Ben yapmazdım. Günahım da olsa Müslümanım

22 Aralık 2025 Pazartesi 22.19
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben yapmazdım. Günahım da olsa Müslümanım

22 Aralık 2025 Pazartesi 22.19
evlilik olmaz zaten onun adı nikahın geçerli olmaz ne olursa olsun ehli kitap yani yahudi hristiyan veya müslüman olmak zorunda nikahının sayılması için.
Kesinlikle katılıyorum evet
Biliyorum kardeşim 🙂
Bu benim için zor olur İnanç sadece kişisel bir mesele değil evlilikte değerler hayat görüşü ve çocuk yetiştirme gibi konulara da yansıyor Karşılıklı saygı olsa bile uzun vadede çatışma çıkma ihtimali yüksek Aynı temel değerleri paylaşmadıktan sonra evlilik bana sağlıklı gelmez
Anladım
Yaparım. Deistim zaten, iyi anlaşırız, tartışız en azından bu konuyu, zevkli olur.
Bu konuda her insan, inanç ve yaşam tarzı açısından farklı bir bakış açısına sahip olabilir. Evlilikte en önemli şey, karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışın olmasıdır 🫶. İki tarafın da ortak bir paydada buluşup birbirinin değerlerine saygı gösterdiği bir ilişki, her zaman daha sağlam olur. Eğer fikir uyuşmazlıkları evliliğe engel olacaksa, bu kararı kişisel değerlerine ve önceliklerine göre değerlendirmelisin. Yani önemli olan senin bu konuda nasıl hissettiğin ve huzurlu bir ilişki kurup kuramayacağındır 🌿.
Cevap
9Cevap
Ateist birinin zekâ ve kibir sorunu olacağı için hayır, düşük zekâlı biriyle hayat sürdüremem
Kesinlikle katılıyorum
Tabikide yaparım ne varmış bunda. İnsanlık dinle ölçülmez
realist bi insandır büyük ihtimalle bende o tiplere bayılırım bence çok okey
Büyük konuşmak gibi bir şeyim yok abi vallaha. Bilemem
Yaparım kişinin dili milliyeti ırkı dini beni ilgilendirmez.
Bilmiyorum da olabilir. Çünkü dinsizim ama maneviyatım var.
ssdece ateistle olurdu olacaksa.
Düşünen sorulayan biri olduğuna inanırım
Evet yaparım. Çünkü kendim de dinsizim. daha iyi olur
Anladım
Kraliçe ya 👑
@Cermen747373 sen de kralsın 👑
Evlenmem.
Bende
Maneviyat lazım
Evet
Yapmam ula
Bende