Gizli Üye(36-45)5 ay2026'yı beklemedim kilo vermek için çaba sarf etmeye başladım. 2026sonunda 44bedenden 40'a düşmek hedefim. Eşim bahçedeki evi tamamlarsa pek çok yeni projemiz olur oraya mobilya yapmak gibi. Bende çizim yaparım eşyalarımızı düzenli hale getiririz
12 Yorumla- 5 ay
olur insallah hocam guzel hedefler var
Cevap sahibi5 ayİnşallah bakalım 2025pek hoş geçmedi bizim için. İnşallah 2026hayirli uğurlu olur
En İyi Cevaplar
İş bulmak istiyorum
Ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum
Sosyal medyadan biraz da olsa uzaklaşıp kendime zaman ayırmak istiyorum
Umarım böyle olur...12 Yorumla- 5 ay
Ben de aynı şekilde, bulursun umarım
Yazamam. Birisine en ufak yapacağım şeyi söylesem, psikolojik olarak beynim onu yapmış olarak algılıyor ve yapmaya hevesi kalmayıp başka şeylere odaklanıyor.
10 Yorumla
5 aySülemem bsjsjdb
163 Yorumla- 5 ay
Nedennnn
- 5 ay
Hayallerini kimseye bahsetme. Sana bunun bilimsel açıklamasını bile yaparinggg
- 5 ay
yap bekliyorum
- 5 ay
Hayallerin neden bir türlü gerçekleşmiyor? Tabi ki bunun bir sürü nedeni var ama Yunus Emre'nin o değerli sözü anlatacaklarımızı çok iyi özetliyor. Güzel bir iş yapmak istediğin zaman acele et, gizli tut ve onu gözünden küçült. Nokta atışı 3 kıymetli tavsiye, özellikle de gizli tut kısmı. Çünkü hayallerinizi erkenden dile getirdiğinizde arka planda iki önemli olay gerçekleşir. İlk olay beyninizdeki ödül merkezini uyaran dopaminle ilgilidir. Ana ödül kaynağını düşünmenin ve hayaller kurmanın dopamin salgılattığını biliyoruz. Doğal olarak siz hayalinizden her bahsettiğinizde bu dopaminden kullanmaya başlarsınız. Normalde bu ara dopaminin amacı sizi motive etmektir. Ama siz kendinizi o hayale kaptırıp sanki iş bitmiş gibi davranırsanız motivasyon için gerekli olan dopamini kullanmış olursunuz. Doğal olarak olaydan her bahsedişinizle beraber azalan dopamin sonunda sizi motive etmeye yetmez ve her bir hayaliniz daha yarı yolda kalır. O nedenle kafanızdakileri insanlara anlatıp durmayın. En güzel hayal gerçeğe kavuşturulmuş olandır. Sessizliğinizi koruyun ve tüm dopamini iş bitirmekteki motivasyonunuzu da kullanın.
İkinci sorunumuz ise bazı insanlar. Ne zaman bir hayalinizden bahsetseniz, bu işi beceremezsin, kesin birileri engeller, sana ne faydası var gibi çeşitli yorumlarda bir anda belirenler, ister hayal emici olarak adlandırın, ister nöronları tıkalı, bu insanlar her yerde karşınıza çıkacaktır ve motivasyonunuzu adeta emecektir. Bu kişileri asla ciddiye almayın. O zaman gelin minik bir kuralla bu bölümü bitirelim. Hayallerinizi herkesten bir sır gibi saklayın. Gerek kendi beyninizin gerek de hayalsiz nöronların sizi engellemesine izin vermeyin. - 5 ay
O kadar gittim uzun uzun metni kopyaladim yapistirdim buldum bari okusaydin bee
- 5 ay
okudum ya cok dumen geldi bana
- 5 ay
Dümen miiiii cidden gözünün açılması lazım
- 5 ay
dumennnn
- 5 ay
Daha da bir şey demeyrum gideyrum
- 5 ay
usmanim nereye gidersun
- 5 ay
Ahhahaha mizah anlayışın var he
- 5 ay
ayipsin yapiyoruz bu isi de iste kiymetimiz bilinmiyor
- 5 ay
Bak evlat elindeki pırlantayı kasabın değerli bulacağını sanıyorsun. Ama hata kasabın değil senin hskakdhjsla gece gece benim menta
- 5 ay
Kasap a anlattim 1 kilo kusbasi verdi napim simdi
- 5 ay
Kuru fasulye yap ye bari içine ettin zaten 😂
- 5 ay
dun 1 tencere etsiz yapmistim icine atayim bari
- 5 ay
Hala varsa ısıt da yiyelim ya acıktım valla yanına da yumrukla soğan kır ama lütfen bıçakla değil 🤣🤣
- 5 ay
Madem yemek yiyecez kokoreç yiyelim bol soğanlı. Kuru gece sarmaz. Şöyle tam temizlenmemis bol azotlu kokoreç 😋
- 5 ay
Ya ben hayvanın sırtını yemek istiyorum sen kokoreç söyle kendine çok seviyorsan
- 5 ay
Vitamini ordaaa
- 5 ay
Off harbi karnım acıktı ya
- 5 ay
Benim de yaaa 😂 ama yersem kalori alıcak yemezsem daha fit uyanicam
- 5 ay
Yesende yeemsende fil gibi uyanacan, en azından mutlu uyu
- 5 ay
Bir kıza bu denir mi be
- 5 ay
Komik kız mı olur😁
- 5 ay
🤣🤣 zekisin de he
- 5 ay
Biz boşuna mı okudum 😅
- 5 ay
Hahahah yazdığın cümleye bakılırsa evet bu arada yazılımcı ve işsiz kalman şaşırtıcı ben de dört gözle seneye yazılım okumayı beklerken bir de
- 5 ay
Piyasa çok kötü, deneyimli adamlar işsiz. Ortalık karışık vaziyet alın
- 5 ay
Napsak zengin koca mı bulsak kendimize 😂😂
- 5 ay
Ben sugar momy bulacam herhalde ya ndndnnd
- 5 ay
İngilizcen varsa bulursun oo bir de oturum alırsın mis 😂
- 5 ay
Seni seviyorum falan derm yeter ya, bir de evet bunu bana alır mısın nfnfnfnf
- 5 ay
Benim abim bi ara İngiltere'deki bir kadınla tanıştı kadını köye bile götürdük böyle 50 li yaş civarıydı abim o zamanlar 20 21 yaşindaydi tatile mı gitmediler şehrin en lüks otellerinde mı kalmadı abime bize hediyeler mı almadı kadın ama arkadaşlardi da bence kadın abimden hoslaniyordu ahahaha
- 5 ay
Soralım, var mj kadının numarası hala yaşıyorsa?
- 5 ay
Kadın en son afgan bir gençle evlendi o da oturum alıp kadını terk etti diye duyduk 🥲
- 5 ay
Kadının geçmişinde erkek varsa olmaz ya bana gelmez boş ver
- 5 ay
Aklıma geldi yaaa o günler pandemi yıllarıydı babaannem İngiliz kadınla A1 türkçesiyle konuşmaya çalışıyordu aşırı komikti ya 😂😂😂
- 5 ay
Hayal edemiyorum 😅
- 5 ay
Lan kadın İngiliz konsolosluğu mu bı ona bı sana emanet verelim 😂😂😂
- 5 ay
Obaa bana iş de bulur o ya hemen yazalımmm
- 5 ay
Sen bence gir facebooka yaz İngiliz isimler yavaş yavaş önüne çıkar abim acaba nasıl buluyordu gecen baktım hala o tarz kadınları takip ediyor 🤢😂
- 5 ay
Bize Facebook da dayılar soru sormak için yazar anca ya boş ver nfnnf
- 5 ay
Kral bekle sen Mevlam neylerse güzel eyler inşallah yeni işin hayatın hayırlı ve en güzelinden olur fazla kafana takma sen de bu zekayla mizahla havada kaparlar seni hehheeeyyttt😂🤫
- 5 ay
Her yerde nasıl. karsina cikiyonnn hdndnnd
- 5 ay
Şşşh sessizce pencereye bak bakalim
- 5 ay
Yok bee genelde hep kederli küçük Emrah modunda takılıyorum fjfnfnfn
- 5 ay
Bekçi mi oldun naptın
- 5 ay
Negatif enerji saçma yeter 😂 az pozitif ol her şey olsun
- 5 ay
Sende nazar olmasın👀
- 5 ay
O kadar pozitifim ki siyah dışında kıyafetim. yokk
- 5 ay
Nazar anca ters teper negatiflikten kötü şansıma nazar değer ancak
- 5 ay
O zaman hayatına beyaz bir tişört almakla başla hahahah
- 5 ay
Abartttt abarttttttt
- 5 ay
Sweet aldım dün kahve döküldü jdjdd
- 5 ay
Kelimer yetmiyor anlatmayaas
- 5 ay
Psikoloğa gitmek ×
Hacı hocaya gitmek ✓ - 5 ay
Kutsal su lazım bana direkt de nerden bulacam bilmiyorum. Erikli su sayılır mı?
- 5 ay
Sirke kanka kesin çözüm
- 5 ay
Ben yatiyom ya git yat sen de bu saatte ne işin var burada
- 5 ay
Kemal kükrek birebir
- 5 ay
Hoşça kal💸🏄🍾🧳🛍️
- 5 ay
🐼🐵🐹🐭🐨🐰
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor2026 için harika hedeflerin var! 😊 İş bulmak, fit bir vücuda kavuşmak ve üstüne araba almak... Gerçekten motivasyon dolusun. Bence bunlar için bir plan yaparsan her şey daha kolay ilerler. 💪 Önce iş konusunda sağlam bir adım at, ardından spor ve beslenmeye odaklan. Küçük ama sürekli adımlarla ilerle; her başarı diğerini getirecek. Kendine inan, çünkü bu enerjiyle yapabilirsin! 🚀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
u 5 ayHedefsiz giriyorum kör dövüşü yapacağım :D
10 YorumlaYeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Koca bulmak desem olur mu 🤣🤣🤣🤣
06 Yorumla- 5 ay
sitede herkes bunun derdinde :(
- 5 ay
su tiple Allah rizasi icin yakisikli birini bul ya, uzuluyoruz guzel kizlari cirkin erkeklerin yaninda gorunce
- 5 ay
la git evlen sonra aceleyle bulamiyorsunuz bak, abi tavsiyesi
- Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 5 aybir hedefim yok
00 Yorumla Sosyal medyada daha az vakit geçirip, daha çok kitap okumak.
22 Yorumla- 5 ay
Bir şey diyim mi, o kadar iyi geliyor ki bünyeye sosyal medyayı bırakmak. Bence yeni yılı bekleme bugünden başla 💃
- 5 ay
Ben de öyle planlıyorum da yalnız olmak bazen sarmıyor
5 ayKaza oruclarimi farz kaza namazlarimi bitirebilmek bitirdikten sonra teheccud gecesi yapmak
22 Yorumla- 5 ay
Ben de başlamak istiyorum da her başladığımda geri bıraktım. Bir kere arkadaşla kiliyoduk o hatırlatiyordu şu an hep geçiştirioyrum
- 5 ay
Gencsin başla gecikmeden 40-50 yaşlarında olsan imkansız
5 ayKilo vermis olarak girmek güzel bir iş bulmak ve evlenmek
11 Yorumla- 5 ay
miss evlenmek disidna aynisi
Gizli Üye(30-35)5 ayevlenmek. sonra hafif göbek var onu götürmek. ne yaptıysam gitmiyor manyak spor yapıyorum düzenli ve karın. ama şişmiş yani. neyse bunlar. bide sağlık sorunu cıkmasın basım kalaba zaten. bide cevre yapmak. kamp gruplarına o yüzden gidicem misal. amac eş dost arkadas edinmek.
07 Yorumla- 5 ay
Bu karın bölgesi kendini güvende hissetmediğin zaman şişkin olurmuş küçüklükte sevgi ve güven ihtiyacı karşılanmamış çocuk kendini güvende hissetmez farkında olmasa dahi geçerlidir ve her türlü sebebi de olabilir belki oraya darbe almıştır beden kendini o bölgeden korumaya almıştır Ama genel olarak güvende hissetmemek sebebi diye biliyorum Çünkü bazen fiziki Bedene ne yaparsan yap esas neden psikolojiktir Ve çoğu zaman çocukluğa dayanır veya travmalara
Cevap sahibi5 ay@Pembistann ya alemsin. altta karın kaslarım var ama deri kısmı kalın biraz. vardır bi taktiği chatgpt ye sorucam evdeki malzemeleri bi bitireyim. bi de kolum inceden bi agrıyo spor yaptırtmıyo bana ona zaman vericem biraz sonra ama bakarım. neyse psikolojiyle ilgilimi bilmiyorum ve sanmıyorum. genetik sanırım. bide orayı eritmek zor cidden. neyse deger verip yazmıssın fikrine saygı duyarım. benım cocuklugum güzeldi aileden yana en azından. mükemmeldiler.
- 5 ay
Karbonhidrat ağırlıklı besleniyosundur belki. Beslenme biçiminde ekmek vardır vs... taciz vs hepsi olabilir
Cevap sahibi5 ay@Pembistann işyerinde ekmek yemiyorum yıllardır. evde ise az yerim. bi ekmek alındıktan 3 4 gün sonra biter. ama bişeyleri yanlıs yapıyoruz sanırım. gobegım yine iyi ya. yasıtlarıma göre fitim ben.
- 5 ay
Doğru diyorsun. Vardır birşeyler. Son zamanlarda ruh beden ilişkisi üzerine araştırmalar yapıyor kitap okuyorum. Bunları incelemek de istiyorum. Her aile mükemmel değildir. İnsan illa çevresinden ordan Burdan bişeyler almıştır. En ufak duygu dalgalanması dahi travma sayılabilir beden önlem icin oraya yağ depolamış olabilir
Cevap sahibi5 ay@Pembistann bende rezonans kavramı üzerine okudum biraz devam edeceğim. her vucudun bi kendi mekanizması var. misal ben bugun ogrendim ki gilbertmişim. dr soyledi. cok nadir bişeymiş. kardes kardesı bile tutmuyor. 10 yas buyuk oldugum kardesımden genc gosterir kimisi kimisi kel kalır kardesı sırma saclı olur. bendeki bu gobek belki de yag değil baska bi doku. chatgpt ye yazcam bi metre ile her yerimi olctukten sonra. ama zaman bulamadım bugunde misal saar 12 olmus bile. daha yeni actım pc yi. mutfak giderini temizlicektim sozde. biraz pc de keyif yapcaktım. bi ayakkabı ve bulasıklık alıcaktım. hepsi kaldı
- 5 ay
Ertelemeler dirençler olmasa neler yaparız dünyayı kurtarırız😂😂
5 ayKilo almak , staj yapmak , kendimi kendi alanımda geliştirmek , ve tabiki de bolca şans bolca bilgi bolca güzellik istiyorum.
10 Yorumla
5 ayUzun süredir üzerinde çalıştığım projemi tamamlayıp hızlı trafik alan bir site haline getirmek
sitenin adı: fiyattrend com
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayPara kazanıp biriktirmek belki bir ilişkiye başlayacak birini bulmak
11 Yorumla- 5 ay
Ne iş yapıyorsunuz?
5 ayKendimi sosyal medyadan daha fazla arındıracağım daha kültürel, sanatsal aktivitelere yöneleceğim bir sene olacak🙂↔️
10 Yorumla
5 ay57 kilo olmak ve artık lütfen aşk sevgi güven huzur sadakat dolu bir ilişki istiyorumm. Bide okulumu uzatmadan bitebilmek
29 Yorumla- 5 ay
okul biter insallah ya, gerisi kismet :D
- 5 ay
Aynenn 3 yıldır veremediğim alttan bir dersim var son senem onu vermek istiyorum dua et lütfen banaa
- 5 ay
hangi ders? benimde oyle bir dersim vardi 2. sinif dersiydi uzattigim sene vermistim
- 5 ay
Biyokimyaa diye çoook sevdiğim bir ders
- 5 ay
adi bile midemi bulandirdi ya, gecersin insallah
- 5 ay
Kesinlikle kusturuyor artık beni inşallah yaa
- 5 ay
gecersin gecersin, basarilar simdiden
- 5 ay
İnşallah teşekkür ederimm
- 5 ay
Ne demekk
5 ay# 65 kg olmak
# yeni hobiler edinmek
# Değer görmediğim yerde ısrarla durmamak
# Hatalarımdan ders almak, yeni bir sayfa açıp tecrübelerle yola başlamak
# Adam akıllı bir ilişki yapmak
# Öz bakım & Öz değer
# Sağlığıma dikkat etmek
# yapamadığım/ cesaret edemediğim şeylerin bir kısmından başlamak01 Yorumla- 5 ay
İş bulmak da ekle benim kız halim direkt. Yaparsın inanıyorum
Mutlu huzurlu ve sıkıntısız sağlıklı bir yıl olsun inşallah 2026
10 YorumlaZayıflamak, b1 İspanyolca ve İngilizce öğrenmek, rutin oluşturabilmek, yeni aktivitelere katılmak, şizofreni olmamak ve kimsenin yüzünü parçalayacak kadar sinirlenmemek
00 Yorumla
5 ayBen bilsem ve Allah bilse yeterli ve kâfi, millete niye hedefleri söylüyoruz. Yardımcı mı olacaklar🤣
01 Yorumla- 5 ay
maksat sohbet muhabbet knk
5 ayİlk hedef karadeniz'den çekilmek (gerçekten)
İkinci hedef de gerçekten akdeniz :)
Taşınmaz satım işi var da, miras
01 Yorumla- 5 ay
Hayırlısı olsun hocam
Son kez sınava girip yine olmazsa koca bulmak olucak sanırım jdtbjsjdbdbbdj
11 Yorumla- 5 ay
bol sans :D
İş, para, yeni bir konum yeni insanlar, güvenli bir ortam
01 Yorumla- 5 ay
Hangi alanda iş
5 ayTek bir isteğim var bir kizi bozmak veya ilişkiye girmek. Ah Allahım bir yaşasam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBüyük Türkiye, Büyük Güç
Hedef 2026😂
Yok, bu kez slogan uymadı ya 2023'te ne güzel cup diye oturuyordu😂
#AKP00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYazlık almak istiyorum Datça da olursa daha iyi. Biraz biriktirdikbu yıl tamamlanabilir.
02 Yorumla- 5 ay
Şimdiden hayırlı olsun
Cevap sahibi5 ayTeşekkürler 🙏
Gizli Üye(18-24)5 ayTemiz cilt fit vücut beyaz dişler ve iyi bir ruh hali
04 Yorumla- 5 ay
Yemin ederim ben. Spora başladım diyet yapmaya çalışıyorum ama pek uymuyorum suanlik
Cevap sahibi5 ayMetoo
- 5 ay
Af buyur abiii
Cevap sahibi5 ayNasıl
Borçlarımı kapatıp arabayı yenilemek ve yeni borçlara yelken açmak.
10 Yorumla
5 ayPsikolojimin düzelmesi , işte yükselmek , kilo vermek , sevgili yapmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİnşallah kısmet olursa dünya evine girmek istiyorum rabbimin izniyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayZorunlu askerlik denen saçmalık için para biriktirmek bedelini ödemek ve güzel bir iş bulup güzel bir kadınla evlenmek babaannem ölürse de güzel bir bmw f30 ve minik bir ev almak
00 Yorumla
5 aySevgilimle İmam Nikahı Resmi Nikah Yapıp Mutlu Mutlu Yaşamak Boş Çocuk Olmazsa Olmaz
00 Yorumla
5 ayPorsche
12 Yorumla- 5 ay
ve pp de scofield mi var knk ya
- 5 ay
Evet
5 ayDüşünmemeyi düşünüyorum
04 Yorumla- 5 ay
Yapacak bişey yok en azından bişi düşünelim 😔
- 5 ay
😑😑😑
5 aySağlığıma kavuşmak ve evlenmek ✨
07 Yorumla- 5 ay
Neyin var
- 5 ay
On yıldır hastayım.. uzun mevzu
- 5 ay
Anladım, kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım
- 5 ay
Sağol
- 5 ay
Ederim dua bende dua beklerim
- 5 ay
Ettim bile okurken ya, anlatmak istersen ilerde dinlerim. Hastalık zor cidden
- 5 ay
Allah razı olsun ve kabul etsin tüm dualarımızı amin
5 ayhiçbir şey 🙂
02 Yorumla- 5 ay
Neden😶
- 5 ay
Olmazsa üzülürüm diye 😄
Gizli Üye(25-29)5 ayyıllardır çalışıyoruz araba alamadık aynen alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİstediği kadar yıl atlasın gün aynı gündür önemli olan bir şeyin nasip olması
00 Yorumla
5 ayHiç bir sene olmuyor bu sene boş geçecek.
00 YorumlaHedefler söylenmez söyleyince iyi olmuyo ki 😂😂
00 YorumlaHayatta kalmak
00 Yorumla
5 ayMutluluk huzur sağlık
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİş bulmak 🙏🏻
12 Yorumla- 5 ay
bulursun insallah ya benimde ayni. dua et benim icin
Cevap sahibi5 ayİnşallah en iyileri bizi bulsun 🙏🏻🙏🏻
Önce bi atanayım gerisini halledecem
10 Yorumla
5 ayDüzeni oturtmak