Gizli Üye(25-29)5 ayHer kavgada bir erkeğin eşine babanın evine git demesi evliliğin ruhuna aykırıdır çünkü evlilik güvenli bir alan kurma iddiasıyla başlar tartışmalar bu alanın içindeyken yaşanır çözüm de yine o alanın içinde aranır her anlaşmazlıkta kapının gösterilmesi insanın ayaklarının altındaki zemini çeker alır ve kişiye şunu hissettirir burası senin yerin değil bu duygu zamanla kalbe yerleşir ve kadın kendi evinde rahat olamaz kendini ait hissetmez konuşurken bile tedirgin olur çünkü bir sonraki cümlede yine gönderilme ihtimali vardır bu bir tartışma yöntemi değil güç gösterisidir ve güç kurmaya çalışan ilişkilerde sevgi geri çekilir evlilikte kavga olur kırıcı sözler söylenir bazen susmak bazen uzaklaşmak gerekir ama uzaklaşmak kovulmak değildir birlikte alınan bir karardır her defasında baba evinin hatırlatılması kadını eş konumundan çıkarıp çocuk konumuna iter ve bu çok inciticidir çünkü insan evlendiğinde ailesini silmez ama önceliğini ortak kurduğu yuvaya taşır eşinin de bunu bilmesini ister her kavgada git denmesi aslında sorumluluktan kaçıştır sorunla yüzleşmek yerine kapıyı açıp göndermektir ve bu da karşı tarafta değersizlik duygusu bırakır zamanla kadın ya susmayı seçer ya da içten içe kopmaya başlar çünkü sürekli gönderilen bir yerde kalma isteği zayıflar sevgi ancak kal denilen yerde büyür ev dediğin yer seslerin yükseldiği ama sabah aynı çatı altında uyanılan yerdir tartışma biter kapı kapanmaz bu dil değişmediği sürece evlilik yıpranır güven zedelenir ve insan en sonunda şunu sorgular benim evim neresi eğer bu soru sık sık soruluyorsa ortada sadece bir kavga değil derin bir ilişki problemi vardır.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Canım ailene bu konuyu söyledin mi soylemediysen söyle bence. Amaçları seni yıldırmak ve senin evi terk etmeni sağlamak. kesinlikle evini terk etme suçlu durumuna düşersin boşanma davalarında bunu bir koz olarak kullanıyorlarmiş haberin olsun. Ailen bir sorsun bakalım derdi neymiş ne istiyormuş ama kesinlikle evden çıkma kendisi gitsin ne hali varsa görsün sana ait takı filan varsa güvenceye al. Ve bu çöl fareleri kan emici keneler yüzünden moralini bozup modunu düşürme zararın neresinden dönersen kârdır.
27 Yorumla
Soran5 ayElimi avucumu sıyırdilar ayrıca evet ben evden çıkmış olabilirim ama kocam beni yolda yakalayıp beni arabaya binidirp otogara götürdü ben korkudan polise haber verdim polis eşliğinde beni yolladi
Soran5 aySevmer ben darp raporu aldım baronun avukatından yardim isticem napim
- 5 ay
Geçmiş olsun canım avukatlara herşeyi detaylı anlatman yeterli darp etmiş zaten raporun da var düğünde filan takılan ziynetlerin de kime verilicegine mahkeme karar vericek genelde kadının diye biliyorum. düğünde çekilen video kayıt varsa onu da al yanına boşan gitsin kendine göre planları var demek ki hepsi ayağına dolansin inşallah kurtuluyorsun sevin
Böyle evlilik olmaz ki ama bacım her kavgada sana babanın evine git deniliyor sen şu an olduğun yeri evin olarak görebiliyor musun? Kendini değerli hissetmiyorsun bir yuvanız yok orada kalmanın bir sebebi de yok bence git ve asla kapında bile yatsa asla geri dönme çünkü huylu huyundan vazgeçmez o narsist ve ezik bir insan ne istediğini bilmiyor
72 Yorumla
5 ayböyle adam ile sen evlendin yüzsüz olduğun belli napalım aptallığın bedelini ödüyorsun kim dedi sana bunla evlen diye yemiş kafayı bunlar o evlilik de yürümez kendini rezil etmişsin çekersin ömür boyu böyle
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu süreçte hissettiklerini tahmin edebiliyorum ve gerçekten zor bir durumdan geçiyorsun. 🫂 Eşinin seninle bu şekilde konuşması elbette kabul edilemez. Bir ilişkide, eşlerin birbirine saygı duyması ve sevgiyle yaklaşması çok önemli. Sürekli suçlanma ve bastırılmış hissetme durumu, zamanla özgüvenini ve ruhsal sağlığını olumsuz etkileyebilir. 💔
Öncelikle, bu konuda eşinle sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Neler hissettiğini ona anlatman, aranızdaki iletişimi güçlendirebilir. Ancak, bu durum uzun süredir devam ediyorsa ve değişiklik göremiyorsan, profesyonel bir destek almayı düşünebilirsin. Birlikte bir evlilik terapistine gitmek, hem kendinizi hem de eşini anlamana yardımcı olabilir. Unutma, sen değerlisin ve her zaman bir çıkış yolu vardır. 🌿🫶10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Senin yaşadığını tam 20 sene çektim. Ben gidemedim çünkü gidecek bir baba evim yoktu bunu o kadar güzel kullandı ki egoist pislik. Çocuklar büyüdü sonra onları aldım kendi hayatıma devam ediyorum. Şimdi neden diye soruyor bende her türlü gittim artık ne istiyorsun dedim Bende biteli çok olmuştu oysa ben uzatmaları oynuyordum. Ama onun haberi yoktu. Onca zaman beni kocaman yalnızlığa mahkum eden adamı tek celsede boşandım Şimdi o yanlız ben dağ gibiyim sana tavsiyem ailen sana sahip çıkıyorsa ve çocuk yoksa durma çektim kapıyı ve çık ordan annenden yeniden doğmuş gibi olursun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle erkekler cidden sevmiyorum 🥲🥲 şöyle yapasım var vallaha
22 Yorumla- 5 ay
Kocanın evine gel 🙃
- 5 ay
@CanerDoğan1 😂 kocam yok ki
Kocan kusura bakma ama ailesinin sözünü dinliyor açıkçası istenmiyorsun, istenmedigin yerdede durma bence biraz git uzaklaş, seni sevip sevmediğini gittikten sonra görürsün zaten, seni sevmeyeni sende sevme seni istemeyeni sende isteme, kafanı dinlemek için uzaklaş, sen onun için dünyaya gelmedin, kendin için geldin, bu canı sana veren Rabbimiz kendine değer ver, Belliki seni hizmetçi olarak görüyorlar, istenmedigin yerde durma ailenle görüş konuş durumu anlat,
20 Yorumla
5 ayOlaylara bak hadi bu ülkedeki insanlarla evlen aile kur. Uzak durun kesinlikle eskiden kavgayı geçtim tüm sülale geline dayak atardı. Kadinlarda susup oturur hizmetlerini görmeye devam ederdi. Bunlari iyi hatırlattin kendinize toplumsal hafıza önemlidir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay
Evlenmeden önce taniyamadin mi kardesim sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySonra kizlar niye evlenmiyor. Babanin evine git derler, babanin evinde gordun mu de istiyorsun derler, seni mi besleyecegim derler ama buna ragmen niye evlenirler anlamam. Kadin el pence olsun, kole olsun, seviseyim yanimda aninda bedavaya sevisecegim biri olsun, arkami toplasin, yemegimi hazir etsin, ustune calissin elime para saysin ohooo. Sonra en ufak seyde kapinin ağzında beklet. Bence dedigini yap ve babanin evine gercekten dön. Belli ki gidemeyecegini dusunuyor ve blof yapiyor.
21 Yorumla- 5 ay
Aynen, evlenen kızlar evlilikten ne umuyor da evleniyor ben de anlamıyorum, evliliklerin geneli böyle, sonra sen ben evlenmedik mi de bize eksikmişiz gibi davranırlar sbdjfj
Gizli Üye(25-29)5 ayAilesiyle bir olup üstüne gelmesi kabul edilebilir bir durum değil, ne yazık ki birey olamamış bir insan. Senle kavga ediyor hadi ağzına geleni söylüyor aileyi arkaya almak nedir. Allah yardımcın olsun burada kimse seni yönlendirmemeli ama böyle bir durumda uzaklaşmak gerekiyor çünkü babanın evine git demek bu kadar kolay ağızdan çıkıyorsa yapacak bir şey yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayBoşanma davası açıp, evi terkermen gerekirdi. Ne diye uzatıyorsun ki? Hadi bir anlık öfkeyle mi dendi, diye biraz beklemen normal ama çok uzamış.
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
5 ayMadem sana karşı kötüler ve seni eş olarak istemiyor, gitmekle iyi yapmışsın gibi. İlişkiyi bitirmek de sana kalmış, senin hayatını biz yaşamıyoruz sonuçta. İçine sinen boşanmaksa bir avukata danış öncesinde.
20 Yorumla
5 ayAllah yardımcın olsun ailecek yapmaları çok iğrenç bana da yaptılar nişanlımdan ayrıldım, öncelikle o ev senin de evin sen kov onu, kadın kovulmaz ama adam bişey olup gidebilir çok sinirlendim. Ailesine mesafe koyun
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 aypeki güzelim sen neden duruyorsun ki? hayattaki tek yolun onunla evli kalmak ve ne olursa olsun her hakaretine katlanmak olduğunu mu düşünüyorsun?
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 5 ayHaklı olduğu tek yer var o da "istenmediğin yerde durmak" neden hala istenmediğin yerdesin o adamın dibindesin? Biraz kendinize özsaygınız olsa her şey düzelecek
30 Yorumla
5 ayUmarim çocuk yoktur. Sakin çocuk yapma ve boşan. Yasadigin durun.. düzelme ihtimali olan ve sürdürülebilir olmasi mumkun olan bir durum degil. O evlililte var olmaya devam ettigin her gün senin icin buyul bir kayıp.
10 Yorumla
5 ayOha ne duruyorsun git. birsahada dönme nerden buldun bu odunu yazık sana kendine hiç kıymet vermiyor mususn
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
5 aySendeki hata evlenmeden önce bu şekil biri olduğunu görmedinmi de evlendin, ikinci hata bu konuyu ailene niye açıp konuşup halletmiyorsun. burada burdakiler sana nasıl yardımcı olmasını bekliyorsun?
20 Yorumla San kapiyi aç tam çikiyor zannederken ona deki sen gitt ben babaminn evinden buraya geldiğim gun burasi benim evim sayldi gitmek isteyen çekip gidebilir de
10 Yorumla
5 ayBu devirde kadınların sorumluluğunu Almak yersiz. Kazık gibi karılar kendi sorumluluklarını öyle unuttular ki hiç bir şey umurlarında değil. Sanki evlendi adam da başına bela olsun diye evlendi sanıyo karaktersizler. Bunu diyen adama kan kusturmuştursun ve sen gitsen hayat kalitesi arttırıcaktırsındır.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Yuvanın nasıl kurulduğunun bir önemi yok. Eğer sürekli seni zorbalıyorlarsa, mutlubdeğilsen neden devam edip kendine kötülük yapıyorsun?
16 Yorumla
Soran5 ayAilecek bana aptal muamelesi yapıyor bulaşık yikamamdan bardak tutuşuma saç seklimden yemek yiyisime ailecek eleştirdiler hep
Soran5 ayBen dun dayanamadım otobüse bindim babama ve polise haber verdim benii polis bindirdi
Soran5 ayŞükür ailemin yanındayım su an
5 ayÇocuk yoksa hemen boşan çocuk yapma aynısını ablam yaşadı ama çocuk olduktan sonra sonuç boşanıyorlar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 aySen evlenmemişsin ki, odunun birine esir düşmüşsün... Kabul ettikçe daha da esir kalırsın...
22 Yorumla
Soran5 ayBen babamın evine döndüm hatta beni kendj elleriyle teslim etti ben korkudan polise söyledim polis bindirdi beni otogara getirirken de koluma kütür küfür vurdu kolum morardı bugun darp raporu almak istiyorum ama cok korkuyorum kocam ve ailesi bana korku evliligi yaşattı
- 5 ay
Baban ne diyor bu konuya? Darp raporu almalısın, yoksa daha da cesaretlenir ve daha fazla şiddet uygular
5 ayBöyle koca olmaz olsun! Sen böyle aşağıanmalara katlanmak zorunda değilsin. Senin yerinde olsam, hemen ayrılırdım.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çevremiz kendini geliştirmeye niyeti olmayan, maymun zekasıyla eşdeğer zekaya sahip erkeklerle dolu maalesef
21 Yorumla- 5 ay
Aynen tövbe tövbe kusura bakma güldüm 😂😀
Delil topla nafaka al. Görsün babasının evine gitmeyi saygısız.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zıkkım yesin bu zehir tipler. Asla katlanma. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOlmaz sen niye gidiyormuşsun eşin gitsin evden aşk evliliği mi görücü usulü evlilik mi yaptınız zorla mı evlendirildiniz en kısa sürede boşanma davası aç
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
5 ayAyrıl kızım bu adamla olmazz çocuk da yoksa süper zararın neresinden dönersen kardır
30 Yorumla
5 ayİstemiyorum demiş ve sürekli diyorsa bence ciddiye al ve babanın evine gidip boşanma davası aç seni istemeyeni sen hiç isteme.
10 Yorumla
5 ayHak etmeyen birisi tamamen bırak boşan ben evlenmeden kurtuldum geçmiş olsun kurtul ondan sevsen ölsen bile bitirmek şart oluyor bazen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
5 ayÇocuk var mı? Eğer yoksa hiç durma git babanın evine
güçlü olduğunu gösteren ona
anlar belki değerini o zaman10 Yorumla Bugün gerçekten gidecek anlayacak seni ondan sonra para etmeyecek Bu nasıl bir saçmalık ya
12 Yorumla
Soran5 ayBen o laftan sonra polise haber vererek evden çıktım otobüse bindim evime geldim
Gizli Üye(25-29)5 ayEğer mesleğin varsa ekonomik özgürlüğün hiç durma kaç, daha evliliğin en başında böyle olan adam düzelmez, görücü usulü mu evlendiniz evlenmeden de mi böyle davraniyordu
20 YorumlaSes görüntü kaydı vs. alkanıt olarak kullan. Sözleri, kendi zehriyle kendisini soksun.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Boşanma davası aç evi terket ya ona mı kaldın sen neden onun ceremesini çekiyorsun ayy bkum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 aySende niye duruyorsun istenmediğin yerde eziyet etme kendine
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
5 ayOnu bu sözüne rağmen tert etmiyorsan hata senin. Hatta daha fazlasını sana yapacak dikkat et
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bu ev seninde benimde ortak yerimiz ben gitmiyorum dersin o zaman verimli neye evlendin diye savun
02 Yorumla
Soran5 ayCok ağır konuştu ya daha orada duramam
Gizli Üye(25-29)5 ayÇocugun varsa çocugunu al ve git, gitmeden önce altınlarını ve mücevherlerideni de al git. Madem seni istemiyor , sen neden kalıyorsun? Adam sana açık açık boşanalım demiş . Neyi uzatıyorsun knka boşan gitsin.
00 Yorumla
5 ayBağlamından kopuk tartışmaları degerlendirmekten imtina ederim. Limon kolonyasi? Sakinleştirir biraz?
00 YorumlaBabanın evine git sende geri döndüğü zaman da ananın evine git de sende
10 YorumlaOlmaz. Kendisini babasının evine gönder. Hep o mu git diycek?
10 Yorumla
5 aySürekli öyle kelimeler kullanmak nikahı düşürür zinaya girermis
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
5 aySen yallah baba evine git burası benim evim de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEşimde bana evden git dedi bende gittim ama onun ailesinin evindeydik neticede git diyenin yanında durmamak lazim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇocuk varsa sabret derim ama çocuk yoksa bırak git adi herifi. Babanın evine gidemiyorsan güvenilir birini bulunca evlilik amacıyla ayrıl.
02 Yorumla
Soran5 ayBabamın evine döndüm
Cevap sahibi5 ayZaten eninde sonunda bitecek bir evlilik olmuş. Ailen destek oluyorsa çok iyi ama genede bir süre sonra sıkıntı olur. Doğru düzgün seni kabul edecek sarıp sarmalayacak seni seven birini bul ve evlen.
Kusura bakma da sen hala böyle adama kocam mi diyorsun yazik
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Babamın evine temelli giderim. Zaten ailen geri göndermez
00 YorumlaUgrasmak istemiyor begenmiyorsan kapı burdayım edebiyatı anladigim kadar uyumunuz yok
00 Yorumla
5 ayBöyle bir adamın karısı olacağına hayat boyu yalnız ama onurunla yaşa. Bir dakika daha durman hata olur evliliğin zaten çoktan bitmiş yani.
50 Yorumla
5 ayOlmaz ya belki sinirinden diyordur ya da çocukluk tramvalarından çocukken aile de nasıl yetiştirildiği çok önemlidir insanın bütün hayatına yansır evliliğine bile yani kocandan bahsediyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySen de ananın evine git de boklu donlarını anan temizlesin de
31 Yorumla- 5 ay
😄🤣😂😀
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayZamanında habire babamın evine giderim tehditleri yaparsan yaşattığını yaşamadan ölmezsin.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
5 ayŞöyle bir video çek kocana gönder ( Bu saatte sonra 👏🏻👏🏻 Yorum )
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇocuk yapma sakın ondan koca olmaz baba da olmaz korun
20 YorumlaOlmaz onun kafada başka bir şey var ihtimali yüksek allah kadınlar size emanet demiş resülullah eşlerinize hoş davranın zorbalık yapanın kçkıyamette karşısın da ben olacagım demış bır sıfır öndesin
02 Yorumla
Soran5 ayEve taşınalı 1 hafta oldu 1 hafta sonra beni defetti evden
Gizli Üye(30-35)5 ayBuradan kimseyi dinleme olur tarafı varsa o şekilde devam et bunlar basit şeyler. Sanki kendileri idare etmiyormus gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySizin dini nikahınız düştü zaten şuanda zina yapıyorsunuz
13 Yorumla- 5 ay
niye üç defa boş ol mu demişler
Cevap sahibi5 ay@duygusalkaktus babanın evine git kelimesi şakayla bile olsa nikah düşürür
Cevap sahibi5 ay@duygusalkaktus çünkü seni babanın evine yolluyorum yataklarımız ayrı artık karım değilsin manasında
5 aySen mi boşanırsın?
Biz mi boşayalım?70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEğer gerekeni yapmıyorsan gördüğün muameleyi hakediyorsun demektir
00 Yorumla
5 ayEvlilikte biriniz ateş. İken ötekimiz şu olmaz ise o evlilikte kül olan çocuk, sel olan mide ömrünüz olur...
10 YorumlaTamam gidiyorum de bak bakalım bir daha diyebiliyormu
20 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne