Akrabamla evlendiriliyorum ne yapmalıyım?

19 yaşındayım 4 yıldır teyzemler her geldiklerinde evlilik konusunu açıyorlar annemin annesiyle babası akraba çocuklarından biri engelli teyzeminde 2 oğlu var ikiside %30 zihinsel engelli
2 ay önce annem teyzemle konuşmuş anlaşmışlar beni onunla evlendireceklermiş annem dün geldi anlattı evleneceksin dedi şaka yapıyor sandım değilmiş olmaz dedim saymaya başladı evlilik zamanınız geldi teyzen artık bakamıyor evlenin sen bakarsın sana parada verirler paraya para demezsin enişten ne kadar kazanıyor altın put yaparlar seni ben o kadar konuştum anlaştık ayıp olmasın babanda izin verdi uğraştırma bizi rezil etme elaleme dedi cevap vermedim odama koşup kapıyı kitledim geceden beri odamdan çıkmadım halada odamdayım ne yapmalıyım bilmiyorum köyde yaşıyorum herkes herkesı tanıyor çanta hazırlayıp kaçmayı düşündüm 2. Kattayız atlasam atlayabilirim camın yanında ağaç var ya da evde kalıcam konu kapanana kadar kimseyle konuşmayıp odadan çıkmayacam
Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar annemle konuşmak için odamdan çıktım kavga ettik fikrini değiştirmiyor bende dün eşyalarımı toplayıp arkadaşıma gittim orada kalıyorum merak etmeyin diye yazmak istedim
Akrabamla evlendiriliyorum ne yapmalıyım?