İnsanlar kendilerine saygı beklerken özellikle muslumanlar neden karşi tarafa saygi duymazlar?

nasıl şort giyen bir kadına sokakta ters ters bakip kızmak normal degilse o onun karari onun bedeni nasil başörtülü bir kadın sokakta gezerken kara böcek gibi algilanması yanlışsa ki bana gore çok yanliş lgbt bireyiyim bize hakaret etmek küfür etmekte çok yanlis muslumanlar işine geldigi gibi davraniyor bize ayrimcilik yapiliyor dişlaniyoruz okullara alinmiyorduk bir zamanlar başortusu yuzunden diyorlar sonra gelip sırf lgbt bireyiyim diye bana ana avrat sövüyorlar siz gerçekten herhangi bir kaliba sigmiş sıg insanlarsiniz bencilsiniz ayrimciliktan şikayet etmen için once butun insanliga saygi duyman lazim en basta lgbt olmak üzere tarafsiz şekilde sorumu cevaplayin bak örnek vererek gidelim lgbt bireyiyim bir sevgilim var kadınla guzel bir ilişkim var bana diyorki zeynep sana aşigim diyor toplumu niye ilgilendiriyor ben duvarlami iliski yasiyorum bit insanla bir kadinla iliski yasiyorum ben baskasina benzemez diger lgbt bireyi arkadaslarima hic benzemem reeldede olsa laf soyleyen olsa çok farkli konusurum onunla sanane benim hayatimdan derim saygili olacaksiniz bu kadar basit bir insani tanimadan onun bunun lafiyla anlamadan dinlemeden yargisiz infaz yapmicaksiniz
İnsanlar kendilerine saygı beklerken özellikle muslumanlar neden karşi tarafa saygi duymazlar?