Eniştemi çok seviyorum ama eniştem hakkında bazen kuruluyorum neden sizce? açıklamamı okur musunuz orada yazdım?

Eniştemi çok seviyorum ama eniştem olarak kanka olarak ona kanka diyorum çoğu zaman zaten ama bana iyi davranıyor acaba ben mi kötü niyetliyim bana diyor ki Yemin ederim sizin evde kardeşlerinden en güzel Kiz sensin farkında değilsin alışkanlıklarını bırakman lazım daha güzel olursun diyor onların evine gidiyorum o işten geliyor ben gitmek istiyorum gitme kal falan diyor aslında körü niyetle demiyor belki de benimle iyi anlaşıyor ondan olabilir ama Ablama söylemiyor o sıra ablam annemlerin evinde oluyor ama ablama diyor ki ben hala işteyim fakat benimle evde muhabbet ediyor ablama eve geldiğini söylemiyor ben ablama söylüyorum ablamda çağır annemlerin evine gelsin diyor falan birlikte gelin annemlerin evine diyor iyi anlaşıyoruz her şeyini anlatıyor bana bende anlatıyorum ama kötü niyetle anlatmıyorum ben zaten insanlara genel olarak çoğu şeyimi anlatan birisiyim iyi niyetli birisiyim ondan çok kaybettim ama bu huyum geçmiyor fakat bu durumu anneme anlattım bugün acaba dedim benim ağzımdan laflar almak için mi böyle davranıyor dedim o da dedi ki hayır o iyi birisi akrabalara güvenme ama o senin akraban o iyi birisi zaten rahat ol ama yine de herkese her şeyini anlatma falan dedi sizce eniştem bana kötü niyetle mi yaklaşıyor
Eniştemi çok seviyorum ama eniştem hakkında bazen kuruluyorum neden sizce? açıklamamı okur musunuz orada yazdım?