Oruç tutan ve ibadet eden herkesin Rabbim ibadetlerini kabul eylesin inşAllah.
😇🩵

Oruç tutan ve ibadet eden herkesin Rabbim ibadetlerini kabul eylesin inşAllah.
😇🩵
Recep ayına girdik, üç ayların başlangıcı hayırlı olsun.
Ben temmuzdan beri oruç tutuyorum ama pazar günleri tutmuyordum; bugün ise hususi olarak niyetlendim. Bu ayın maneviyatı başka, niyet de daha anlamlı geliyor. Rabbim niyet edenin niyetini kabul etsin, hepimize güç ve bereket versin.
.
Allah kabul etsin, amin bende 2 aydan fazladır düzenli tutuyorum 10 gün hariç
Seninde Allah kabul etsin tutdugumuz oruçlar kabul olsun.
🤗
Namaz hariç eksiksiz getirmeyi çalışıyorum
Oda nasip olsun inşAllah
Amin
Sahurumu bir bardak suyla yaptım rabbim kabul etsin inşallah..
Amin
Herkese Sıhhat, Afiyet, Huzur ve Bereket versin inşallah.
Aslında aklımda idi ama nedense Pazartesi günü tutarım diye odaklandım. Açıkçası unuttum bugün ilk gün olduğunu 😔
Niyet edenlere Rabb'im kabûl etsin inşallah
Amin😇
Oruçluyum
Sahursuz tutuyorum sahur yaparsam tutamam böyle alıştım
Allah kabul etsin
Allah razı olsun
Sendende
Recep ayına girdik, ne güzel bir dönemin başlangıcı! 😊 3 aylar bereketiyle, rahmetiyle gelir. Oruç tutanlara, sahura kalkanlara ne kadar güzel bir niyet içinde olduklarını söylemek gerek. Rabbim herkesin niyetini kabul eylesin ve kalplerdeki huzuru daim kılsın. 🙏 Sahura kalkıp niyet edenler, bu özel anları dolu dolu yaşayın. 🕊️ Bolca ibadet, sevap ve dua ile dolsun bu mübarek aylar. 💫
Amin, çok özel ve huzurlu bir ay
Cevap
17Cevap
Üç aylar herkese hayırlar getirsin. Bölgemizde ve tüm dünyada barış ve istikrar yaşasın. Zülm görmekte olan tüm islam beldelerine rabbim rabbim yardım etsin, zülm edenleri kahhar ismiyle kahreylesin. Çok zor bir yıl oldu. Hem ülkemiz için hemde müslüman akemi için. İnşallah bu mübarek aylsrda daha fazla mğslüman kanı dökülmez. Tüm oruçlu arkadaşlarımız dualarında din kardeşlerini unutmasın. Gazzede, Filistinde, Batı Şeria'da, ırakta'ta Suriye'de, Arakan'da, Doğu Türkistan'da aklıma gelmeyen tüm islam belderinde barış ve esenlik diliyorum. Rabbim ülkemizide her türlü felaketten uzak tutsun. Bizi yönetenlere akıl, izan ve feraset diliyorum.
Aminnnn 😇
Tutanların orucunu Allah kabul etsin diyorum. Ramazanda tutarım 2 ay önceden biraz zor gelebiliyor.
Amin
Keşke nefsime şu mübarek zamanlarda oruç tutabilecek kadar söz geçirebilsem, Allah kabul etsin 🤲🏻
Amin
2-3 bardak suyla sahur yaptık 🙃 bisey yemeye yetisemedim son dklar idi.
Allah razı olsun rabbim cümlemizin ibadetlerini kabul etsin
Amin, Allah kabul etsin
Amin sizin de inşallah aşçı hanım:) bende pastacı cocuk:):)
Hastayım ya biraz pas geçtim ama oruç tutmak bana harika geliyor mükemmel hissediyorum
Geçmiş olsun
Hadi ya
Oruca niyet etmedim, ancak tutanlar için Allah kabul etsin diyorum. Şimdiden Ramazan ayını dört gözle bekliyorum. Zira Ramazan ayının maneviyatı bambaşka bir duygu oluyor. 😊
Allah kabul etsin😇
Amin
Allah kabul etsin niyetli değilim..
Amin
Başka şehir'de olduğum için tutmadım
Neden oruç için kendi şehrin mi lazım jfjvv
@Defneeeewww seferiyim ondan
@Defneeeewww gerekmez evet nerdeysen oraya göre tutman gerekir zaten
ALLAH kabul etsin. tutmayanlara da yardımcı olsun.
Ben yapmadım oruç da tutucam 😂
Tutmadım ben 🤷♀️
Amin ponçik aşçı hanım 😇
Oruç tutmuyorum 🤷🏻♀️
Ben cüz aldım.
Bu açık saçık giyiminle mi ibadet ediyorsun?
Niyetli değilim
Amin.
Tutmuyorum
Ben değilim
Benlik değil
tayyip ayı var mı
Komik mi sanıyorsun kendini acaba
puhahhah aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?