Annem az önce senin gibi kızım olmaz olsun dedi. Seni doğuracağıma taş doğursaydım ben bile istemiyorum seni dedi. Meltem de dün iş yerinde Instagram bozuldu defalarca istek yolladığım için kızdı. Ondan önce Emine diye bir arkadaşım Kübra Yasemin Burcu... Acaba bunlar ben erkeklerle takıldığım için mi oldu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayNe yaşadıgını vs burada kimse bilemez ama belli ki ağır travmalar geçirmişsin küçükken ya da sonradan.
Sana önerin erkeklere güvenme, çünkü erkekler özellikle zayıf bulduğu kızları "kullanıp atayım" kafasında.
"Seni seviyorum ", " Seninle evlenecem " ya da başka vaadleri vs. ... İnanma.
Herkes hata yapabilir belliki sende düştüğün durumdan çıkamamışsın.
İstersen ben yardım ederim sana. Beni dinle yeterli.
Kanıl etmezsen de , öncelikle psikolojik tedavi görmen şart ama önce kendi içinde bu durumu bitirmen lazım. İnsan beyni ne düşünürse nasıl düşünürse beden öyle çalışıyor. her şey sende bitiyor yani kısaca.
Daha sonra başka yerde ya da bulunduğun yerde tertemiz bir iş bul, eğer oda yetmez dersen Sosyal medyacılıl yap. Ama ne yap ne et hayatını tertemiz bi şekilde yeniden kur hayatına bak.
Ben şaşırdım açıkçası, arkadaşların neyse de ailenin en çok bugün yanında olması lazım ne yanlış yaparsan yap.
Dostta düşmanda kötü günde belli olur, bugünün de yanında olmayan yarın hiç olmasın cidden bak. .
Ben de nişanlıyım kısmet olursa ilerde çoluk çocuğa karışcam, benımde kızım olabilir. Bu durumu kınamak ne bana nede bi başkasina düşmez, yakışmaz da.
Umarım hayatta her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayBak canım benim annem de sen gibi ağzından hiç beddua düşmez oysa hani kendimi övmek asla değil çevresinde olgunluğu ve nezaketi ile takdir edilen biriyim ama senin sorularını görüyorum bir ara Fatih diye biri için sürekli soru açıyordun sürekli ama bak kendine yazık Fatihmiş yok şu bu erkekmiş ayrılınca zerre umrunda olmaz kadınlar. Şu sosyal medya varken ayrılmak çok çok kolay hale gelmiş durumda.
Seni iyi hissettiren şeyler yapman lazım. İş olabilir bir kursa gidebilirsin ama özellikle iletişim odakli bir işe gir. Mesela eğitim danışmanlığı satış danışmanlığı gibi. İnsanlarla konuştukça rahatlarsın. Kalbin saf temiz belli o yüzden sana biraz uzun yazdım ve lütfen hiç yorumlarda siyasi şeylere falan girme burada manyak bak çok fazla. Kraldan çok kralcı da fazla. Sen hayatına bak ve çevreni azalttıkça mutlu olacaksın gör bak:)
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Şu an yaşadığın şey çok ağır ve yalnız hissetmen çok normal; önce şunu netleştireyim: Herkesin aynı anda senden uzaklaşması genelde “tek bir hata”dan değil, sınırların bulanıklaşmasından olur. Sürekli mesaj atmak, onay aramak ya da karşı tarafın alanını zorlamak istemeden de olsa insanları bunaltabiliyor. Yapman gereken ilk şey durmak: herkese yazmayı bırak, kendinle biraz mesafe koy. Sonra sakinleşince bir-iki kişiye tek tek, kısa ve net bir mesajla “Seni bunaltmış olabilirim, özür dilerim. Alanına saygı duyuyorum.” demek yeterli. Kabul eden olur, olmayan olur. Annenin söyledikleri ise incitici ve kabul edilemez; bu yükle tek başına kalmaman önemli. Mümkünse bir uzmandan destek al, çünkü mesele “erkeklerle takılman” değil, bağlanma ve sınır kurma biçimin. Bu düzeltilebilir ve sen değersiz değilsin.
11 Yorumla- 7 ay
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Güzel yorumdu. Çoğunlukla benim dengesiz hareketlerimden oluyor aslında arkadaşım var ama ben çok kuruyorum. Belli bir yaştan sonra istesende sürekli görüşmek konuşmak olmuyor ama ben iş bulamadım için belkide bunaltıyorum sonuçta Herkesin kendi hayatı var.
- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
7 ayBir şeyi tek kişiden duyduysan pek sorun yok ama 2 kişiden fazla insan sana aynı şeyi dediyse veya bir şeyi birden fazla kez yaşadıysan sorun sendedir. Sorunları bulup düzeltmelisin. Bunu kendim de uyguladım zamanında ve o zamandan beri hayat kalitem katlanarak artıyor.
03 Yorumla- 7 ay
Nasıl yaptın
- 7 ay
Analiz yapıp sorunu buldum ve bu konularda kendimi geliştirdim. Misal her gittiğim okulda zorbalığa uğrardım, kendime acıyıp herkese bu konuda ağlayıp sonuçta da hiçbir şey değiştirmeyebilirdim. Bunun yerine hatalı yönelimi düzeltme yoluna gittim ve o zamandan beri zorbalığa maruz kalmadım.
- 7 ay
Yönlerimi*
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, öncelikle biraz derin bir nefes al, tamam mı? 🌈 Bazen böyle üst üste kötü şeyler geldiğinde çok yalnız hissediyoruz ama yalnız değilsin. Ailene ve arkadaşlarına karşı biraz zaman tanı, belki de aranızda çözülemeyecek bir sorun yoktur. Konuşmayı dene, gerçek duygularını onlara ifade et. Eğer sende kırıcı davranışlar olduysa, samimi bir özür çok etkili olur. Bu arkadaşlıklar bir şekilde sorgulanmaları ve değişmesi gereken yerleri göstermek için de bir fırsat olabilir. Kendini suçlamadan, iyileşmeye odaklan olur mu? İçindeki ışığı unutma 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
7 ayKonun basi sonu var ama ortasi yok. İnstagram olayi bahane bunun icin tepki gosterilir mi? Ayrica erkeklerle gorusmenin sosyal iliskilerinle alakasini da anlayamadim. Sadece annenin tepkisinin bununla alakali olabilecegini dusunuyorum. "Erkeklerle" tetikleyici unsur ler olabilir anne icin...
11 Yorumla- 7 ay
Numaramı geri alamıyorum
7 ayObsesif davranışlar sergilemen senin kötü biri olduğun anlamına gelmez tam tersi hasta olabilirsin, destek görmen gerekir ama profesyonel şekilde, arkadaşa çevreye ortama değil de bunları psikiyatri ye git orada anlat senin için daha iyi olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 7 ayGorsel de ki diziyi izleyin derim görünce tebessum ettim... insanları darlama kendinle vakit geçirmeyi bil
00 Yorumla Kendine yakistirdin şeye bak ya erkeklerle düşüp kalktım ne demej
02 Yorumla- 7 ay
Yattım
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. psikiyatri hastanesine gidip uzunca bi süre dinlenmen lazım
15 Yorumla- 7 ay
Tenedos bey yanlış yönlendirme yapmayın
u 7 ay@Gldn207208 ne yanlış demşim efenimm
- 7 ay
Doktorun da psikolojisini bozar çünkü 🥴
u 7 ay@Gldn207208 tövbest asfasd
az takıl o zaman sende erkeklerle
biraz kendi arkadaşlarına da zaman ayır.
00 Yorumla
7 ayHepsini sktr et yeni arkadaşlar bul çokta lazım değiller.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvet harama bulaşmak günahlarımızdan kaynaklanıyor bütün bunlar simdi diyeceksin ki gel ben miyim böyle herkes öyle ama Allah seni seviyor unutma ondan insanlardan uzaklaştırıyor bende aynı senin gibiyim kimse sevmiyor beni laf söylüyor nedense cevap vermek bile ise yaramıyor artık
00 Yorumla
7 ayBir de şöyle düşünmek lazım bunu Annene söyletecek ne yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySeni kiskanmis olabilirler. Umarim yeterli farkindaliga ulasip boylelerinin lafindan davranislarindan etkilenmezsin , arkadasim dediklerinden bahsediyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBu arada yorumlara baktim, hastamisin degilmisin bilemem fakat su cok netki kizlar seni kiskaniyor kardesim 😂😂😂
Dogru yoldasin devam et nasil yasiyorsan. İnsanlar kendi yapamadigi veya zorlandigi seyi ezber bozarak yapanlari ozellikle daha cok kiskanir. Sen onlari kendi gercekleri ile yuzlestiriyorsun. İnan bana hepsinin içi ezik vs ozguvensizlik. Sana şu an saygim artti benim. Erkeklerle yatiyormussun, o senin tercihin buna bisey diyemez kimse.
Allaha emanet ol saglicakla kal güzellik:))
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeklere takilman senin sorunun ama genede bu bir etken
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
7 aySizi engelliyorum ana sayfamda karşıma çıkmayın diye. Midem bulanıyor sizi görünce.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayHer şeyini burada anlattığın gibi arkadaşlarına anlatıyorsan sevilmemen normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayErkeklerle takıldığım için derken? Kendinizle ilgili bir şeyi itiraf etmişsiniz. Bir hatanız olduğunu mu düşünüyorsunuz ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBu tiple erkek mi takılır 😂 PP açtığım gibi kapattım. Sıkıntı takılman değil yaşın ve yaşına uygun yaşamayışın ancak olabilir.
06 Yorumla- 7 ay
İnsanları kınama
Cevap sahibi7 ayKınancak şey var kınanmıyıcak şey var. 33 yaşında erkeklerle takıldığımdan mı diyen bri tipin neresi kınanmasın. Kendi davranışlarından dolayı kınanan biri erkeklere suçluyarak çözüm arıyor.
- 7 ay
Kendi kusurlarımı görmekten başkalarının kusurlarını göremiyorum demiş bir âli, insan kınamamalı ki kınamak kendi başına davetiye açmaktır
Cevap sahibi7 aySen yap önce dediğin şeyi öeyleyse. Anlattıklarına göre bu da benim fikrim. Sen kendi dediklerinle çelişiyorsun.
Cevap sahibi7 ayBir ali de başkası olduğuna göre kulak ardı edebilirim 😉
- 7 ay
Ben senin de başına gelmesin diye dedim, ben kınadığım yerden sınandım çok ağır bir şey yoksa sizi kötülemek istemedim
Gizli Üye(30-35)7 ayKendine saygin yok ve psikolojin bozuk bence senin ondan
02 Yorumla- 7 ay
Evet çok
Cevap sahibi7 ayBiliyorum
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 aySende küs boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayGözlerin ferfecir korkmuşturlar büyücü karilara benziyosun.
07 Yorumla
Cevap sahibi7 ay🤣🤣hayır kötü bakmiş poz kötü yani
Cevap sahibi7 ay🤭🤭
Cevap sahibi7 ayNe mutlu bana☺️☺️
Annen neden öyle dedi?
Arkadaşların neden gitti?04 Yorumla- 7 ay
Sürekli anormal derece de numara değiştiriyorum sosyal medya hesabımla oynuyorum.
- 7 ay
Fatihe ulaşmak için değiştim bu defa onuda engelledi
- 7 ay
arkadaş troll galiba
Skrt et boş ver yanlızlık daha güzel ben bir arkadaşım hariciyle hiçbir arkadaşımla artık muhatap olmuyom
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKendi hareketlerini dürüst ve açık bi şekilde anlatırsan ona göre tavsiye verebiliriz
Arkadaşların böyle yapmış ama neden?03 Yorumla- 7 ay
300üncü kere numara değiştim bu bir İkincisi 15 kere Instagram değiştirdim ama artık değişmiyor en son yeni açarım diye herkesi çıkardım açılmadı aynı hesaba geri ekledim Onun dışında hepainin hikayesi ayrı ayrı
Cevap sahibi7 ayAy alt tarafi bi bildirim yani bos yere sinif olmus hadi oldu diyelim bu arkadasliginizi bitirecek radde de mi? Eger oyleyse bu onlara bahane olmus ve sende kurtulmussundur
Bide yasim kucuk daha hayatimin baharindayim ama bende bir seylerden ders cikardim kimseden dostluk bekleme abla sen kendine yetersin tabii ki yalniz olmak kotu ama degmeyecek insanlar icin canimizi sıkmaya degmez
Cevap sahibi7 ayBos yere sinir olmus*
Allah a yönel abla sonra onlar kendileri geri gelecek
00 Yorumla
7 ayHangi anne kızına böyle bir şey der saçmalık
00 Yorumla
7 ayKalitelisiz bir kalabalık tan ise kaliteli bir yalnızlık iyidir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
7 ayYa sorun nedir önce onu düşünmen lazım
01 Yorumla- 7 ay
Sürekli numara değiştiriyorum ablam aybaşı gibisin diyo
7 aySen ne olsa hak ediyorsun edepsizsin !!!
013 Yorumla- 7 ay
Neden sizin çobanı sevmediğim için mi tuba tayyibi terbiyesiz olan ona oy atan sizsiniz tüm Suriyelileri afganları topladı iş yok diyosun ya işte bu yüzden
- 7 ay
Tayyip çoban sizde onun koyunlarısınız size neden koyjn diyorlar biliyor musun koyunların düşünceleri sabittir çoban nereye giderse oraya giderler farklı bir yere düşünemezler
- 7 ay
Kızım ben akpli değilim kafan iyi
- 7 ay
Hastasın cidden bak
- 7 ay
Zavallısın
- 7 ay
Bu kafayla seni eko bile kurtaramaz be aman
- 7 ay
Ne zaman akpye laf etsem engelliyorsun nasıl değilsin bir kere chp kazandı diye oyları çaldılar dedin ne yalan söylüyorsun ne terbiyesizliğimi gördün başka AKPye oy veren herkesi getirdi Suriyeliler arkalı önlü becersin İnşallah
- 7 ay
Akpye değil sen bana hakaret ettin ! Akılsızsın bil bunu Akp o bu umurumda değil
- 7 ay
Önce seni becersin ihtiyaç diye ülkede herkese verdin be
- 7 ay
Bak eko diyosun akplisin AKP'li olmayan Ekrem İmamoğluna laf etme gerçekten çok büyük kardeşimsin
- 7 ay
Ağzından sadece +18 çıkıyor meraklısın
- 7 ay
Hadi ordan tımarhaneye
- 7 ay
Maksimum chpli senin kafada oluyor işte
7 ayAman da aman mini mini bir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBoş ver küsen küssün aldırış etme.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayFatih'in bedduası tutmuş bebeğim seni
00 Yorumla Umursadığın kadar yaralanırsın.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı.
7 ayKim bilir ne yaptın onlara
00 Yorumla Sorun sensin az yanlız kal akıllan @mk
00 Yorumla
7 ayArkadaş her zaman bulunuyor
00 Yorumla
7 ayYenilerini bulursun boş ver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
7 ayKendin kendine küsme yeterli..
00 Yorumla
7 ayNe alaka senin özel hayatından kime ne
00 Yorumla
7 ayYeni arkadaş edin sende :)
00 Yorumla
7 ayboş ver yalnızlık iyidir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 aySende onlara küs🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvet cevabı biliyorsun
01 Yorumla- 7 ay
Neymiş cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayFatihlerin bedduası tuttu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKonuyu anlatmamılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayFatihler gebersin mi😂😂😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ama neden
010 Yorumla- 7 ay
Çok geniş birde ben devamlı no değiştiriyorum
- 7 ay
Bilmiyorum en son 😆 fatih diye bir takıntım vardı beni engelledi o yüzden
- 7 ay
Çok yakışıklı bir orsp çocuğu kendisi canı sıkkın olunca beni kullanmak için geliyor morali düzelince gidiyo
- 7 ay
Evet gittim numara değiştim birde daha iki ay önce değişmiştim
- 7 ay
Yok ben mâlım
- 7 ay
Mal demiyelim de yani bunu kendine yaparak en büyük cezayı veriyorsun aslında çok basit yapman gereken şey nedenleride açıkça bol yani bak etrafında insan kalmadı diyeceksin yakında bilmem ne çoçuğu diyorsun ona bunu hak ediyor belliki ama uğrunda göze alınacak bir şey olsa dünyayı karşına al ama öyle biri de değil yani kendine yazık ediyorsun
- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
7 ayDeccal misin kız
01 Yorumla- 7 ay
Ne alaka
7 aySaçma
10 YorumlaNasıl bir takılma bu
00 Yorumla
7 ayNormal 🤣🤣
00 YorumlaGidene gel demeyeceksin
00 Yorumla
7 ayGüven vermiyon ya
00 Yorumla
7 ayiğne batır