. sınırı aşa da bilir aşmaya da bilir.
aslında bu sevgilinin tepkisine bağlı bir şey demiyorsa AYRIL rahatsız davranıp sana yaklaşıyosa NİCEEE
EİC bekliyorummm
😅 umarım unutmam
Bu iltifat değil. Sevgilini s*ktir et benle ol demek
İltifat olarak düşün teşekkürler aynen hehe diyip geç
Karşı cins sevgilimle alakalı ağzını bile açamaz ki bu cüreti nerden bulsun
Bence evet. Yürüme sinyali direkt. Sevgilisi olan bir kıza niye iltifat edesin ki?
Yok kız arkadaşıma söylenmesi gayet normal hatta hoşuma gider
Hiç sevmem öyle muhabbetleri. Sanane yani şanslıysa şanslı
Evet ya bazen bende sinir oluyorum pek iyi niyetli gelmiyor
Kızarım ama bozuntuya vermem. Evet çok şanslıyım der överim sevgilimi sonra da bi güzel öperim
Yani sevgilin yoksa ya da kıymetini bilmiyosa o şanslı ben olmak isterim anlamına geliyo
“Doğrudur” der geçerim. İlk defa duyacağım bir şey değildir 🤷♀️
aşıyor. cok yakisikli denmeside aşar meselaaa ona ne benim sevgilimin yakisikliligindan aa
Tam olarak "eğer ayrılırsanız ben hazırda bekliyorum" demek bu.
Keşke sevgilin olsam demek istiyor hadsiz
Katılıyorum 🤦🏼♀️
Evet aşıyor, niyet ne olursa olsun rahatsız ediyor.
Kıskanç hatun en sevdiğim😁 arada damarına basarım terlik yerim mis gibi anlaşırım😂 hatunla yürürken of yavrum kıza bak derim birden önce vurur ne kızı lan der bende senden başka kız mı var derim 😂 hem gıcıklık hem romantizm 😁
Bu kadar akıllı bir kadının sevgilisi çok şanslı değildir
🙄
Sınırı aşmadım bak
Tebrik ederim
O senin akıllılığın
aldım kabul ettim 777 sjsjs
Medeni olmağım tek konu, denk gelmesin
Aslında evet haklısınız. Bırakın şanslı olan kendi şansını yaşasın size ne ki?
Bence diyene bağlı tabi çevrende hep art niyetli insanlar varsa sen iyi niyetle söyleyenide yanlış anlayabilirsin.
Olabilir herkes art niyetli
Sınırı aşmayı geçtim. Bakışımla yerim 😂
Ahaha iyiydi
Ne münasebet yolarım sjhf
Yol :D
Yürüyor hadsiz
😒 bence de
Ne diyelim ayyy ne zevksiz herifmiş 😀😀😀
😅😅
Bu seni hiç alakadar etmez erkek kişisi 😒
😅
Hadsiz göpek, diyeceklerim bu kadar nokta😅