Erkelerin hepsi abaza nesilleri yok oluyor prenses oldu hepsi ne dusunuyosunuz?

Dünyadaki yerli yabancı bütün ülkelerdeki bütün erkekler sapik ben bunu anladım özellikle ünlü erkekler bile tacizci o teelvizyonda izlediğiniz çoğu taciz dosyası var bu erkek cinsiyeti kökten ahıra bağlansın ya da bunları komple barınaklara göndermek lazım o kadar çok sapik varki kızlar soruyorda oyun sitelerinde sohbet sitelerinde reelde sokaklarda çalışan kızlara işyerlerinde kasiyer kızlara sapik sapik konuşmalar teklifler mesajlar bu cinsiyet komple kapatılsın igrendim çok şükür evlendim boşandim şimdiki aklım olsa çalışir yer içer gezerdim kız arkadaşlarımla erkek de kimmiş neymiş umruma takmazdim toplumu falan hepsi sapik normal olanı yok akıl hastası hepsi onu yapma oraya gitme onu giyme sanki patronlar kadınlar onlardan aşağıda gibi bide viz hepimiz aynı değiliz diyen erkekler var böyle modeller erkek degilmisin hepiniz aynisiniz sürekli muhabbeti aynı yere getiriyor sapıklar kafaları bitek o iş var bide bazı kadınlar var hiç sevmem ataerkil ataerki nefret ettiğim kadın modeli erkeklerin yanında dura dura aynı ortamda çalışa çalışa ağızlarında küfür kendi cinsiyetlerinin dedikoudusunu yapıp kötüleyen sürekli kız arkadaşlarım yok benim beni kıskanıyorlar deyip sürekli erkek arkadaşlarıyla dolaşan canım tipler zannediyorki erkek arkadaşlarına bakacaklar hepsini alsanizda biz ataerkiden nefret eden erkeklerden nefret eden kızlar şöyle sapiksiz erkeksiz ortamlarda rahatça gezsek bazıları böyle sürekli erkek kafasıyla konuşmalar bütün erkekler aynı değil demeler resmen ataerkil kadınlarda var erkekler beyinlerini yıkamış erkekler seni almaz kibar davran erkek seni beğenmez kavge etme kocanı elinde tut evlen çocuk yap sana koca bulalım arabulucuk yapalım bu kadınlar koca kafalı bu kadınlar yobaz bazı kadınlar hetero oldukları için reelde toplumda her kadının hetero olduğunu erkeklerden hoşlandığını zannedip sevgililerini falan kızlardan kiskaniyolar zavallılar erkeklerin hepsi bütün nüfus uzay boşluğuna gitsin gelmesin dünyada kadınların yüzde 78i erkek sevmez
Güncellemeler
6 ay
Tacizi tecavüzü kadına şiddeti normalleştirmeye çalışan küfürü normal kabul eden incel erkekler var utanmazlar bir kadın kendi cinsine saygı duymazsa ve klasik erkek kelimesi kadın kadının düşmanıdır maalesef kelimesini kullanırsa ataerkil kadındır yok olsunlar böyleleri seni kadın doğurmasa kız olabilecek miydin acaba kadın sana nefes verdi erkeklerin uydurması kadını kadına düşürmek için yapılan iğrenç taktik
Güncellemeler
6 ay
Seni öldüren bir erkek seni başka erkeklere satan bir erkek seni döven bir erkek seni kaçıran tecavüz eden cinsiyet kadın düşmanı cinsiyet kadın değildir erkektir senin cinsiyetini yok eden rezil etmeye çalışan kuyunu kazan sana arkandan bütün kızlar hakkında erkek grubunda sapik konuşmalar yapan yine erkekler seni çekemeyen erkekler ama kadını kadına kırdırmak için saçma teoriler
Erkelerin hepsi abaza nesilleri yok oluyor prenses oldu hepsi ne dusunuyosunuz?