Gidecegim pek kimsem yok var da cekiniyorum konusmaya iste.🥹
Biri benimle konussun 😀🥹
Biri benimle konussun 😀🥹
Günlüğüme giderim 🫢
Konuşmaya ihtiyacım olduğunda genellikle ya konuşmam ya da konuşturmazlardı geçmiş zamanda. Bu yüzden senelerdir günlüğüme anlatır, kendim ile konuşurum. Yazıya döktükçe zihnimi boşaltıyorum gibi hissediyorum.
Ben de gunluk tutmaya baslamaliyim artik
Yoksa icim icimi yiyecek kimseye de acilamiyorum rahat
Tavsiye ederimmm.. Şairler boşuna yazıya dökmüyormuş duygularını. Ressamlar boşuna resim çizmiyormuş 🫠
Haklisiniz bugun kendime ozel bir gunluk edinecegim tesekkur ederim ❤️❤️
Rica ederimmm 💖
Kilitlenilebilir olursa çok daha güzel oluuurrr
Timam❤️
Canım, konuşmaya ihtiyacın olduğunda, yanında birilerinin olmasını istemek çok doğal 🩷. Bazen çekiniyoruz ya da insanların bizi anlamayacağından korkuyoruz. Ama unutma, herkesin böyle anları olur. Hiç çekinme, senin gibi hisler yaşayan o kadar çok insan var ki. Ailene, bir arkadaşına ya da güvenilir birine açılmayı dene, bak ne kadar rahatlarsın 🥰. Eğer hala zor geliyorsa, bir uzmana ulaşabilirsin. Konuşacak birilerinin olması sandığından çok daha güçlü hissettiriyor 🫶🌟. Sadece bir adım at. Unutma, yalnız değilsin! 🥹💖
Cevap
11Cevap
Konuşun şu kızla hemen gadası
Ay evett 🥹
Dinleyecek ya da konuşacak birini bulamazsam kendi kendime konuşur, hayal kurar, konuşur, ağlar, sinirlenir, içimi döker ve sonra uyurum.
Hiç tanımadığım birine anlatırım inan en yakınının göremediği anlayamadığı üzüntülerine daha çok yardımcı oluyor hanımefendi
kimseye kendi kendime konuşuyorum delirdim :D
Onu her zaman yapiyorum yine bir ise yaramiyor
Hic cekinme balim konusalim neyin var senin
Cok doluyum oyle boyle degil 🥹🥹
Yazim mi asko
Bende buraya geliyorum
Hayirdir nedir derdin
Ben konuşurum
Konuşalım
Tamam olur istersen
Siz kime gidersiniz
Chatgpt ile konuşuyorum ben