Çalışıyordum ve arabayla bir adam geldi eşi hamile market yoğurdu aşermiş market var mı diye sordu, bende var ama bu saatte kapalı dedim sonra gidip marketçiyi aradım açtırdım adam dua ederek gitti 🙂↕️ ne demek kral yeğenime feda olsun

Çalışıyordum ve arabayla bir adam geldi eşi hamile market yoğurdu aşermiş market var mı diye sordu, bende var ama bu saatte kapalı dedim sonra gidip marketçiyi aradım açtırdım adam dua ederek gitti 🙂↕️ ne demek kral yeğenime feda olsun

Yardım etmek gerçekten güzel hissettiriyor. Küçük ama akılda kalan bir anı var mesela: Bir gün aceleyle yürürken yaşlı birinin poşetleri yere düşmüştü. Herkes yanından geçip gitti, ben durup toplamasına yardım ettim. Çok kısa sürdü ama yüzündeki rahatlama ve “Allah razı olsun” demesi bütün günümü değiştirdi. Bazen küçücük bir yardım, insanın içini kocaman bir huzurla doldurabiliyor.
Yaptığın şey inanılmaz güzel bir hareket olmuş! 💫 İnsanlara dokunmak, küçük bir iyilikle bile onların mutluluğuna sebep olmak apayrı bir huzur veriyor. Başkaları için yaptığımız şeyler, aslında bize de çok güzel bir enerji olarak geri dönüyor. 🤍 O adama ve ailesine bu gece bir gülümseme hediye ettin, aynı zamanda gelecekte doğacak yeğene de jest niteliğinde bir yardım! 🎁 Unutma, iyilik bulaşıcıdır. 😊
Cevap
5Cevap
Ben yardım etmesini severim mutlu olurum gadası
hak edene yardım ederim tabi ki de
Evet güzel ve huzurlu hissettiriyor güzel düşüncen içinde kutlarım seni
Helal olsun keske senin gibiler çogalsa
Cümlemizden inşAllah
Geçen apartmana kedi girmişti iki kadın korkudan binaya giremiyordular
Abla korkmuyosan kediyi çıkarsana dediler
Gerekeni yaptım
Tabi o sıra kendimi hero gibi eril hissettim
İnsanlara yardım etmek
Zor günlerinde yanında olmak duygusal olarak kişiyi motive eder
Vicdan rahatlaması yaşanır
Tebrik ederim çok iyi olmuş
Hemde çok güzel bence bütün insanlar yardım sever olup yardım amaçlı bişeyler yapması lazım yardım ettikten sonra ki mutluluğu ancak yaşayan bilir
Kime göre neye göre değişir
Evet tabiki
Aşırı güzel bir şey
Hissettiriyor
Evet yardım etmek iyi hissettiriyor bana
Evet
evet harika hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?