Manipüle mi edildim?

Kız arkadaşımın çocukluk arkadaşım dediği bi eleman vardı. Kutlama storysi attı bi arkadaşı da buna ne güzel egleniyorsun demiş. Neyse sohbet gelişmiş kutlamadan videolar falan atılmış çocukluk arkadaşı diye ses etmedim. Gecenin sonunda çorbacıya gidilip bunu da atmış eleman şu an açtım hayallerimi yaşadın bu akşam hayallerimden çıkar mısın demiş. Bu cümleyi görünce eleman sana yavşamış çıkar hayatından dedim o da saçmalama o benim çocukluk arkadaşım olsaydı çocukluktan beri olurdu dedi. 3 ay bunun yüzünden kavga ettik. Neyse sonra sakinleştirdiğim bi zaman da konuyu actım ne zaman nerde tanıştınız dedim boşluğuna geldi 3 yıl önce instagramdan tanıştık dedi. Bende hani cocukluk arkadaşındı sürekli kavga ettik bunun yüzünden dedim aglamaya basladı. Zaten hayatım çok zor (ki gerçekten zor ailesel olarak maddi manevi zor durumdaydılar ) bir de sen sürekli onun konusunu açıyorsun gerçekten sıkıldım bişi olsaydı çoktan olurdu senden önce olurdu o senden öncede hayatımdaydı dedi. Beni manipüle mi etti

Manipüle mi edildim?