Özellikle de son zamanlarda babam her fırsatta " Biz yine hastalandığımızda, bir derdimiz olduğunda birbirimize destek oluyoruz; ama şimdiki gençlere baktığımda hiç öyle bir şey görmüyorum. Bugün iyiler, ama yarın bir gün bize bir şey olduğunda, yalnız kaldıklarında bunlar kendilerine nasıl bakacak? " gibisinden şeyler söylemeye başladı. Buna karşılık ben de 20 yaşımdan beri kararlı bir şekilde evlenmek istemediğimi, asla evlenmeyeceğimi; benim için önemli olan şeyin para olduğunu ve paramın olması halinde yanımda hiç kimseye ihtiyaç duymayacağımı vs. vs. söylüyorum. Sizce babamın söylediği şeyler de, evlilik baskısına hazırlık adımları mı?
Örneğin; son olarak dün akşam 70 yaşındaki babaannem de bizim evimizdeyken babam bana bakıp yine bahsettiğim şeye benzer şeyler söyledi. Sonra nezle olduğum için " Bugün başında biz varız, ama yarın sana kim bakacak? Hastalandığında kim sana yemek yapacak? Şimdiki gençlere bakıyorum, ama hiçbirinin öyle evlenmek gibi bir derdi tasası yok " dedi. Buna karşılık ben de " Ama şimdikiler evlense bile " Hayat müşterektir " diye düşünüyorlar ve yeri geldiğinde erkek de kadının yaptığı her işi yapıyor. Artık hiç kimse " Ev işleri kadının işidir " diye düşünmüyor " dedim. Babam ise " İşte o yüzden kadın çalışmamalıdır, evine çocuklarına bakmalıdır " dedi.
Sizce babamın bu sözleri de evlilik baskısına hazırlık adımları mı?
Örneğin; son olarak dün akşam 70 yaşındaki babaannem de bizim evimizdeyken babam bana bakıp yine bahsettiğim şeye benzer şeyler söyledi. Sonra nezle olduğum için " Bugün başında biz varız, ama yarın sana kim bakacak? Hastalandığında kim sana yemek yapacak? Şimdiki gençlere bakıyorum, ama hiçbirinin öyle evlenmek gibi bir derdi tasası yok " dedi. Buna karşılık ben de " Ama şimdikiler evlense bile " Hayat müşterektir " diye düşünüyorlar ve yeri geldiğinde erkek de kadının yaptığı her işi yapıyor. Artık hiç kimse " Ev işleri kadının işidir " diye düşünmüyor " dedim. Babam ise " İşte o yüzden kadın çalışmamalıdır, evine çocuklarına bakmalıdır " dedi.
Sizce babamın bu sözleri de evlilik baskısına hazırlık adımları mı?
Güncellemeler
6 ay
Buna karşılık ben ise genellikle Konya'daki en kötü gözle bakılan, kafeden ziyade bar konseptinde bir kafede takılıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer