merhaba belki çok garip karşılayanlar olacaktır ama annem ve babam bir olup benimle konuşmuyorlar bu tarz bişey yaşayan var mı diye baktim ama bisey bulamadim. annem benim makyaj yapmamdan hep rahatsız olur reşit olmama rağmen geçen gün dışarı çıkarken makyaj yaptım evden çıkmadan tartıştım arkadaşımla buluştuk bana onlarca hakaret yazmıştı. sonrasında bahamı arayıp söylemiş babamla ilişkileride berbattır klasik türk aile yapısı sürekli kavga ederler ama konu ben olunca birbirlerinin safını tutarlar hep. babamın bana ettiği lafları yazmaya dahi utanıyorum sen o.. yaparsın hırsızlıkta tarzında bi babanın kızına karşı asla ağza almayacağı laflar yani. annem de onun bi on kat fazlası
bu meseleden sonra günler geçti ikiside benimle konuşmuyor çok üzülüyorum en ufak bi suçluluk duygusu yok ettikleri laflara rağmen bırakın suçluluğu benim yaptığım yemeği yemiyorlar benle aynı odada oturmuyorlar gerçekten bunca şeye gerek var mı diye düşünüyorum anonim bi şekilde soruyorum başka bi kabahatim olsa emin olun yazardım ama sırf makyaj yaptığım için anne ve babamın bana düşman olmasını anlayamıyorum
bu meseleden sonra günler geçti ikiside benimle konuşmuyor çok üzülüyorum en ufak bi suçluluk duygusu yok ettikleri laflara rağmen bırakın suçluluğu benim yaptığım yemeği yemiyorlar benle aynı odada oturmuyorlar gerçekten bunca şeye gerek var mı diye düşünüyorum anonim bi şekilde soruyorum başka bi kabahatim olsa emin olun yazardım ama sırf makyaj yaptığım için anne ve babamın bana düşman olmasını anlayamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer