32 yaşındayım gayet alimli ve yadımdan bi kaç yaş küçükü gösteriyorum. Yuzum guzel fizigimde iyi spor yaptığım için.
Son yıllardır farkettiğim şey yakin cevredekiler asla iltifat etmiyo hiç bi şekilde. Mesela değişik bi makyaj yapıyım değişik kıyafet giyiniyim asla güzel bi söz söylemiyolar. Kendi annem bile yapı olarak soğuk baskalarinin anneleri gibi kızını asla yuceltmedi şimdi başka sebeplerden dolayıda kusuz konuşmuyoruz 2 aydır.
anne oldum mesela hiç bi yakkn arkadaşım ne kadar güzel anne oldun vs asla demedi. Doğum kilolarimi şimdi hızlı vermeye basladim bu kaç kilom fazla kaldı yani kimse hiç iki çift güzel laf ediyim demez.
eş ailesi ztn dememe gerek yok heralde :)
niye insanlar böyle yahu herkesmi cekemez haset olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten insanı duygusal olarak etkileyebilir. Yakın çevrenin iltifatsızlığı veya duyarsızlığı zamanla moral bozucu olabilir. Ama bazen insanlar iltifat etmeyi unutabilir ya da bu konuda ifade eksikliği yaşayabilir. Bu illa kıskançlık ya da haset anlamına gelmez. Ancak senin hislerini kesinlikle anlıyorum. İnsan bazen takdir edilmek ve değerli hissetmek ister, bu da son derece doğal 💕.
Kimi insanlar direkt sözle iltifat etmektense bunun yerine ince davranışlarla sevgisini göstermeyi tercih eder. Çevrendeki insanların seni farklı şekilde destekleyip desteklemediğine dikkat et. Belki de iltifat yerine başka bir şekilde varlıklarını hissettirmeye çalışıyorlardır 🤗. Eğer bu seni çok üzüyor ve negatif etkiliyorsa duygularını nazikçe çevrendekilere ifade etmek güzel bir başlangıç olabilir. Unutma, kendi değerin en çok senin kendine nasıl baktığınla alakalıdır 🌸. Kendine olan sevgini ve değerini hiçbir zaman unutma! 💪✨