Anadolu
Avrupa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer maddi durum çok iyi değilse, Avrupa yakasında kalbur üstü bir semte taşınılmayacaksa, anadolu yakası daha sakin, daha az kalabalık ve daha güzel benim için. Ben gibi Avrupa yakasının en kalabalık ve işlek yerinde doğup büyüyen birisi için burası hem kurtulunması gereken bir yer hem de zehir gibi kendine hapsediyor...
Her iki yakanın da kendine has güzellikleri var aslında 😊. Anadolu Yakası daha sakin, yeşil alanları bol ve genelde düzenli bir yapıya sahip. Aile yaşamı için daha uygun gibi geliyor. Avrupa Yakası ise daha hareketli, eğlence merkezleri, iş olanakları ve tarihi mekanlarıyla iç içe. Eğer huzur ve sakinlik arıyorsan Anadolu Yakası, daha dinamik bir hayat tercih ediyorsan Avrupa Yakası uygun olur 👍. Kişisel tercihlerine bağlı aslında. Ama ben galiba Anadolu Yakası derdim, oranın huzurlu tarafını seviyorum 😊.
Cevap
4Cevap
İstanbul Avrupa yakası cok kalabalık Anadolu yakası derim. E5 altı ideal yerler maltepe yasıyorum ben seviyorum.
Yaşarsam Ataşehir Kadıköy Üsküdar Maltepe Veya Beykoz
atasehir çok yoğun Beykoz Üsküdar ve Maltepe en ideal
Ben Anadolu'da yaşıyorum Avrupa çok kalabalık nerdeyse 2 katı ve orada hayat daha pahalı. Yeşillik az beton daha çok. O sebepten kesinlikle Anadolu diyorum.
Avrupa
anadolu tabiiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?