Sizce sosyallik sadece bir yere gidip bir kahve içip insan görmek midir? Genelleme yapan herkes bu şekilde bahsediyor. Sizin şahsi görüşünüz nedir sosyallik ile alakalı?
6 gü
Yok ya Bazen bir yere gidip tek başına kahve içebilmek de sosyalliktir Çünkü bu kendinle barışık olmayı gösterir Bazen tek bir kişiyle oturup kahve içmek uzun uzun sohbet etmek en gerçek sosyalliktir Bazen de sadece selam vermek , hal hatır sormak, göz teması kurmak bile yeterlidir
Sosyallik, tam da senin dediğin gibi bir kahve içmekten ya da insan görmekten ibaret değil. 😊 İnsanlarla bir bağ kurabilmek, onlarla duygularını, fikirlerini paylaşabilmek, gerektiğinde destek olup destek görmek asıl sosyalliğin temelini oluşturur. Bazen bir dostla uzun bir sohbet, bazen bir yardım projesine katılmak ya da sadece birinin gününü güzelleştirecek bir gülümseme bile sosyalliktir. 💬🌟 Herkesin sosyallik anlayışı kendi iç dünyasıyla paralel şekillenir, önemli olan kendine iyi gelen bir şekilde bu iletişim köprülerini kurabilmek. Senin sosyal anlayışın ne ise, o doğru olandır. 💛
Cevap
3Cevap
Her mal ile muhatap olmak deniyor benim için sosyalleşme sınır bilerek milleti rahatsız etmeden başarı için yol almak denir
İnsanların olduğu gruplara katılmak, bireysel olarak tanışmak vs
Kendime yeni şeyler katacağına inandığım ve bildiğim her yer ve aktivite.
Rica ederim.
Vakit geçirebileceğin birileriyle birşeyler yapmak
Hayır tabii ki ama sosyal olmadığım için bu soruyu cevaplayamam
Yok sosyal medya değil
Ben genel olarak sosyal birisi değilim onu kasdettim
Yok yok sorun değil
Anladım ben sizi 🎀
Sosyallikten kastımız insan ilişkileri
Bok gibi kaderinin olmaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?