Eşim instagramdan bir adamla takipleşme ye başlamış söylediğine göre eski bir tanıdık mış?7 8 aydır da takipteyim ama iletişim yok?

Arkadaşlar bu olayı yorumlar mısınız? Fikriniz nedir? Bu adam eşimin eski sevgilisi mi acaba? Çok kafam karıştı.

Eşimin eski iş arkadaşlarından Ayşen, Instagram’da Ahmet ve Hüseyin’le birlikte olduğu bir fotoğraf paylaşmış. Ayşen Ahmet ve eşim aynı ofiste çalışıyor lardı.
Eşim de bu paylaşımı beğenmiş, ardından Ayşen’e mesaj atmış. Yazışmaları şöyleydi:

Eşim:
"Ahmet nasıl değişmiş, tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyin’i hatırlamadım, çalıştım mı ben de onunla, çıkaramadım."

Ayşen:
"Hüseyin bizim muhasebedeki Perihan’ın kardeşi. Siz fabrika binasına geçince o yıl ofiste işe başlamıştı. Sonra muhasebeden Filiz’le evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi, ondan belki tanımıyor olabilirsin."

Eşim:
"Tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz?"

Ayşen:
"Fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar bir anda çıkar karşına."

Yani arkadaşlar, eşim Gürpınar’da fabrika binasına geçince Hüseyin de o yıl Maslak ofiste işe başlamış, muhasebede.
Yani Hüseyin’in eşimle neredeyse hiç mesaisi yok.

Bu yazışma saat 16.00 civarı oluyor. Akşam 20.00 gibi eşimin telefonundan Instagram’a bakarken bu konuşmayı gördüm.
Bildirimlerde “Hüseyin sizi takip etmeye başladı” yazıyordu. Eşimin hesabı gizli olduğuna göre Hüseyin ona istek atmış, eşim de kabul etmiş diye düşündüm.

Mesele şu: Eşim Ayşen’le yazışıyor, iki saat sonra Hüseyin eşime istek atıyor.
O sırada eşim Hüseyin’i takip etmiyordu. Ben de merakımdan adamın profiline girip takip isteği gönderdim. O da hemen kabul etti. Yani arkadaşlar tanışmıyorlar ama iletişim kurmak istiyor lar. Ahmet istek atsa tamam, sorun yok. Bende tanıyorum Ahmeti. Acaba eşim ayşene zarf mı attı Hüseyini tanımıyor muş gibi? Ayşende güzelce anlatmış ve filizle evlendi diye de belirtmiş.

Şimdi arkadaşlar bu olayda bir tuhaflık yok mu?

Eşime sordum:
“Kim bu, neden tanımadığın adamı soruyorsun?” dedim.
“15 yıl olmuş, çıkaramadım, sordum” dedi.
“Perihan’ın kardeşi deyince hatırladım. Ara ara genel toplantılara fabrikaya geliyordu” dedi.

Ben de dedim ki:
“arada toplantıya gelen adamdan sana ne. Peki neden sana istek atmış o zaman?”dedim.

Eşim de dedi ki:
“İsteği o atmadı, ben attım.”

Ben de telefonu gösterdim:
“Nasıl yani?” dedim.

Eşim de:
“Ne fark eder, ha o atmış ha ben. Hatırlamıyorum o an” dedi.

Sizce burada bir şey var mı? Dürüst olun, ben mi fazla düşünüyorum, yoksa bir şeyler garip mi gerçekten?

Güncellemeler
6 ay
Arkadaşlar aynı gün, ben eşimin telefonu ile takipçilere falan bakarken, yanlışlıkla takipten çıktım bu adamı. Ama hemen geri istek attım. Adam isteği, 2 3 ay falan kabul etmedi. Red te etmedi. Bende isteği geri alıp tekrar attım. Yine kabul etmedi Red te etmedi. Böyle bir kaç kere yaptım. 3 ay sonra falan isteği kabul etti. Eşimin teline bildirim geldi, Hüseyin takip etmeye başladı diye. Ama baktım eşim bu bildirimi silmiş. Ama hiç nir irtibat ve mesajlaşma yok.
Eşim instagramdan bir adamla takipleşme ye başlamış söylediğine göre eski bir tanıdık mış?7 8 aydır da takipteyim ama iletişim yok?