İşim gücüm asla rast gitmiyor?

Merhaba. Ben zamanında çok çalışkan bir insandım. Çok güzel bir ilişkim vardı. Her istediğim dua kabul olurdu. Allaha çok dua ederdim. Evet hayatta kötü şeyler yaptım bilmiyorum bedelini mi ödüyorum ama herkese iyi davranmaya çalıştım elimden geldiğince kimseye kırıcı olmadım. Herkesi mutlu etmeye çalıştım. Günler aylar yıllar geçtikçe son zamanlarda her şey iyice berbat olmaya başladı. Sevgilimle ayrılma eşiğindeyiz. İşte çalışıyorum yoruluyorum. Başka işler yapmam lazım evde asla yapamıyorum. Yataktan kafayı kaldıramıyorum. İki mutlu oluyorum 10 kötüyüm. Gerçekten berbat bir durumdayım. Her şeyden uzaklaştım. İnsanlardan, hayattan, tanrıdan. Kendimden bile uzaklaştım. Kim başarımdan haberdar olduysa işim gücüm rast gitmedi kim sevgilimi gördüyse bildiyse aramız daha da bozuldu. Sosyal medyada görenler de oluyordu. Şimdi ben her şeyi nasıl toparlıycam. Gerçekten yoruldum. Sevgilim bambaşka bir insana evrildi ben sürekli bir şeyleri düzeltme, insanları memnun etme çabasındayken kimse beni memnun edemiyor. Beni memnun edenleri de beni aşağı çekenler yüzünden ben memnun edemiyorum bu sefer. Neresinden tutsam elimde kalıyor. Psikolojik olarak diyorum bazen ama bir insanın bu kadar mı işi rast gitmez anlayamıyorum. Büyü mü yapıldı üzerimde nazar mı var? Ne yapacağımı inan hiç bilmiyorum. İçimde fırtınalar kopuyor ama kimsenin haberi yok. Sevgilim de üzerime geliyor. Hayat durdu resmen benim için.

İşim gücüm asla rast gitmiyor?