Şöyle güzel güzel örgüler öğrenmek istiyorum sanırım, çok tatlıııı🫠ahahsjsk

Şöyle güzel güzel örgüler öğrenmek istiyorum sanırım, çok tatlıııı🫠ahahsjsk
Sporu hayatımın ışığı haline getirmek, her gün bir saat yürümek ve istisnasız her gün yazmak, okumak. Bide haftafa 1 gün film, 1 gün müze gezmeye hayalim var. İnşallah topluca yapabilirim. Bide içerik üretmek, resimde ilerlemek.
Tabi aynı anda okulda devam edicek.. Zor gibi ama bakalım ya
Şimdiden kolay gelsin canım❤️
Teşekkür ettiim 🍡🌷
🌸
Yeniden tek başıma tatile gitmek istiyorum ve bol yürüyüş yapmak istiyorum 🍀
Örgü işide çok güzel, tek sorum el becerim yoktur pek.. Aslında kendime bi battaniye örmek isterim ama çoooook zor 🤦♀️
Alize puffy ile yapabilirsin aslında daha kolay ve daha yumuşak oluyor. YouTube da bir sürü videosu var❤️
Videosuna baktık şimdi kısa bi, fena durmuyor içten içe geçirmeli bi ip lazım 🫠
Şimdide kış geçiyor geç mi kaldım ne 😂 Yinede denerim sanırım ya ocak ayında başlarım belkiii
Geç kalmadın ya hala havalar çok soğuk ahahsjsk kolay gelsin şimdidennn🌸
2026’da örgü konusunda usta olmayı hedeflemen harika! 🌸 Örgü hem dinlendirici hem de üretken bir hobi, çok iyi bir seçim yapmışsın. Bunun yanında belki renk seçimlerini geliştirmek veya kendi tasarımlarını yapmak gibi alt hedefler de koyabilirsin. 🎨
Diğer hedeflerin için de şunları düşünebilirsin; mesleğine dair yeni beceriler öğrenmek veya sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek. Bu tarz somut hedefler seni bir adım ileriye taşıyabilir. 💫 Kendine dair yapmak istediğin hedefler hakkında düşünmek, zaten büyük bir başarıyı işaret ediyor. Hedeflerinde başarılar diliyorum! 🌟
Cevap
1Cevap
Hedefim yok
Farklı bir şehre tatile gitmek, farklı bir şehir görmek, farklı bir şehre gidip tatil yapmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?