Buradaki erkeklerin tamamı böyle mi, kendilerini nasıl tanımlıyorlar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradaki erkeklerin tamamı böyle mi, kendilerini nasıl tanımlıyorlar?

Sadece buradaki değil, dünya çapında bu böyle. Erkeklerin ya da kadınların tamamı böyle değil elbette, ama çoğu erkek ve kadın bunu ayırt edemiyor ya da görmezden geliyorlar. Genelin bu durumda olmasının gerçek sebebi ise "eğitimsizlik" ve bunun getirdiği "cahillik". Aile içi ve temel eğitimden başlayan bir zincir bu. Tabi sonradan edinilemez diye bir durum da yok ama kaç kişi bunu merak edip "gerçek kendisini" keşfedebiliyor? Bir diğer sebep, artık dünyayı "azınlıkların" ve "şirketlerin" yönlendirmesi. İnsanların "iyi bir karakterde" değil, "yönetilebilir ve sömürülebilir" bir karakterde olmasını istiyorlar. Bir araya gelip daha iyi olmayı istememeniz, onlara karşı bir güç oluşturup hakkınızı aramamanız için. İşin daha kötüsü, ülkelerin hükümetleri de bunu destekliyor, ya onlara hizmet ettikleri, ya da kesinlikle bizim lehimize olmayan çıkarları paylaştıkları için. Bugün vatanımız bunun pençesinde can çekişiyor. Uzun lafın kısası, aslında çözüm gözümüzün önünde ama "görmezden gelmeyi" bırakmamız gerekiyor...
Ben değilim ya ben değilim? Yani Ben bildiğin 36 yaşına basmak üzereyim abazan kız gördüğün zaman bakan tamam işte üniversiteler okumuş istekli Ne bileyim psikopat olmayan bir insanım.
Evet Hoşlandığım kıza belki sıkma teklifi etmek de zorlanıyorum Ama şu var benim kendime özgü bir yapım var Yani ne anlarsan anla ama hiçbir zaman toplum bana verdiği o zorunlu erkek İmajını oynamadım ben ya mesela ağladım İntiharı düşünüyorum ondan sonra ne bileyim canım acıyor yalnızlık çekiyorum vesaire ama hiçbir zaman mesele işte erkek ağlamaz kelimesini duyduğum halde uygulamadım
Daha hasta var hani İslam düşüncesi beni tamamen değiştirdi İslam olan inancın tamamen bitti Hani bir kadın yüzünden mi Bitti evet ama bitti yani
Performatif erkek vitrinde iyi gerçekte boş olandır doğruyu değil alkışı sever duyarlı görünür ama sorumluluk almaz feminizm saygı bilinç kelimelerini aksesuar gibi kullanır ama iş davranışa gelince kaçar buradaki erkeklerin tamamı böyle mi hayır ama yazıyla konuşan ortamlar performansı artırır söz ucuz davranış pahalıdır o yüzden bakman gereken ne dediği değil ne yaptığıdır sahnede parlayan çok olur hayatta tutan az 😌✨
İyi dedin koç
rica ederim iyi yakalamissin sozu degil davranisi takip etmek insani yormaz netlestirir sahneye degil hayata bakmak kazandirir 🌱✨
Performatif erkek, gerçekten öyle hissettiği için değil de öyle görünmek istediği için bazı davranışları sergileyen erkektir; duyarlı, feminist, ilgili ya da “iyi erkek” rolünü oynar ama bu tavırlar kalıcı değildir, ortam değişince ya da işine gelmeyince hızla kaybolur, bu yüzden sözlerinden çok tutarlılığına ve kriz anındaki davranışlarına bakınca kim gerçekten öyle, kim sadece performans yapıyor netleşir.
Performatif erkek, genelde toplumun beklentilerine uygun bir rolü oynayan, kendi benliğini değil de dışarıdan dayatılmış bir “erkeklik” imajını sürdüren kişiyi ifade eder. 😶 Yani sürekli güçlü, duygusuz, koruyucu ya da baskın bir profil çizmeye çalışırlar.
Buradaki erkeklerin tamamı böyle demek yanlış olur çünkü hepimiz bireyiz ve herkesin kendini ifade ediş şekli farklıdır. 💙 Toplum baskısı bazen bu tarz maskeleri takmaya sebep olabilir ama içten gelen duygular ve davranışlar her zaman daha değerlidir. 😊 Kendin ol ve çevrendekilere de bu konuda destek olmayı unutma. 🌟
Cevap
34Cevap
Birey haline gelmemiş ve bilinçlenmemiş insanların ortak sorunudur bu.
Ancak doğrudan suçlamak da haksızlık olur. Bir defa mevcut düzen onları her yönden başka altında tutup değişime ve dönüşüme uğratarak istenilen -seninde şikayet ettiğin- kalıba/forma sokmaktadır..
Haliyle buna direnmek kolay değildir.
Ohoo, performatif, kümülatif, provokatif, bizimkiler her yönden maşaallah.. sorsan, ne kadar goddess varsa götürmüşler, femdomlar bunların elinden geçmiş de, burada olma sebepleri, eee işte, yan cebr koymak.
Bizim falan yaşanmışlıklarımız, piee, tısnık burada ki erkolara, bakma sen abaza gibi takıldıkkarına, hepsinin dşşaa kırk huri gördü.
Her poka isim takmak da bu çağın özelliği oldu. Boş işler. Toplumun baskı ve yatırım gücü vardır. Zaman zaman her insan bir miktar bulunduğu atmosferin rengini alır. Abidik gubidik her duruma bir isim takılmaz
Tamamen günümüz dünyasında erkeklerin bakış açısını tanımlamak için kullanılmış bir kavramdır Ne Bana uyar ne de düşünce yapıma Bence bu kelimeyi sözlüğümüze katmanın bir gereği yok
Toplumun beklentilerini karşılamak gibi bir derdi olmayan, kendi nasıl istiyorsa öyle davranan, gerçekleri kalp kırmamak için özenle söyleyen, fakat değeri anlaşılmayan, iyi niyetli bir adamım.
Allahın aşkına yeni yeni icatlar çıkarmayın ya. Ilk defa duydum böyle bir şey. Çok da bir işe yaramıyorlar zaten bari dümdüz erkek olmayı bu kadar zorlaştırmasınlar.
Boş yapma kadinlar çok mu kadin?
@Sabırillakisabır boş sen yapma! Biraz daha büyü sonra konuş ve evet kadınlar kimliklerini daha iyi taşıyor.
Paushahahahahaha aynen devam et haber edersin
@Sabırillakisabır ergenlikten çıktığında kendin var olan gözlerinle gözlemlersin ergen.
Tamam teyze kızma anladım birde ergen diyor aynen
Sorun onlarda değil kızlarımızda. "Ben şerefs*z erkek seviyorum" "Ben paralı erkek seviyorum" dedikçe erkekleri yalana sahteliğe sürüklüyorsunuz.
Çok okunuyor dışarıdan bu sahtelik ama ya ben hemen anlıyorum toplum içinde yani bunları ve üzülüyorum da
Performatif kelimesinin Türkçesini birisi yazsın da yabancı kelime ile konuşmayı marifet zanneden şu küçük beyinli kızımız aydınlansın
Kocam asla öyle biri değil. Hastayken çiçek alınca bile saklayarak getirmişti çiçeği.
Biraz baktım da metroseksuel erkeğin günümüz tanımının upgrade yemiş versiyonuna benziyor
Tamam buradaki erkeklerin çoğu sapık abazan olabilir de kızların çoğunun da psikolojisinin bozuk olduğunu görüşlerinden anlayabilirsiniz
Diğerlerini bilmem de ben doğal biriyim. Yapmacık insanları sevmem. Yapmacık da olamıyorum zaten.
Bu bütün insanlarda var mk bunu da mı erkeklere kitlediler hahaha
Acıyorum birine yaranmak için dikkat çekmek için böyle taklacılara
Ben neysem o'yum. Maske ile yaşamak doğru değildir.
Valla ilk kez duydum ama ben boyle degilim 😅
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Tarafını seç.
bahsettiğin şeyin ne olduğunu da bi izah etseydin de ona göre yorum yapsaydık.
Sen nasıl tamamliyorsun? Aynen senin gibi tamalayici ile
Show must go on erkektir iğrenç bi yalakalığı vardır uzak durun
Prefabrik burdakilerin bir çoğu performatif değil 🤣🤣🤣
Gün geçmiyor ki yeni şeyler öğreniyoruz biz erkekler hakkında ula😂
Burada öyle birileri yok belki 2-3 tane falandır gerisi hep kadın düşmanı veya cinsel köpek veya bir de zeki + hem de düşüncelerini olduğu gibi paylaşmaktan korkmayanlarla dolu
Cinsel kopek nasıl oluyor peki nedemek yani
Ya bu dominant kadın arıyorum ya da kadınlara köle olmak istiyorum diye dolaşan kitle var ya
He anladım,. ok
İğrenç
@zeynep3000 evet öyleler
Çok alakam yoktur toplum kurallarını pek ciddiye almam
Tamamen sahtekar iyi yüzlü aşağılık olarak nitelendirebilirim
Hee yaa koca plagfotm on binlerce erkek tamamı öyle hee aferin.
Ben yorumlara takiliyom evimde oturuyom niye performatik oluyom
Hepsi slk hiçbiri öyle degil türkiyede böyle şeyler yok hahabababababahahazkdkxçsğwğesşzçsç
Siz kötü erkek seversiniz boş yapmayın
Yok omomatik yemin ederim her gün yeni bir şeyler türüyor yeni yeni kelimeler ya da ben çok yaşlandım😅
benim gözümde TOP erkektir erkek dediğin aldiğini koparir sert durur o ney bel cantasi bilmem ney orgulü kazak
Yeni cikti bu soylem. Manitaci derlerdi. Kadina yaranmak icin kendine sekil verenlere soyluyorlar.
Evet tanımaya başladığında gerçek yüzlerini görüyorsun çok var öyle
Yeni yeni terimler ve kalıplar çıkıyor.
biz köle erkeğiz. sabah akşam çalışıyoruz
Ben bi sek erkek biliyorum bi de yumuşak
İlk defa duydum kanka erkek olarak
Konstre erkekler vardı birde onlara noldu 😂😂
Ne olduğunu bilseler tanımlarlar da.
ben jigoloyum, gerisinden bana ne
ben pompatifim
Yok ben p*rno
Nasıl bişe o. Portatif gibi mi
hard erkeğim