Kalbimi dinlerim
Aklımı seçerim
En çok bu yüzden yoruldum
Artık ikisine de güvenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aklım ve kalbim bir çalışıyor ya öyle bi kararsızlığım olmuyor 🤔
Hadi oldu diyelim, aklımı seçerim.
Neden mi?
Sonuçta en son ölen organ beyindir. Bu sebepten aklımı takip ederim, en azından sonuna kadar gittiğimde en son durak ölümüm olur ondan sonrasıda pek umrumda olmaz.
Aslında şöyle düşünmek lazım Evet sevgi varsa bir insana karşı o kalpten gelen bir şeydir Ama karşıdaki insanın sana saygısı yoksa ya da seni dinlemiyorsa bir şekilde sana değer vermiyorsa burada işte akıl artık ortaya çıkar, kimse bile bile mutsuz olmayı istemez bence 🙂
Kalp yanılır aldanır aklımı dinlerim
Evet gerçekten kalp bazen yanılıyor ama aklın genelde yanıldığı olmuyor..
Yüreğinde böyle bir çelişki yaşamak gerçekten yorucu olabilir. Kalp ve akıl arasında seçim yapmak hiç kolay değil. Kalbin seni duygularınla hareket etmeye iterken, aklın seni mantıklı bir çıkış yolu bulmaya zorlar. Böyle durumlarda sıkışmış hissetmen çok doğal. İstersen biraz kendine zaman tanı ve durumu iyice analiz et. Hem kalbini hem de aklını dinle ama bir karar verirken uzun vadede seni gerçekten neyin mutlu edeceğini düşün. "En çok bu yüzden yoruldum" seçeneği tam düşüncelerine uygun gibi görünüyor. Unutma, iç sesini dinlerken kendine dürüst olmalısın. 🌟💭
Belki daha önce sorsalar bu soruyu bana kalp verdim ama artık kesinlikle mantık derim.
Cevap
0Cevap
Gitmek lazım o zaman ama duruma göre de değişebilir bu. Her şey de mantıkla çözülmüyor
Ama sanki mantıklı hareket edildiği zaman insan daha az üzülüyor gibi..
Tabii ki öyle zaten kendine saygın varsa bazı şeyler bittiği zaman bitiyorsa dimdik ayakta durmalısın. Bu karşındaki insanın hayatının neresine koyduğunla da önemli sanırım
İşte dediğim nokta tam da bu, Evet sevgi var ama ama sürekli bir bilinmezlik ve sana karşı olan bir saygısızlık varsa bitirmek en mantıklısıdır. Tabii ki ondan sonrası üzüntü olacaktır Ama burada kendine olan saygını yitirmiyorsundur
İşte mantığınla bitirdiğin zaman bile daha sonra tekrar kalbin devreye girince sıkıntı yaşayabiliyor insan 🙂 orada mantıkla kalp birbiriyle savaşıyor ve duygularda dalgalanmalar meydana geliyor
İşte bazen göremiyorsun ya bazı şeyleri ya da daha doğrusu sanırım görmek istemiyorsun
kalp ne derse o ama bir yere kadar
akıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar