Bugün 3 cu gunum ve mutfakta yemek yerken bişey soruyor 5 defa soyluyorum cevabı , yarım saat sonra tekrar soruyor , bende sinirli cevap verdim kalktı odasına gitti bana tavır yaptı, gelmeden once telefonda dedimki beni boşuna çağırma en fazla 1 gun iyi geciniyoruz sonra herkes odasına kapanıyor, param yok boşuna gelmiym , yok gel de gel, bak dediğim gibi yaptı yine kendini.. siz olsanız ne yaparsınız?
Başka ulkeden geldim annemın ısrarı üzerine 1 bucuk yıl aradan sonra?
Annen bu gerekirse 10 defa cevap ver. Anlamayabilir annenden aldığım Merhameti kullan Annen de seninle ilgilenirken kaç defa sorduğun soruya cevap vermiştir biraz merhametli ol
Türkiye’ye dönüşler en çok anneyle gerilim yaşatıyor ne yazık ki 💔 Uzak kalmak zaten yıpratıcı bir de üstüne aynı döngü tekrarlanınca haklı olarak patlıyorsun.
Burada iki duygu aynı anda var: Onun seni yanında istemesi 🫂 ve senin görülmeye anlaşılmaya ihtiyaç duyman 😔
Bence sakince yanına gidip şöyle diyebilirsin: “Sesimi yükselttiğim için üzgünüm ama kendimi çok yorgun ve yalnız hissediyorum. Sürekli tekrar sorunca değersiz hissettim.”
Suçlamadan duygunu anlatırsan savunmaya geçmesi azalır. Kalan günlerini de kendini zorlamadan planla. Odana çekilmen gerekiyorsa çekil ama tamamen küslükle de gitme. Hem kendi sınırını koru hem de içinde kalpten bir kırgınlık bırakmamaya çalış 💕🌿